Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Δεν έτυχε... πέτυχε!

Σεφτέ για φέτος στα ντέρμπυ των αιωνίων έκανε το γυναικείο βόλεϊ. Σε έναν αγώνα που δεν επιδέχεται κριτικής, καθώς οι πράσινοι αγωνίστηκαν με «πιτσιρίκες» από τα τμήματα υποδομής λόγω της τιμωρίας για τα μπλουζάκια «Τσο+Λο» ο ΟΣΦΠ επικράτησε με 3-0 σετ. Άσχημη εντύπωση προκάλεσε η υποδοχή των φίλων του Ολυμπιακού στις κορασίδες του Τριφυλλιού, αφού από τη μία δε σεβάστηκαν την ενός λεπτού σιγή και από την άλλη υποδέχτηκαν τις κατ ανάγκη παίχτριες του αντιπάλου με σεξιστικά συνθήματα. Ο Παναθηναϊκός εκτός από την τιμωρία (1 αγωνιστική στις παίχτριες που φόρεσαν τα μπλουζάκια στην περσινή φιέστα, αλλά και σε κάποιες που δεν τα φόρεσαν!) στάθηκε διπλά άτυχος, αφού η κλήρωση τον έφερε αντιμέτωπο στην …πρώτη κιόλας αγωνιστική με τον αιώνιο αντίπαλο. Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, όντως οι πράσινες έκαναν κάτι το επιλήψιμο (για τους μυημένους) φορώντας τα σχετικά μπλουζάκια, αλλά από την άλλη θα μπορούσαν να τη γλιτώσουν καθώς η φράση που τα «κοσμούσε» δεν παραπέμπει επίσημα σε κάτι το μεμπτό. Μακάρι πάντως η δικαιοσύνη και ειδικά η αθλητική να είναι το ίδιο ευαίσθητη σε παρόμοια και όχι μόνο, θέματα στο μέλλον.

1 σχόλιο:

  1. polu swsto arthro.bravo xortari.an to eixe kanei o olumpiakos auto me ta mpoluzakia tha xaskogelagane mesa sta moutra mas k tha legane de mporeite na mas aggiksete xwris apodeikseis.

    alla edw timorhsan kai 2 paiktries pou den ta forousan.apo auto katalavaineis gia th apofash milame.k olos tyxaiws prwth agwnistikh me poion klhrwthikame...?me ton olympiako fysika.kwmikotragika pragmata..

    ΑπάντησηΔιαγραφή