Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Πως να κάνει την ομάδα πάλι πρώτη;


Πεσμένα τα πράγματα από μεταγραφές μέχρι στιγμής στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, κάποιο από αυτά όμως δεν το είδαμε ντυμένο στα ερυθρόλευκα. Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Τόμας Κελάτι και η ανανέωση του Γ. Μπουρούση οι μόνες κινήσεις μέχρι τώρα. Μαζί με τις «νέες μεταγραφές» από την εθνική ομάδα Νέων, Σλούκα και Γιαννόπουλο που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής πέρσι. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης όπως έγραψε η εφημερίδα Πρωταθλητής την Παρασκευή στηρίζει τους παίχτες του! Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να βγει και να πει «δεν τους στηρίζω»; Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη δήλωση; Αυτούς έχει με αυτούς πορεύεται. Διότι και παίχτες με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει δεν μπορεί να τους έχει. Γιατί οι πρόεδροι κοιτάνε αλλού…

Και εξηγούμαστε. Είναι γνωστό το πάθος και η πώρωση που έχουν για το μπάσκετ οι Αφοί Αγγελόπουλοι και ιδίως ο Παναγιώτης. Ο τελευταίος μάλιστα είναι γνωστό ότι συμμετείχε σε προπονήσεις της ομάδας (!!) αλλά και σε «μονά» και διαγωνισμό τρίποντων με τον Τζος Τσίλντρες! Το χορτάρι πιστεύει πως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι αυτός που παίρνει πάνω του τις μεταγραφές και όχι ο Π. Γιαννάκης. Πραγματικά διερωτόμαστε. Ήταν αυτός που πρότεινε τον Τζος Τσίλντρες; Ήταν αυτός που ήθελε τον Νέιτ Ρόμπινσον;; Έχετε δει κανέναν ευρωπαίο προπονητή να κάνει τέτοιες μεταγραφές, παιχτών «σταρς» από το ΝΒΑ; Είναι φανερό πως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποσκοπεί περισσότερο σε μεταγραφές εντυπώσεων με στόχο τα διαρκείας. Προφανώς, σε δεύτερη μοίρα περνάνε οι προτιμήσεις του coach Γιαννάκη για την ενίσχυση της ομάδας.

1 σχόλιο:

  1. Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Παναγιωτη, Παναγιώτη.... Ευσεβείς πόθοι. Όσοι οι κοντοί έχουν την υγειά τους το άθλημα με την σπυριάρα θα έχει έναν αυτοκράτορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή