Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Πρόκριση μα γιούχα!

Αυτό δε συνηθίζεται και γι αυτό μας έκανε εντύπωση. Από το σφύριγμα του ρέφερι για το ημίχρονο κιόλας του Ολυμπιακός – Σέριφ οι φίλοι των πειραιωτών συνόδεψαν τον Κετσπάγια και τους παίχτες με ένα μακρόσυρτο «ουυυ» στα αποδυτήρια. Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος του αγώνα αλλά και μετά τη λήξη του! Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός κράτησε μία σταθερή πορεία και για τρίτο συνεχόμενο ματς (συμπεριλαμβανομένου και του φιλικού με Τότεναμ) ΔΕΝ βλεπόταν. Ήταν κουραστικό το …θέαμα. Χωρίς σχέδιο ανάπτυξης, περιμένοντας σχεδόν σε όλα τα ματς τον αντίπαλο κάτω από τη σέντρα αλλά και με μία άστοχη μάλλον παραλλαγή του κλασικού 4-4-2, ο ΟΣΦΠ πραγματικά εκνευρίζει. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν βρίσκεται πλέον στην Ανόρθωση και οι ομάδες τύπου Σέριφ είναι σαφώς υποδεέστερες του Ολυμπιακού και όχι ισοδύναμες. Διότι εάν αντί για τη Σέριφ ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη ομάδα στα play off του C.L τότε θα μιλούσαμε για πραγματικό πρόβλημα. Τώρα το πρόβλημα διορθώνεται. Με καλές μεταγραφές και αλλαγή φιλοσοφίας. Η ανάγκη για αριστερό μπακ (ο Ραούλ Μπράβο εχθές έχασε τον αντίπαλο του γύρω στις 10 φορές), για επιτελικό μέσο, για αριστερό χαφ καθώς και για επιθετικό είναι μεγάλη. Από την άλλη η άμυνα μέχρι τώρα στο μόνο δυνατό ματς που δοκιμάστηκε μάζεψε 3 τεμάχια. Αυτό διορθώνεται πιστεύουμε.

Τη στιγμή που όλοι σχεδόν πανηγυρίζουν την χρυσοφόρα και αναζωογόνησα πρόκριση στο Λιμάνι, το χορτάρι δεν στέκεται στα τετριμμένα. Και αν δεν έρθουν μεγάλοι παίχτες στον ΟΣΦΠ άμεσα σε θέσεις κλειδιά, τότε δεν μπορούμε να φανταστούμε καν έναν πιθανό όμιλο με: Μάντσεστερ, Ρεάλ, Ολυμπιακό και Βόλφσμπουργκ για παράδειγμα. Τα πράγματα πλέον σοβαρεύουν το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Κετσπάγια με τους παίχτες. Και ακόμα περισσότερο η διοίκηση με τους παίχτες. Όχι τους υπάρχοντες, αυτούς που πρέπει να έρθουν.

2 σχόλια:

  1. Swsta ayta poy grafete omws pio pi8anh klhrwsh einai Sevillh, Rangers, OSFP, Rubin Kazan!!! Xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ontws paizei kai h ...popofardia rolo!!! Ex8es egw anteksa kana misawro na dw ton gayro. Mexri ekei pou exanan kati eykairies oi ths Serif. Meta to ekleisa giati to eixa paiksei asso sto stoixhma. Katse lew mh ginei kamia patata kai me steilei kouva o Timour.

    ΑπάντησηΔιαγραφή