Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ"

Ανακοίνωση Ανδρέα Βγενόπουλου:

Στο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα που ασχολήθηκα με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού έγιναν, με συλλογικές προσπάθειες και με την βοήθεια και των φιλάθλων, σημαντικές αλλαγές και βήματα προόδου. Από την περασμένη εβδομάδα έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει πια τις περισσότερες από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος , έχει ικανό και ισχυρό Πρόεδρο με τις απαραίτητες εξουσίες, εξαιρετικό διοικητικό και τεχνικό επιτελείο και μεγάλη οικονομική ευρωστία. Θεωρώ ότι ο αγώνας μου για να συμβάλλω και εγώ στις σημερινές εξελίξεις δικαιώθηκε αλλά και ολοκληρώθηκε.

Σήμερα ανακοινώνω ότι αποχωρώ οριστικά από έναν χώρο «παραγόντων» που δεν είναι συμβατός ούτε με τον χαρακτήρα ούτε με τις αρχές μου και στον οποίο συμμετείχα προσωρινά με μοναδικό κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη στον Παναθηναϊκό και με στόχο να μπούμε επιτέλους σε μια νέα πορεία αντάξια της ιστορίας μας.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους την οποία προσπάθησα να τιμήσω με μεγάλο προσωπικό κόστος.

Σαν απλός φίλαθλος και εγώ πλέον, θα είμαι πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό και θα πηγαίνω στα γήπεδα, όποτε μπορώ, για να χαίρομαι ή να λυπάμαι μαζί με την υπόλοιπη πράσινη οικογένεια».

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ

Τι θα γίνει απο εδώ και πέρα; Ο Βγενοπουλος εξηγεί: «Οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κατέχω (το 11%) θα μείνουν στην οικογένειά μου για πάντα και τα δικαιώματά τους θα ασκούνται δια πληρεξουσίου και από ανθρώπους που θα εμπιστεύομαι ότι θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο του Παναθηναϊκού. Τα δικαιώματα ψήφου τα εκχωρώ κατ΄αρχήν στον κ. Ν. Πατέρα για όσο χρόνο επιθυμεί να είναι Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, και τον ευχαριστώ για τις μεγάλες προσωπικές θυσίες που κάνει στην επιδίωξη των κοινών μας οραμάτων».



Τη μεγαλύτερη ελπίδα στον κόσμο αφήνει η δήλωση του (ενισχυμένου) Προέδρου Νικόλα Πατέρα :

«Ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος είχε μια σταθερή και πολυτιμότατη συνεισφορά στο να δημιουργηθούν σήμερα οι προϋποθέσεις για μια νέα πορεία του Παναθηναϊκού αντάξια της ιστορίας του. Σέβομαι και κατανοώ την απόφασή του γιατί είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος που ένοιωθε ότι λόγω των συνθηκών η συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό γινόταν με μεγάλη θυσία των αρχών του, αλλά ξέρω ότι τουλάχιστον θα είναι πάντα έτοιμος, αν του ζητηθεί, να βοηθήσει».

11 σχόλια:

  1. Bgeno se eyxaristoume gia ola.Oi dhlwseis Patera ta lene ola!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. VGENO EISAI STHN KARDIA MAS!!!
    EISAI H AIIA THS ARXHS MIAS ENDOXHS EPOXHS GIA TON PODOSFAIRIKO PANATHINAIKOS!!!
    O PATERAS T EIPE OLA OPWS EPREPE!!!
    PREPEI OMWS AN XREIASTEI NA EPEMVEIS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μανόλης ΧανιάΔευτέρα, Μαΐου 25, 2009

    Ανδρέα ένα ειλικρινέστατο και μεγάλο ευχαριστώ και από μένα.

    Προχωράμε πλεόν σε γερές βάσεις αφήνοντας πίσω μας τους σκοπέλους του παρελθόντος.

    Μακάρι και άλλοι σαν κι εσένα να είχαν τέτοια "χόμπι".

    Επιτέλους, αισθάνομαι αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Με Πατέρα και Γιαννακόπουλους το μέλλον μας ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι καλό το ότι δεν πούλησε τις μετοχές του. Αυτό σημαίνει πως όταν γίνει ΑΜΚ 100 δραχμές ο Βγενό βάζει τις 11. Αυτό για τους κακόβουλους.Και επιτέλους θα βγαίνει μπροστά ΕΝΑΣ και αυτός ας είναι ο Νικόλας ο Πατέρας. Η συμμετοχή των αδερφών Γιαννακόπουλων μόνο ως θετική λογίζεται και εγγύηση για το μελλον!!! Ενα πράσινο μέλλον!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί προδοσία φιλαράκι; Ο ίδιος ο Βγενόπουλος πέρσι δε δήλωσε πως "αν πετύχει η πολυμετοχικότητα" δε θα έχω λόγο ύπαρξης στα ενεργά της ΠΑΕ; Μη λέμε και ότι θέλουμε. Ο πρόεδρος γενικός κουμανταδόρος. Τον αγαπάμε και τον εμπιστευόμαστε. Θέλουμε να μας δικαιώσει. Διψάμε για επιτυχίες. Και οι Γιαννακόπουλοι απο κοντά.

    Νικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Makari me auth th kinhsh na stamathsoun oi polles fwnes kai na afosiw8oun sth douleia tous, o Proedros, oi Giannakopouloi, oi neoi metoxoi ka8ws kai to texniko epiteleio!!!

    Kai o KOSMOS ENWMENOS. MONO ETSI GRAFOYME ISTORIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποια σχόλια απρεπεή σβήστηκαν. Γράψτε την άποψή σας όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Egw 8a hremisw otan ginoun oi metagrafes kai h omada kseka8arisei stoxous. ENAS na kanei KOUMANTO epitelous, bare8hkame ta stratopeda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε νομίζω πως υπάρχουν στρατόπεδα φίλε. Όλοι το ίδιο πράγμα γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ....

    ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή