Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Αντανακλαστικά...

Όταν υπάρχουν αντανακλαστικά από τις διοικήσεις των ομάδων είναι γεγονός πως κάποια πράγματα μπαίνουν στην θέση τους. Και αναφερόμαστε σε δύο πολύ φρέσκα παραδείγματα. Χρονικά το πρώτο είναι η ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μεταγραφικές βόμβες που κυνηγάνε στο Λιμάνι και μάλιστα με υπονοούμενα για ονόματα όπως Μοριέντες, Νίστελρόι, Σεφτσένκο κ.α.
Έτσι λοιπόν με μία καυστική ανακοίνωση το γραφείο τύπου των πειραιωτών όχι μόνο διέψευσε αλλά και ειρωνεύτηκε τα περί βόμβας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η βόμβα μάλλον έσκασε δίπλα σας και δεν ξέρετε τι γράφετε»!

Το δεύτερο παράδειγμα είναι ο πόλεμος που δέχτηκε την επομένη του αγώνα στην Πράγα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χενκ Τεν Κάτε. Πόλεμος λυσσαλέος το δίχως άλλο. Μέχρι να έρθει η στήριξη στο πρόσωπό του από τους διοικούντες την ΠΑΕ, και οι εφημερίδες να κάνουν στροφή 180 μοιρών, καταλαβαίνοντας ίσως πως κανείς δεν πήρε στα σοβαρά, δημοσιεύματα που είχαν σκοπό να «τελειώσουν» έναν προπονητή που τυγχάνει της αμέριστης στήριξης κόσμου και ομάδας από τις 20κάτι Ιουλίου!!

Έτσι λοιπόν οι δικαστές και τιμητές των πάντων, εφημερίδες κυρίως αλλά και ραδιόφωνα, αναγκάζονται να επιδοθούν σε στην τακτική της κωλοτούμπας. Τσάμπα είναι σου λέει, δεν γράφουμε καμιά μα…κία να περάσει η ώρα; Και να πουλήσουμε και κάτι παραπάνω βέβαια. Γι αυτό και ο κόσμος ξυπνάει και …δεν πουλάνε κάτι παραπάνω αλλά κάτι παρακάτω συνήθως…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου