Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΘΕΛΕΙ ΝΑ εκ-ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο Ν.ΠΑΤΕΡΑΣ!!

Με στόχο να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων διαρκείας (το οποίο ο ίδιος κατέχει) ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας έχει βαλθεί να φέρει ακόμα ένα όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση και χαρά στους φίλους της ομάδας. Η σύσκεψη για τα επόμενα μεταγραφικά μπορεί να είναι το απογευματάκι όμως το χορτάρι διαισθάνεται κάποια πράγματα και τα μοιράζεται μαζί σας.

Όλη την εβδομάδα από τους ανθρώπους του ΠΑΟ πέφτουν σπόντες για νέο μεταγραφικό χτύπημα που θα προκαλέσει θετικά. Και η κουτσή Μαρία βλέπει τα κενά του Παναθηναϊκού στις θέσεις της άμυνας αλλά και αυτή του επιτελικού χαφ. Η φράση «είμαστε πλήρεις» δεν έχει ακουστεί ακόμα από το πράσινο στρατόπεδο. Φτάνοντας στα μέσα Ιουλίου οι πράσινοι μόνο προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν αλλά απ ότι φαίνεται μάλλον το υπάρχον υλικό είναι ικανό για να περάσει τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα επόμενα παιχνίδια (φιλικά καθώς και τα πρώτα επίσημα) θα μας δώσουν μία γεύση για το ποια θέση θα κυνηγήσουν να ενισχύσουν οι πράσινοι. Σε αυτό ρόλο παίζει και η ανανέωση του συμβολαίου του Καραγκούνη ο οποίος είναι επιτελικός χαφ… Αλλά σίγουρα η άμυνα είναι αυτή που προβληματίζει ακόμα.


O Ν. Πατέρας ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι. Αν βάλεις, θα πάρεις. Κανόνας απαράβατος και αλάνθαστος. Όποιος το έπραξε δεν έχασε.

3 σχόλια: