Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Όπως συχνά συνηθίζουν οι ομάδες, παίχτες τους βγαίνουν και κάνουνε δηλώσεις για λογαριασμό της ομάδας. Και οι εφημερίδες άλλο που δε θέλουν. Μετά τις κατασκευασμένες δηλώσεις Μπιάρσμιρ, ήρθε η απάντηση από πλευράς Ολυμπιακού με συνέντευξη του Μέλμπεργκ στους δημοσιογράφους. Έχει καταντήσει κουραστικό από πλευράς ΟΣΦΠ, να εκθέτει τους παίχτες του, επιτρέποντάς τους (αν όχι παροτρύνοντας) να κάνουν δηλώσεις χωρίς μέτρο αλλά και ουσία οι οποίες έχουν να κάνουν με αντιπάλους και συγκεκριμένα με τον αιώνιο αντίπαλο. Δηλώσεις προκλητικές αλλά και μειωτικές για την αντίπαλη ομάδα αλλά και ακόμα χειρότερα για τους αντίπαλους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να μπει ένα μέτρο και στις δηλώσεις αυτές καθαυτές, αλλά και στα ΜΜΕ που σπεύδουν έντεχνα να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να φτιάξουν κλίμα υπέρ κάποιας ομάδας.

3 σχόλια:

  1. Έχεις παίξει εναντίον του Σισέ στην Αγγλία; "Δεν το νομίζω. Ήταν τραυματίας άλλωστε ο Σισέ για ένα μεγάλο διάστημα, είχε σοβαρό τραυματισμό είχε μείνει για ένα μεγάλο χρόνο έξω. Δεν νομίζω να είχα παίξει εναντίον του, είχε σπάσει το πόδι του".To ψέμα πάει σύνεφο Ο Τζιμπρίλ Σισέ το αντιμετώπισε τρεις φορές... Και τις τρεις το κέρδισε . Μία φορά μάλιστα , του .έβαλε δύο γκολ σε νίκη 2-1) .Ευτυχώς για τον Μέλμπεργκ σε εκείνο το ματς ήταν τραυματίας. Τα παρακάτω Link αποδεικνύουν ότι σε δύο ματς , .. .κοντραρίστηκαν και ο Τζιμπρίλ βγήκε ΝΙΚΗΤΗΣ από το γήπεδο... Ο Μέλμμπεργκ βγήκε ... χαμένος.Στο τρίτο ματς , ο Μέλμπεργκ είδε από την εξέδρα τον Τζιμπρίλ να βγαίνει man of the match.http://www.transfermarkt.de/de/spielbericht/38099/fc-liverpool_aston-villa/spielverlauf/index.html ... http://www.transfermarkt.de/de/spielbericht/37847/aston-villa_fc-liverpool/spielverlauf/index.html ... http://www.liverweb.org.uk/report.asp?lg=1&lg=1&lg=1&rec_id=5933.Τα ψέματα λοιπόν έχουν και ένα όριο επιστήμονες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xortari ο καθείς κρινεται από τα λογια τυ καιτα έργα του.Ο συγκεκριμενος όμως τύπος λεει ΨΕΜΜΑΤΑ κάτι το οποίο οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να τα λένε και να μην κάνουν ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha ton deis mia kai kali ton sicce!!tha gelasoume alla xsereis kati xsanthomousi krata ena laso na ton pianeis giati ama kateveis etsi tha gelasoume!pireas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή