Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Τι είπε Θεέ μου...

Αφορμή γι αυτά που θα διαβάσετε είναι ένα mail που λάβαμε με ένα ηχητικό απόσπασμα - κριτική του Μανώλη Σαριδάκη για το χθεσινοβραδινό ματς του ΠΑΟ με τη Στουρμ. Βγήκε ο Σαριδάκης να πει 2 κουβέντες για το πως είδε την ομάδα που συμπαθεί στον Arrena Radio ακριβώς μετά το ματς λοιπόν και μέσα σε όλα τα άλλα που είπε, τη γνωστή χολή - μόδα για τον Ολλανδό προπονητή των πράσινων, είπε και το θεϊκό, το υπέρτατο "Αυτός ο Σισσέ δεν ξέρω τι είναι. Πάντως σέντερ φορ δεν είναι. Μπορεί να βάφει ωραία το μαλλί του, ή οτιδήποτε άλλο, αλλά για τον Παναθηναϊκό δεν κάνει. Και ο Παναθηναϊκός θα χάσει και τους άλλους του επιθετικούς, όπως ο Πετρόπουλος που είναι εξελίξιμος, ο Ρουκάβινα και δυστυχώς τον Μάντζιο!" .

Δηλαδή, αν εξαιρέσουμε τα 4 γκολ που έχει πετύχει ο Σισσέ σε 7 ματς πρωταθλήματος και τις 2 ασσίστ που έχει δώσει, προφανώς ο δημοσιογράφος (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) Σαριδάκης είναι πλήρως απογοητευμένος από τον γάλλο επιθετικό. Συγνώμη δηλαδή που τον αποκαλούμε και επιθετικό, διότι σύμφωνα με τον κ. Σαριδάκη δεν είναι τέτοιος ο Σισσέ (μπορεί να τον έχει δει να παίζει τέρμα και να είναι καλύτερος σε αυτή τη θέση). Και επιπλέον θλίβεται που ο ΠΑΟ "έχει χάσει τον Μάντζιο" τον επιθετικό που τα τελευταία 2 χρόνια έχει πετύχει τον αριθμό ρεκόρ, 5 (πέντε) γκολ με την πράσινη φανέλα.

Εάν δε σεβόμασταν τον κόπο του αναγνώστη να μας στείλει το απόσπασμα, δεν θα μακρηγορούσαμε, όμως ένα μικρό σχόλιο θα το κάνουμε. Κύριε Σαριδάκη, είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα να βλέπουμε κάθε εβδομάδα παίχτες όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Τζιμπρίλ Σισσέ, ο Γκαλέτι, ο Ίσμαελ Μπλάνκο, ο Βιεϊρίνια κ.ά. που με μία προσωπική τους ενέργεια θα ξεσηκώσουν τον κόσμο αλλά και την υποψία ευκαιρίας θα την μετουσιώσουν σε γκολ για την ομάδα τους.

Ας τους μαζέψει κάποιος, διότι έχουμε που έχουμε ένα μέτριο πρωτάθλημα, αλλά κάποιοι στον βωμό της απογοήτευσης (δικαιολογημένης ή μη) έχουν ισοπεδώσει τα πάντα και πιστεύουν πως απευθύνονται σε χαζούς!

2 σχόλια: