Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Ευ αγωνίζεσθαι!

Ο λόγος για την εφημερίδα "Φως των σπορ" και την αναφορά της στο σημερινό της πρωτοσέλιδο για τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πλέϊ οφ του Champions League. Η ιστορικότερη εφημερίδα του ΟΣΦΠ αναγνωρίζει την δυναμικότητα του αιωνίου αντιπάλου ΠΑΟ και την παράδοση του να αντιπροσωπεύει επάξια την Ελλάδα στα ευρωπαϊκα του παιχνίδια. Δημοσίευμα ...απο τα παλιά, τότε που ο τύπος λειτουργούσε χωρίς σκοπιμότητες...!

7 σχόλια:

  1. Μπραβο στο ΦΩς, το θεμα ειναι και οι αλλες εφημεριδες(οπαδικες) να το κανουν αυτο, να σταματησει επιτελους ο φανατισμος. Ειδικα παιδια η score εχει ξεφυγει, και η πρασινη βεβαια δεν παει πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. maragkakis προφανώς το ξέρει το χορτάρι αυτό, απλά αντιστρέφει την απαξίωση χρησιμοποιώντας δεύτερου επιπέδου ειρωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο ΦΩΣ. Δυστυχώς δε σας βγήκε η ειρωνία. Αλλά η συνήθης γεύση και εντύπωση από τον Αυτοκράτορα ΠΑΟ. Πως είναι δηλαδή, μία Ευρωπαϊκή δύναμη. Δεν πα να έχει φάει 2,3,4 γκολ. Ο ΠΑΟ θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bre Olympiakoi, parte mia symboulh, ginetai Panathinaikoiiii! Pou elege eustoxa ena propolemiko asma!!! Afou kata ba8os to goustarete to megaleio tou Trifylliou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή