Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Μanager.. και ξερό ψωμί!


Οι εφημερίδες πολεμάνε την ομάδα! Τα παίρνουν από παντού! Δικαστές των πάντων! Έλεος πια με δαύτους!

Εμεις οι φίλαθλοι όμως; Είμαστε καλύτεροι; Σίγουρα δεν τα παίρνουμε πάντως! Τα δίνουμε! Και με το παραπάνω μάλιστα! Προπονητές της εξέδρας όμως; Δεν είμαστε; Είμαστε! και με το παραπάνω! Προπονητολογία, συστήματα, μεταγραφές - το όπιο του λαού! Και για όλα ξέρουμε και έχουμε και άποψη! Τη σωστή φυσικά!
Καθε δημοσιογράφος θα γράψει τη δικιά του στην εφημερίδα, θα την πει στο ραδιόφωνο! Εμεις πάλι δεν έχουμε ο καθένας μας και διαφορετική άποψη; Αν έχουμε λέει! Αρα μήπως βρίσκουν και τα κάνουν; Μήπως γράφουν αυτά που ψοφάμε να διαβάσουμε; Αυτά που γουστάρουμε να συζητάμε; Μήπως και αυτοί δεν είναι τίποτα άλλο, παρά προπονητές της εξέδρας; Αλλά με πέννες και μικρόφωνα;

4-2-3-1, 4-4-2, 4-5-1, 4-3-3.... βγαλε εκείνον ... γιατί δεν παιζεί αυτός ... τον έχει βάλει σε λάθος θέση... - κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δασος!

4 σχόλια:

  1. Μεγάλη μάστιγα οι δημοσιογράφοι.... Αλλά κι εμείς το τραβάει ο οργανισμός μας. Αποθεώνουμε παραπάνω από όσο πρέπει και κράζουμε παραπάνω απ ότι πρέπει συνήθως. Μέτρο κανένα. Και πολλές φορές τα καταπίνουμε αμάσητα. Φταίμε κι εμείς λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ksexasate kai ena shmantiko. Panta oi kalyteroi einai autoi poy den paizoun!!! Kai kalytera systhmata einai auta pou de xrhsimopoih8hkan. Symferei omws kapoion olo auto to alaloum? To synthroun kapoioi gia kapoio logo?

    Xortari mh stamatas.

    Yg. Re eseis den kanete diakopes??? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή