Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Tελικά αυτός έχει τα ...μούσια!


Ο λόγος για τον Όλοφ Μέλμπεγκ. Όπως ανέδειξε αναγνώστης μας στα σχόλια της σημερινής ανάρτησης μας για της δηλώσεις Μέλμπεργκ μία από τις δηλώσεις του και συγκεκριμένα για τον Τζιμπρίλ Σίσέ ήταν ψευδής. Ο σουηδός αμυντικός είχε αγώνιστει εναντίον του γάλλου στράϊκερ κατα τη θητεία των δύο στην Πρέμιερ Λιγκ σε Άστον Βίλα και Λίβερπουλ αντοίστοιχα. Το χορτάρι το τσέκαρε αλλα και τα λινκς το αποδεικνύουν.

Παραθέτουμε το σχόλιο του αναγνώστη.

Έχεις παίξει εναντίον του Σισέ στην Αγγλία; "Δεν το νομίζω. Ήταν τραυματίας άλλωστε ο Σισέ για ένα μεγάλο διάστημα, είχε σοβαρό τραυματισμό είχε μείνει για ένα μεγάλο χρόνο έξω. Δεν νομίζω να είχα παίξει εναντίον του, είχε σπάσει το πόδι του".To ψέμα πάει σύνεφο Ο Τζιμπρίλ Σισέ το αντιμετώπισε τρεις φορές... Και τις τρεις το κέρδισε . Μία φορά μάλιστα , του .έβαλε δύο γκολ σε νίκη 2-1) .Ευτυχώς για τον Μέλμπεργκ σε εκείνο το ματς ήταν τραυματίας. Τα παρακάτω Link αποδεικνύουν ότι σε δύο ματς , .. .κοντραρίστηκαν και ο Τζιμπρίλ βγήκε ΝΙΚΗΤΗΣ από το γήπεδο... Ο Μέλμμπεργκ βγήκε ... χαμένος.Στο τρίτο ματς , ο Μέλμπεργκ είδε από την εξέδρα τον Τζιμπρίλ να βγαίνει man of the match.http://www.transfermarkt.de/de/spielbericht/38099/fc-liverpool_aston-villa/spielverlauf/index.html ... http://www.transfermarkt.de/de/spielbericht/37847/aston-villa_fc-liverpool/spielverlauf/index.html ... http://www.liverweb.org.uk/report.asp?lg=1&lg=1&lg=1&rec_id=5933.Τα ψέματα λοιπόν έχουν και ένα όριο επιστήμονες!!

Το πώς λοιπόν κανένας από ολους αυτούς τους έγκριτους δημοσιογράφους δεν παρατήρησε το ''λαθος'' στις δηλώσεις του Μέλμπεργκ αλλά αντίθετα όλοι τους τις προώθησαν με εμφατικό τρόπο μάλιστα χωρίς να συμβαίνει τίποτα.. είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο!

υγ.Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας τασέας13.

8 σχόλια:

  1. xortari telika isxuoun oi plhrofories gia bam tou panathinaikou giati simfona me tis teleftaies diloseis tou Patera den tha ginei(an kai egw den ton polipistevo giati kserw ti sullekths skalpo einai)allh metagrafh?perimeno thn apanthsh sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to xortari oti to mathainei to grafei !!! alla auto den tha to mathei !!! o pateras ekane autes tis diloseis gia na einai pio duanto to mpam !! opote den tha diareusei tipota mexri na ginei !!!!!!!!

    den ftaiei o melberg , autoi pou ton vazoun na ta pei ftaine(ftaei ki autos ligo pou dexetai)

    KSESKEPASTE TOUS dimosiografous(telos panton)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και ευχαριστω πολύ χορτάρι που με δημοσιευσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τασεα και Χορταρι σας παραδεχομαι και τους δυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα τέτοια πράγματα!!Μας θεωρούν συγγνώμη για την έκφραση ηλίθιους και διάολε δεν είμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και το εξοργιστικό ξέρετε πιο είναι ότι και σήμερα καμμιά φυλλάδα και κανείς επιστήμονας δεν κάνει αναφορά στην ΑΛΗΘΕΙΑ!!Και αυτό ειναι που πειράζει περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mpeeeeeeeeeee gauroi, mpeeeeeeeeeeeeeeeeee

    a re katakahmenoi ti sas plasaroun reeeeeeeeeeeeeeeeee

    L.T.K.A.T.S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σισέ είπε ότι είχαν παίξει μια φορά μαζι.Περίεργο!Μήπως εννοούσε μια σεζόν;(γιατί και τα δύο παιχνίδια ήταν την ίδια χρονία)

    Στο δεύτερο ματς μάλιστα είχε παίξει δεξί χαφ!Ίσως γιαυτό να μην θυμάται!

    http://www.liverpoolfc.tv/eseason/Premiership/05-06/Liverpool-Aston-Villa-29-04-2006/

    http://www.liverpoolfc.tv/eseason/Premiership/05-06/Aston-Villa-Liverpool-05-11-2005/

    ΑπάντησηΔιαγραφή