Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΜΑΡΕΣΚΑ, ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ κ.α. ;

Και πάνω που λέγαμε πως πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές του ο ΟΣΦΠ για μεταγραφική ενίσχυση, παρουσιάζονται προβλήματα από το πουθενά. Από το πουθενά; Ίσως. Διότι το χορτάρι έχει άλλη πληροφόρηση. Πληροφόρηση που λέει στα ίσα πως ο Μαρέσκα ΔΕΝ πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει!! Ένας παίχτης ανενεργός αγωνιστικά για πάνω από 4 μήνες, έρχεται, υπογράφει, μπαίνει σε μίνι-αγωνιστικούς ρυθμούς και παίζει και σε φιλικό. Η επικείμενη ζημιά αν δεν προσεχτεί θα είναι τεράστια.

Τα ίδια και με τον Ματ. Καταπονημένος και κουρασμένος, με μικροπροβλήματα τραυματισμών. Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός και έτσι ο παίχτης με το πρώτο «ζόρι» υποτροπιάζει και πάει για χειρουργείο.

4 σχόλια:

  1. Kata ta alla o Sisse einai o koytsos...
    Ti provata einai aytoi oi gayroi reeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ela nte, legan ton Sisse o opios mexri tora deixnei apolita igiis. Ti perimeneis, tous exei koimisei o theios kai den vlepoun ti ginetai. Oxi oloi omos, exo filous gaurous pou vlepoun antikeimenika ta pragmata.

    Pantos auto me ton mareska an alitheuei..ti na po!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Σισσε προερχεται απο μια πληρη χρονια, γεματη συμμετοχες, στο απαιτητικοτερο πρωταθλημα παγκοσμιως, την premier league. Νuff said.

    ΑπάντησηΔιαγραφή