Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

«…ή κάτι άλλο;»

Μόλις επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Μάτος από τον ΠΑΟ στη βραζιλιάνικη Κορίνθιανς, ο πρώην παίχτης των πρασίνων σε συνέντευξή του ερωτηθείς για το αν υπήρξε «διαφορά φιλοσοφίας με τον προπονητή …ή κάτι άλλο» απάντησε:

«Δεν μπορώ να ξέρω, ποτέ δεν έγινε κάτι. Δεν δημιουργήθηκε ποτέ κάποιο πρόβλημα, ωστόσο ποτέ δεν μου εξήγησε και γιατί δεν αγωνιζόμουν. Προφανώς δεν άρεσε το στυλ παιχνιδιού μου. Δεν ξέρω τι να πω…».

Άρα προφανώς υπήρχε κάτι άλλο. Ίσως ο Μάτος να είναι ένας ακόμα παίχτης που πλήρωσε (δικαίως) το μάρμαρο, για αυτή τη νοοτροπία που είχε τονίσει ο Τεν Κάτε πως θέλει να αποτινάξει από την ομάδα. Δηλαδή την αδιαφορία, την έλλειψη κίνητρου, ίσως και της «κλίκας»…

5 σχόλια:

  1. Ο Μάτος αδιάφορος;
    Μας δουλεύετε ρε...
    Ότι να 'ναι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι απαραίτητο πως και τα τρία στοιχεία αναφέρονται στον Μάτος ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. klikadoros itane, kala ta lene.exofyllo ton exei o gkotzos simera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με έπιασε η μελαγχολια που φεύγει ο Μάτος. Πωπω τι πάθαμε. Οπου στεκόταν τα έχωνε στον προπονητή. Στον προπονητή που έχει στηρίξει δημόσια τους παίχτες του όσο κανένας άλλος. Που επανέρχεται απο τραυματισμό ο Μάτος (του είχε κάνει σωστο προγραμματισμό ο Πεσέιρο, καθόλου δεν τον έκαψε), ξανατραυματίζεται μέσα στο Θρασύβουλο και τον παίρνει αγκαλιά βγαίνοντας αλλαγή. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ. ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ...ΒΑΣΙΚΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ:

    "Ακούστηκαν πολλά για τον προπονητή μας και γενικά για το τεχνικό τιμ. Όλο το προπονητικό τιμ έχει μεγάλη ευθύνη και κάνει τεράστια δουλειά. Ο Τεν Κάτε δούλεψε πολύ καλά, με πολλά καινούργια δεδομένα.

    Είναι εξαιρετικός στην δουλειά του. Επίσης, αρκετά αυστηρός. Βάζει όρια. Μπορεί να κάνει πλάκα μαζί σου, αλλά στην προπόνηση σου καθιστά σαφές ότι δεν αστειεύεται. Αν δεν τους κάνεις, απλά δεν θα έχεις θέση στην ομάδα. Ακόμη και το πιο δύσκολο σύστημα το κάνει κατανοητό. Ξέρεις τι περιμένει από σένα. Είναι ευθύς και αποτελεσματικός.

    Η χρονιάς άφιξης μου στον Παναθηναϊκό ήταν μία χρονιά τρέλας. Οι αλλαγές ήταν πολύ μεγάλες. Ξεκινώντας από τις αλλαγές στην διοίκηση μέχρι το ότι αυτό μεταφράστηκε σε προσδοκίες. Έχουμε βελτιωθεί πολύ από τότε. Τώρα γνωριζόμαστε καλύτερα το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή μας.

    Είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα. Χρειάζεται πίστη, πειθαρχία και καλή δουλειά. Ο σύλλογος αυτή την στιγμή έχει και τα τρία. Η νίκη δικαιώνει τους πάντες στην ομάδα και εμπνέει τον κόσμο. Αυτό εξαργυρώνεται στην ομάδα και μεταφράζεται σε δυναμική για να πας στην επόμενη νίκη.

    Γαι φέτος εγώ δεσμεύομαι για τον εαυτό μου ότι θα τα δίνω όλα από το πιο σημαντικό ματς μέχρι και την τελευταία προπόνηση. Θέλω να δείξω πόσο αξίζω, πόσο αξίζουμε , σε μένα στους οπαδούς μας και στην οικογένεια μου. Αυτό το πρωτάθλημα το θέλω πάρα πολύ. Περισσότερο από ότι έχω θελήσει στην ζωή μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή