Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ο κος Ξυλάς, μέτοχος ΠΑΟ για όλα!!



Ο κύριος Ξυλάς, μέτοχος του ΠΑΟ και εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου στα Δ.Σ., πριν από λίγα δευτερόλεπτα επαλήθευσε την είδηση του “xortari” ότι πρέπει να περιμένουμε μέσα στην ημέρα τοποθέτηση από τη μεριά Βγενόπουλου. Το σημαντικότερο που βγήκε είναι πως η μεριά Βγενόπουλου δηλώνει λάτρης της συνταγής Γιαννακόπουλων στο μπάσκετ.

Για Γιάννη Βαρδινογιάννη και τις χθεσινές δηλώσεις του δήλωσε: «λάθος του Γιάννη για το χρονικό σημείο των δηλώσεων του, γενικά δεν έχουμε μιλήσει. Ο σχεδιασμός μας πρέπει να είναι ίδιος είτε βγούμε δεύτεροι είτε όχι. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος»

Για Νικόλα Πατέρα: «δεν τίθεται θέμα προέδρου. Η εσωτερική αντιπολίτευση των παπαγάλων μόνο έχει κάνει κάτι τέτοιο!!!Μου προκαλούν εμετό! Ο Νικόλας Πατέρας έχει δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟ. Να αφεθεί ελεύθερος να ξηλώσει το σύστημα της Παράγκας και τους Γκαγκάτσηδες. Και θα το κάνει όπως έχει δείξει!! Ο Πατέρας είναι πολυτέλεια για εμάς και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε»

Για το Δ.Σ. της Πέμπτης: «Πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας που έχουμε τον κύριο Πατέρα και όποιος δεν αισθάνεται έτσι καλά θα κάνει να το σκεφτεί»

Για Αντωνίου Τεν Κάτε: «Στηρίζω και τους 2 με τα καλά τους στοιχεία και τις αδυναμίες τους. Το ισοζύγιο είναι θετικό»

Μία υπόσχεση στον κόσμο του ΠΑΟ: «Η ομάδα έχει κάνει πρόοδο, είναι πιο δυνατή από ποτέ διοικητικά. Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό και πιστεύω πως ο κόσμος φέτος έδειξε απίστευτη ανοχή και συμπαράσταση και ελπίζω πως οι κινήσεις που θα γίνουν σε λίγες μέρες θα τον αποζημιώσουν»

5 σχόλια:

  1. Paidia den thn exei kapoio site th synenteyksh, pou thn edwse o Ksylas kai pote?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα την ανεβάζουν..Μετά το "χορτάρι" βέβαια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και κλασικά οι... του Σεντρα αρχίζουν τις αναλύσεις και προσπαθούν να μας κάνουν ότι ακούσαμε διαφορετικά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oli i synenteuksi

    http://www.sentrafm.gr/default.asp?catid=15171&tag=12159

    ΑπάντησηΔιαγραφή