Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Θέμα ημερών...

Θέμα ημερών είναι να πάρει ο ΟΣΦΠ κι άλλον "Μαρέσκα". Κρατήστε το στο μυαλό σας αυτό. Για τα οικονομικά δεδομένα των ερυθρόλευκων ο ερχομός παίχτη τύπου Μαρέσκα είναι μεγάλη επιτυχία. Βέβαια εκεί που πονάει η ομάδα είναι από τη μέση και μπροστά. Θέλετε να μετρήσουμε τις ...απώλειες σε σχέση με πέρσι; Πάμε.

Έξω λοιπόν οι: Κοβάσεβιτς, Λέτο, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι.

Και όλο το βάρος πέφτει στον Γκαλέτι και τον Ντιόγκο. Ο δεύτερος, παρά την πολλή διαφήμιση δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο. Ο Γκαλέτι είναι σταθερή αξία και ο Κετσπάγια θέλει σαν τρελός έναν Γκαλέτι και στην άλλη πτέρυγα. Το κέντρο με Ντούντου, Μαρέσκα είναι ήδη αρκετά σταθερό αλλά και αργό. Και ειδικά στην Ελλάδα χρειάζεται κι άλλους Γκαλέτι ο ΟΣΦΠ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δηλαδή. Με αντίπαλες τις ...ελληνικές άμυνες.

Πάμε να συνοψίσουμε για Ολυμπιακό λοιπόν.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πως η ομάδα είναι πιο δυνατή αμυντικά σε σχέση με πέρσι. Ο ερχομός Μέλμπεργκ και Μαρέσκα δένει τον άξονα από τη μέση και πίσω. ΑΡΚΕΙ ο Σουηδός να αποδώσει τα αναμενόμενα, να παίξει δηλαδή και να δώσει αυτό που έδινε ο Άντζας. Ερωτηματικό -αν και δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης- θα είναι η απόδοση του "υπερήλικα" Νικοπολίδη.

Στην ανάπτυξη φαίνεται να υπάρχουν κενά. Και εκεί θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός. Ο άσσος που ίσως κρύβει στο μανίκι ο Γεωργιανός προπονητής είναι οι πιτσιρικάδες. Οι Παπαδόπουλοι, ο Σοϊλέδης και ο Μενδρινός. Οι οποίοι βέβαια, μαζί με τον Μήτρογλου στις προετοιμασίες πετάνε όμως μέσα στη χρονιά δεν πήραν ευκαιρίες.

Και τέλος, το σίγουρο είναι πως η οικονομική κρίση των πειραιωτών τους αφήνει ανοιχτό έναν μόνο δρόμο στις μεταγραφές. Αυτόν των ελεύθερων ή φτηνών παιχτών. Ακόμα και δανεικών. Οτιδήποτε άλλο θα είναι υπέρβαση. Οικονομική. Με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει για το μέλλον της ομάδας.

17 σχόλια:

  1. AS KLEISOYME PRWTA TIS OIKONOMIKES TRYPES KAI META KLEINOYME KAI TIS AGWNISTIKES. DE 8A GINOYME AEK44 EMEIS.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xortari pes ti ksereis!!! xtypame kapoion sygkekrimeno? Me ton Buonanote ti egine?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικονομικές τρύπες ε; Από που προκύπτει αυτό ρε μαγκα; Από την Σπόρντέι; Ε; Καλά σας κάνουν αφού τους δίνετε το ευρώ σας. Συνεχίστε να διαβάζετε οτιδήποτε αντι-Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A OK META TA RADIA KAI TA SITE, PHRES SVARNA KAI TA BLOGS ETSI? YPERVALON ZHLOS RE FILE. POLY ZHLOS OMWS. MA GIA POLY. ENTELWS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, βάλε ένα ονομα πρώτα να ξέρω με "ποιον" μιλάω και μετά τα ξαναλέμε. Αντε γιατί στημένος μου φαίνεσαι ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E KI ESY ALLAKSE TO "WORLD", BALE KATI SYNONYMO. KSEREIS. ANTE KALYNHXTA.

    PS. XORTARI PES ONOMATAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ξαναρωτάω. Ποιες οικονομικές τρύπες; Ποια ειναι η καραμελίτσα που αναπαράγετε καημερινα; Ε; Έχει αφήσει ποτέ την ομάδα ο πρόεδρος στην τύχη της; Σοβαρεψου και μη γράφεις οτι να ναι οπου να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DEN EXEI ANOIGMA H PAE RE FILE? APO TO MYALO TOYS TA BGAZOYN? FEYGOYN PAIXTES, ALLOI DEN ERXONTAI. GIA KALSTROM KAI GONZALEZ AKOYGAME ENA MHNA, KAI PHRAME TON MARESKA ME 600 XILIARIKA. PLAKA MOU KANEIS? TELOS APO EMENA EDW. ARKEI NA MH LOYSTOYME AYTA POY KOROIDEYAME. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, σε έκοψα εσένα. Gazzetta και GOAL διαβάζεις. Συνέχισε έτσι. ΑΝ εισαι Ολυμπιακός ξαναλέω. Αντε. Κάθεστε και γράφετε βλακείες σε βαζελομπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλά είπες. Βρίζεις πίσω από πληκτρολόγια ενώ δε μου απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα 3 φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ (ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ): "ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ" ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2 FORES TO RWTHSES OXI TREIS. KAI SOY APANTW, TO AN YPARXOYN OIKONOMIKA ANOIGMATA H OXI THA TO DOYME STO AMESO MELLON. DYSTYXWS.

    YG. XORTARI SORRY GIA TO BRISIDI, BLAKEIA MOY, SBHSTO. KAI GENIKA SORRY KAI AP TON RED WORLD. ME THN KALH ENNOIA TO EIPA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kala o Mendrinos de pige PAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Red World, είσαι στον κόσμο σου... Αφού θεωρείς ότι και η sportday "πολεμά" την ομάδα σου, τότε τι να πω... Συνέχισε να διαβάζεις "Π", που ενημερώνει σωστά και αντικειμενικά. Αλλά απ'ότι φαίνεται είσαι λογιστής της ΠΑΕ και ξέρεις κάτι παραπάνω από αυτούς που κάνουν ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Re xortari???? O mendrinos se poia omada paizei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατσικογιάννη θέλαμε να γράψουμε. Λάθος.

    Πάντως ο Μενδρινός καλό παιχτάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή