Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Έφτασε ο Αύγουστος, εμπρός βήμα ταχύ!

Αν κάνει κάποιος τον κόπο να «ξεφυλλίσει» διαδικτυακά τα εξώφυλλα των εφημερίδων από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι σήμερα θα βρει δεκάδες ονόματα παικτών που …απασχόλησαν την ομάδα του ΟΣΦΠ, ως μεταγραφικοί στόχοι.

Σε κάποιες περιπτώσεις αποκαλύφθηκε στο τέλος πως οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν έρθει καν σε επαφή με τους παίχτες ή με τις διοικήσεις των ομάδων στις οποίες ανήκαν. Σε αρκετές επίσης περιπτώσεις αποκαλύφθηκε πως τα ονόματα που γράφονταν και ακούγονταν δεν απασχόλησαν ποτέ τους πειραιώτες, αλλά επρόκειτο για ευσεβείς πόθους των ΜΜΕ. Και στις υπόλοιπες περιπτώσεις που μας απασχόλησαν αποδείχτηκε πως το deal χάλασε διότι ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της διαπραγμάτευσης. Τα παζάρια στα εξώφυλλα και όχι μόνο έδιναν και έπαιρναν. Αλλά οι ερυθρόλευκοι, παίχτη δεν έπαιρναν… Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν και οι αποκαλύψεις (;) από μερίδα ΜΜΕ για οικονομικές τρύπες και ζημίες στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Πράγμα που η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να διαψεύσει με καυστικό τρόπο.

Ξέχωρα πάντως από τα ΜΜΕ ο Ολυμπιακός δεν μας έχει συνηθίσει στο να μη μπορεί να κλείσει παίχτες. Είτε ο λόγος είναι οικονομικός είτε η περίπτωση είναι δύσκολη λόγω σκληρών διαπραγματεύσεων. Οι 2-3 στόχοι που έθετε κάθε καλοκαίρι ντύνονταν στα κόκκινα στο τέλος. Τώρα τι συμβαίνει όμως; Γιατί η ΠΑΕ ΟΣΦΠ με δύο ανακοινώσεις της διέψευσε τα ΜΜΕ σχετικά με τις …βόμβες που θα έσκαγαν;

Δεδομένο πλέον πως ρευστό δεν φαίνεται να υπάρχει. Προφανώς και οι πειραιώτες περιμένουν την πρόκριση στους ομίλους για να κινηθούν, αν κινηθούν, μεταγραφικά. Και είναι σχεδόν σίγουρο πως κρυφοκοιτάζουν και προς πιθανό αποκλεισμό του ΠΑΟ από την Ατλέτικο, πράγμα που θα αποφέρει στα ταμεία της ομάδας επιπλέον λεφτά.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόσμος του ΟΣΦΠ δεν έχει συνηθίσει ούτε σε αναμονές («κάτσε να περάσουμε την Σερίφ και βλέπουμε»), ούτε σε ξεροσταλιάσματα («κάτσε να αποκλειστεί ο ΠΑΟ να τσιμπήσουμε 4-5 εκ») αλλά ούτε και σε σίριαλ μεταγραφικά που ειδικά φέτος καταντήσανε πιο κουραστικά και από τις επαναλήψεις των καναλιών καλοκαιριάτικα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου