Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ... ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ;

Πολλά τα λόγια από τους δύο παράγοντες αλλά ο κόσμος θέλει πράξεις. Γιατί ο κόσμος βλέπει και κρίνει, και όταν δε βλέπει κρίνει δια της απουσίας. Και εξηγούμαι. Ανδρέα Βγενόπουλε σε ξέρει όλη η Ελλάδα. Είσαι σοβαρός και δυνατός επιχειρηματίας, υπήρξες η ελπίδα εκατομμυρίων πράσινων καρδιών την εποχή του συλλαλητηρίου και η «παραίτησή» σου από το ΔΣ μόνο καλό δεν έκανε στην εικόνα σου. Γιατί ο κόσμος δε θα κάτσει να αναλύσει αν έφυγες επί της ουσίας ή αν απλά έκανες στη άκρη για προσωπικούς-ιδεολογικούς λόγους όπως ανέφερες τότε, γιατί ο κόσμος σε θέλει μπροστάρη και μάχιμο στα Παναθηναϊκά δρώμενα. Αλλά όταν δε σε βλέπει πιστεύει ότι απλά πήδηξες απ το καράβι.

Από την άλλη ρε παιδιά θέλω να πω κάτι για το Δ. Γιαννακόπουλο. Δημήτρη Γιαννακόπουλε είσαι αυτός που με την κληρονομιά του ονόματός σου καθώς και με τη νεανική σου ορμή όλοι περιμένουμε πως είσαι το αύριο. Η επόμενη ημέρα. Αλλά το μόνο που βλέπω είναι καυγάδες και γκρίνιες μέσα από τα πρωτοσέλιδά σου. Πρέπει κι εσύ να βγεις μπροστά και αν αναλάβεις δράση, να σε μάθει ο κόσμος. Καλή η Πράσινη, αλλά μία εφημερίδα δε γίνεται να διοικήσει τον Π.Α.Ο. Οι άνθρωποι μπορούν. Άνθρωποι όπως ο πατέρας και ο θείος σου οι οποίοι έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα στις σελίδες της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου μας. Γιατί να μην είσαι εσύ ο άξιος συνεχιστής τους; Γιατί σε μερικά χρόνια αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ο κόσμος να σε έχει ταυτίσει στη συνείδησή του με τα «γκρινιάρικα» και «παιδιαρίστηκα» κατά καιρούς, πρωτοσέλιδα της εφημερίδας σου, και όχι με πράξεις που συνέβαλαν στο να είναι ο Παναθηναϊκός πρώτος;

8 σχόλια:

  1. ποια απουσια του βγενοπουλου ρε παιδια ;

    δεν αφοφασισαν μαζι να μην βγαινουν και να μην μιλανε στους δημοσιογραφους γιατι κανουν κακο στην ομαδα ;

    ο βγενοπουλος ηθελε 40 εκ ε μπατζετ και μιλουσε για 3 πιζαρο πριν το Δ.Σ !!! δεν τον αφησαν , δεν ηθελαν να χαλασουν τοσα χρηματα ... ο μεν τζιγγερ επειδη δεν εχει χαλασει ποτε χρηματα , οι δε γιαννακοπουλοι επειδη εχουν το μπασκετ και τα χωνουν γερα , ειχαν και τον ερασιτεχνη !!!!!!

    μιας και ειπα για ερασιτεχνη , ακομα και εκει ο βγενοπουλος θελησε να βοηθησει και ο πατερας βεβαια !!! αλλα , οχι απλα να δινει τα λεφτα του (αυτο ζητανε οι γεροι) . ζητησε να δει εσοδα - εξοδα και τον γραψανε !!!!!

    στον ερασιτεχνη ψαχνουν ενα κοροιδο βασιζομενοι στην αγαπη των φιλαθλων του παο , οι οποιοι θα πιεσουν αυτους που εχουν λεφτα !! αλλωστε, και ο γιαννακοπουλος ειπε κατι για χαμενα χρηματα !!!!!!!!!!

    πολλα λεγονται στο παρασκηνιο αλλα ποσα απο αυτα ειναι αληθεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AMA TA BROYN AYTOI OI 2 POU EXEIS STH FOTO KAI O PATERAS 8A PARAMILHSEI OLH EVRWPH ME TON S U L L O G O PANATHINAIKO............ POSO DYSKOLO SAN EINAI REEEEEEEEEEEEEEE........ APODEIKSTE OTI EISTE AUTO POU NOMIZOUME ESTW O KA8ENAS ME TO DIKO TOU TROPO.. ARRWSTOI PANATHINAIKOI... GIGANTWSTE MAS KAI GINETAI 8EOI..... EINAI SAN NA YPARXEI H LUSH ETOIMH NA PAROUME REVANS APO AUTA POU TRAVHKSAME APO TO PARAKRATOS TOU PRAKTORA TOSA XRONIA, KAI ESEIS NA THN PETATE STA SKOUPIDIA...... B R E I T E TA G I A TON 8 E O !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1ον το κείμενο δεν είναι του χορταριού οπότε τα σχόλια σας απευθύνονται στον φίλο που μας το έστειλε με εμαιλ.

    2ον εκφράσεις του στυλ "πράκτορας" "γκανκστερ" κτλ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Εντελώς φιλικά το χορτάρι δε θα σβήσει το μήνυμα σου φίλε όμως παρακαλούμε, για ένα επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν αναφερομουν σε σας παιδια (απο το χορταρι) ... στον αναγνωστη απευθυνομουν , απλα επειδη το λενε πολλοι παναθηναικοι και γραφεται απο πολλους , γι αυτο χρησιμοποιησα πληθυντικο !!!!


    και ο ΠΑΤΕΡΑΣ μια χαρα θα τα καταφερει !!!

    το θεμα ειναι να αποφασισει να βαλει λεφτα ο τζιγγερ (πραγμα δυσκολο) για να απογειωθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KANENA PROVLHMA FILE MOU. AN MPOREIS NA TO DIOR8WSEIS DIOR8WSE TO DEN PAIZEI PAREKSHGHSH. APLA NA PROS8ESW TO RESPECT MOU STON ANAGNWSTH POU SOU ESTEILE AUTO TO PANATHINAIKO ENWTIKO APOLUTA ALH8ES KAI LOGIKO KEIMENO!!! OPWS AKRIVWS TA LEEI EINAI TA PRAGMATA. OPOIOS LEEI ALLA EINAI EITE AXARISTOS EITE STHMENOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο βγενοπουλος μας πουλησε μαγκες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1)Αν δεν ήταν ο βγενόπουλος όμως φίλε θα παίρναμε μουσλίμοβιτς τώρα αντί για σισέ και προπονητή θα είχαμε κανέναν μπάμπη τεννέ

    2)Ο βγενόπουλος δεν παραιτήθηκε ποτέ απο το Δ.Σ γιατί δεν ήταν ποτέ στο Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. paretithike gia na min tou zalizoun t' arxidia pou de phgaine re magkes.egw elpizw sto vgeno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή