Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ένας ακόμα, ή μήπως όχι;

Πολλά έχουν ειπωθεί για την επιλογή του Σ. Κόκκαλη όσον αφορά τη θέση του προπονητή των πειραιωτών. Ότι δηλαδή η επιλογή έγινε διότι ο πρόεδρος θέλει πρόθυμους και ήσυχους «υπαλλήλους» . Από κει και πέρα άλλα δηλώνει ο Τιμούρ…
Ο Κετσπάγια απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι άνθρωπος που προτιμά τα έργα και όχι τα μεγάλα λόγια.

Για αυτούς που τον αμφισβητούν: «Θα έχω την ευκαιρία να δείξω τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσει να λέω από την αρχή πολλά πράγματα».

Για τις φιλοδοξίες του: «Είχα φιλοδοξίες ως ποδοσφαιριστής. Έφυγα από τη Γεωργία, πήγα στην Κύπρο και ήθελα να φτάσω σε υψηλότερα επίπεδα. Το ίδιο ισχύει και ως προπονητής. Ήρθα να μείνω και όχι για να φύγω. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια».

Για τις μεταγραφές: «Θα ενισχυθεί η ομάδα. Θα ψάξουμε για παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είναι μεγάλο όνομα κάποιος ποδοσφαιριστής, αλλά αν θα βοηθήσει την ομάδα».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι αποτυχία να μην βρισκόμαστε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το κενό του Τζόρτζεβιτς: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιοι φέυγουν όταν έρθει η καταλληλη στιγμή, Ο Τζόρτζεβιτς έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό, όπως και οι Πατσατζόγλου και Άντζας. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα αντικαταστήσουν αυτούς που αποχωρούν».

Για τους στόχους: «Είναι κοινός ο στόχος. Να πετύχει ο Ολυμπιακός. Είχα την τύχη να έρθω στον Ολυμπιακό σήμερα καθώς παλαιότερα είχαμε κάποιες επαφές αλλά τώρα ήταν γραφτό να δουλέψω στον Ολυμπιακό».

Αν θέλει να αλλάξει κάτι στην ομάδα: «Θα ήθελα ο Ολυμπιακός, ειδικά στο Καραϊσκάκη, να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο για να ευχαριστεί τους φιλάθλους που θα έρχονται στο γήπεδο. Θα δουλέψουμε με τους παίκτες και θα δούμε ποιο είναι το σύστημα αυτό που ταιριάζει στην ομάδα για να πάρουμε το μάξιμουμ από κάθε ποδοσφαιριστή. Τα συστήματα δεν είναι τόσο σημαντικά. Να παίζουμε καλύτερα και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Δεν θέλω όπως σας είπα να λέω μεγάλα λόγια».

3 σχόλια:

  1. h mia metriothta diadexetai thn allh ston pagko tou olympiakou.auto to pragma dn mporw na to katalavw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Entaksei o stoxos 8a katakth8ei eite exoun ston pagko ton Timour eite ton Lippi...Giati, tosa xronia o proponhths ekane th diafora ston olumpiaco?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re bazeloi exete parei sbarna KAI to internet kai klaiegste pantou. Xeiroteroi apo thn aek exete katanthsei. den antexeste pleon reeeeee
    a n t e geia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή