Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Μένει στον ΠΑΟ ο Σάρας

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσει να σηκώνει κούπες με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα η αύριο η ανακοίνωση ανανέωσης συμβολαίου του Λιθουανού σούπερ-σταρ.

24 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oi aggelopouloi den exoun pei akoma thn teleutaia tous leksh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χορταρι πες, έμεινε όντως ο παιχταράς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός απροόπτου γράφει το κείμενάκι φίλε. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης. Η πιθανότητα να κοιτάει κάτι ταυτόχρονα είναι μεγάλη. Για τον 5 φορές πρωταθλητή Ευρώπης μιλάμε. Δεδομένη η θέληση της ΚΑΕ ΠΑΟ αλλά και του προπονητή Ομπράντοβιτς να μείνει ο Γιασικεβίτσιους. Το αγκάθι από πλευράς παίχτη έχει να κάνει με την μείωση αποδοχών στο συμβόλαιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xortari,
    σε ανακάλυψα πριν από λίγες μέρες όταν διάβασα για σένα σ' ένα post του sport.gr στο οποίο γινόταν η κουβέντα για την Ακρόπολη και τα λοιπά...
    λοιπόν μέχρι στιγμής - διαβάζοντάς σε - δεν έχω δει να επιβεβαιώνεσαι σε κάτι...
    μάλλον ευσεβείς πόθους εκφράζεις!
    φιλικά karnavalos (παναθηναϊκός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Καρνάβαλε σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου. Αν θες διάβασε περισσότερο το blog, μπορεί να βρεις κάτι που να σου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xortari,
    έχω διαβάσει όλα τα post στο blog...
    δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκφράζεις τις απόψεις και τη γνώμη σου για ό,τι εσύ θες...αλλά...
    διαπίστωσα ότι πολλές φορές δημιουργείς φρούδες ελπίδες σε αγχωμένους και διψασμένους οπαδούς - που, και τον Ρικέλμε να δουν, θα θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο - με αποτέλεσμα παιδάκια σαν αυτά να μην είναι ευχαριστημένα με τίποτε και με την πρώτη στραβή να τα ρίχνουν σε όλους και για όλα!...
    Όπως καταλαβαίνεις, βλέπω τον ΠΑΟ πολλά χρόνια και έχω ζήσει πολλές πικρές χρονιές - και σε μπάσκετ, για να μη ξεχνιόμαστε - απλά πιστεύω ότι όλα στη ζωή κύκλους κάνουν...η ομάδα σύντομα θα έχει μεγάλες επιτυχίες και θα μας δώσει πολλές χαρές (ακόμα κι αν είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε τον Λουκά και τον Σάρι...!)
    φιλικά karnavalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Καρνάβαλε, σε αυτό που λες πως δημιουργούμε φρούδες ελπίδες, νομίζουμε πως υπερβάλεις λίγο. Το χορτάρι πάντα προσέχει τα λόγια του σε ότι γράφει και επειδή είναι blog και όχι κάποιο δημοσιογραφικό σάιτ, πιο μεγάλη σημασία έχουν τα ψιλά γράμματα και όχι οι τίτλοι. Όσον αφορά τους "αγχωμένους και διψασμένους οπαδούς - που, και τον Ρικέλμε να δουν, θα θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο" προφανώς φίλε, δεν φταίει το χορτάρι που ΔΕΝ δίνει φρούδες ελπίδες έτσι κι αλλιώς, αλλά η έλλειψη τίτλων από την ομάδα σου τα τελευταία χρόνια.

    Και σχετικά με τον Γιασικεβίτσιους, παίζει από αργά το απόγευμα στα ραδιόφωνα πως έχει ανανεώσει. Δεν το βγάλαμε εμείς αυτό. Κρατήσαμε μία πισινή λέγοντας "εκτός απροόπτου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Karnavale, ase tis elpides re file, bgazeis mizeria gia to basket tou PAO?? Eleos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προβληματα κατανόησης... Χορτάρι μη μασας.

    Άποψη θέλουμε, άποψη ξεχωριστή μέσα στην προβατοποίηση που μας επιβαλουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Gia saras to eipe h ERA sport gyrw stis 7 to apogeuma kai o SENTRA FM gyrw stis 10. Ston sentra to afhsan na enwh8ei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Re ti einai to konex tv pou 8a deiksei ta prokrimatika??? Asxeto alla den brhka kapoia anrthsh sas pou na tairiazei. Grapste kati re paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καθόλου άσχετο. Το conn-x TV είναι συνδρομιτική τηλεόραση. Σαν τη ΝΟΒΑ ενα πράμα. Απλά πρέπει να έχεις σύνδεση ίντερνετ (αρκετά γρήγορη) απο conn-x OTE, και παίρνεις "εικόνα" από το τηλέφωνο συνδέοντας το με την τηλεόραση σου. Για πληροφορίες κάλεσε στο 134, και πες μας κι εμάς τι παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Dario, όντως υπήρχε μία φήμη από το απόγευμα στα ραδιόφωνα όπως γράψαμε και παραπάνω. Το χορτάρι το επιβεβαίωσε και σας "το έδωσε".

    Φίλε Καρνάβαλε, επιμένουμε πως δεν είμαστε ειδησεογραφικό μπλογκ σε καμία περίπτωση, απλά ότι μαθαίνουμε το συζητάμε μαζί σας. Αυτό που μας εκφράζει περισσότερο είναι η άποψη. Η αρθρογραφία με άποψη γι αυτούς που έχουν .."άποψη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. BRAVO RE PAIDIA, BRAVO KAI GI AYTO KAI GIA TH FANELA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να στε καλά. Είπαμε, ότι έχουμε θα το μοιραζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλημέρα xortari και λοιποί φίλοι...
    προφανώς παρεξηγήθηκα...και σίγουρα δε θεωρώ ότι είμαι μίζερος...τέλος πάντων...σέβομαι την άποψή σας (φαίνεται άλλωστε, αφού σας διαβάζω)...
    για το φίλο που είπε ότι βγάζω μιζέρια για το μπάσκετ έχω να πω πως δε με κατάλαβε και εξηγώ:
    ήμουν στην Κέρκυρα για το μπαράζ του πρωταθλήματος μπασκετ με τον Άρη το 1985...έχω ζήσει τη μεγάλη ομάδα με τον Κορωνιό, Στεργάκο κλπ...έχω ζήσει τα άσχημα χρόνια που ακολούθησαν...και ευτυχώς ζω και το σημερινό μεγαλείο!!
    Για το ποδόσφαιρο: ήμουν στο ΟΑΚΑ όταν έγινε το ρεκόρ του σταδίου (σε φιλάθλους) με την Γκέτεμποργκ και την ιστορική πρόκριση!...ήμουν στο ΟΑΚΑ στις τεσσάρες εναντίον του Θρήνου το '80!!...έζησα το μεγαλείο του Άμστερνταμ!!!...πέρασα την δεκαετία της παράγκας και πιστέυω ότι τα καλά έρχονται!!!...
    Άρα λοιπόν δεν είμαι μίζερος...απλά επαναλαμβάνω ότι όλα κύκλους κάνουν...αυτά
    φιλικά karnavalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ela re xortari ti ginete me 2 tous paixtes pou koitaei o pao sto podosfairo?iparxei kamia ekseliksi?pisteueis oti tha ginei kapoia metagrafi kali ston pao mesa ston augousto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. me avto to mpam poy mas legate ti egine?logia toy aera itan telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή