Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Το παράπονο του Τιμούρ - Θυμηθείτε τι έγραφε το Χορτάρι


Γράφαμε τον Ιούλιο στο Χορτάρι, πως ο Τιμουρ Κετσπάγια ήταν ο άνθρωπος που έπρεπε πάση θυσία να περάσει τον Ολυμπιακό στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και πως γι αυτό τον λόγο προσλήφθηκε από το πειραϊκό σωματείο. Η κατάληξη του Τιμούρ γνωστή καθώς και η πορεία του ΟΣΦΠ στην μετά Κετσπάγια εποχή. Εχθές ήταν η σειρά του Κετσπάγια να πει κάποια πράγματα.
Δήλωσε λοιπόν σε ιστοσελίδα:

«Εγώ έκανα τη δουλειά μου και ξέρω ότι την έκανα καλά και πέτυχα τους στόχους που είχαμε θέσει και ο κάθε άνθρωπος που ήταν κοντά ξέρει πόσα ψέματα λέγονται, όπως και ο κάθε άνθρωπος που σκέφτεται καθαρά και λογικά καταλαβαίνει.

Μια ομάδα χωρίς καλή φυσική κατάσταση δεν μπορεί να κερδίσει τόσα παιχνίδια και εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ με την κατάσταση που επικρατούσε το καλοκαίρι στην ομάδα».

Πέτυχε τους στόχους που είχαν θέσει δηλώνει ο Γεωργιανός τεχνικός. Αναλώσιμος εξαρχής ήταν ο Τιμούρ. Το χορτάρι έγραφε στις 18 και 29 Ιουλίου αντίστοιχα:

«Αυτό που καίει τους πειραιώτες αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει καλή μπάλα ΤΩΡΑ . Αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα. Και προφανώς η πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια στόχευε ακριβώς εκεί

«ωρίς να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-2. Στόχος όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες είναι να μπει οπωσδήποτε στους ομίλους. Γι αυτό έχει στον πάγκο τον κατάλληλο άνθρωπο, τον Τ. Κετσπάγια. Κι ας μην μπορούν μετά το 55' να τρέξουν οι παίχτες κι ας μην έχουνε φυσική κατάσταση σε 2-3 μήνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου