Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Χορτάρι καλημέρα. Είμαι φίλος του Παναθηναϊκού και θέλω πάρα πολύ να δημοσιεύσεις τις παρακάτω σκέψεις.

Λοιπόν. Τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει (ή κορυφωθεί;;) ένας μεγάλος πόλεμος εναντίον της ομάδας μας. Αφού η επίθεση προς το πρόσωπο του προπονητή μας βρήκε την ασπίδα των φιλάθλων απέναντί της, τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ αλλά και ακόμα χειρότερα, άνθρωποι και «όργανα» πράσινης απόχρωσης συνεχίζουν να χτυπάνε τον ΠΑΟ μας βρίσκοντας και εφευρίσκοντας καθημερινά νέους «στόχους». Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω.

Από τον παλαίμαχο Μίμη Δομάζο που βγαίνει λίγα λεπτά μετά την ήττα από την Ατλέτικο και κάνει δηλώσεις καφενειακού επιπέδου και ύφους μπροστά στο πανελλήνιο κατηγορώντας ομάδα και προπονητή (τώρα θα μου πεις, πως ο κύριος Δομάζος βγαίνει και μιλάει μόνο μετά από ήττες, οκ); Από τον επίσης παλαίμαχο και πάλαι ποτέ προπονηταρά και σούπερ μάνατζερ Βέλιμιρ Ζάετς κριτή των πάντων και τιμητή των όλων; Από την «πράσινη» εφημερίδα Derby που εδώ και καιρό έχει χύσει 10 τόνους χολή προς οτιδήποτε καινούριο και ελπιδοφόρο στην νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα; Τώρα θα περάσω και στα …αντικειμενικά ΜΜΕ.

Τους τελευταίους μήνες και όσο στην αντίπερα όχθη, σε αυτή του αιωνίου αντιπάλου παρακολουθούμε σίριαλ – κωμωδίες σχετικά με οικονομικά και διοικητικά κατρακυλίσματα, τα αυτοαποκαλούμενα ΜΜΕ αποσιωπώντας και συγκαλύπτοντας τις «λαδιές» όλων των άλλων βρίσκουν και δημιουργούν προβλήματα συνήθως εκ του μη όντος. Τελευταίο παράδειγμα ο καυγάς μεταξύ Τεν Κάτε και Σπυρόπουλου. Όταν πλακωνόταν ο Μήτρογλου και ο Γκαλέτι με τον Βαλβέρδε και ο Κοβάσεβιτς του «αφιέρωνε» γκολ αυτά ήταν «αντρικά θέματα και καταστάσεις που συμβαίνουν φυσιολογικά μέσα σε μία ομάδα». Τώρα όμως που αυτά συνέβησαν στη δική μου ομάδα πρόκειται για «μπουρδέλο» όπως κατάπτυστα τόλμησε ένας κάποιος του Σέντρα ΦΜ να αποκαλέσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ σήμερα το πρωί. Το ΜΕΓΚΑ σε συνεχόμενα δελτία του ωρύεται για τα τόσα λεφτά που έριξε τα τελευταία 2 καλοκαίρια η οικογένεια Βαρδινογιάννη (ποια;;;;;;;;;;;; χαχαχα) και για το πόσο ανίκανοι και αναίσθητοι είναι οι …καλοπληρωμένοι παίχτες του τριφυλλιού.

Το πρώιμο εσωτερικό παρελθόν καθώς και το καλοστημένο παιχνίδι των δακρύβρεχτων πρωτοσέλιδων από δήθεν αντικειμενικούς παντογνώστες κάνει ακόμα καλά τη δουλειά του. ΟΜΩΣ ξεχνάνε ένα πράγμα οι κύριοι. Πως μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα. Οργή Λαού θα ξεσπάσει πάλι όπως το αντιλαμβάνομαι και διαισθάνομαι και τότε…

4 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΠΙΔΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ; ΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωπα βασικά παιδιά έγινε ένα λάθος. Αρθρα που στέλνουν οι αναγνώστες τα κλειδώνουμε για να μη γίνονται σχόλια. Είναι η πολιτική μας. Αυτό μας ξέφυγε, αλλά με την ευκαιρία να πούμε πως εάν θέλετε να σχολιάσετε κάτι, κάντε το πάνω στο περιεχόμενο του άρθρου και όχι πάνω στην ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ γραμμή και άποψη του αναγνώστη. Αλλιώς τα σχόλια θα σβήνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ok sorry xortari. Pantws symfwnw me to nohma toy keimenoy. Eytyxws ston Olympiako den exoume tetoia paratragouda dioti o Proedras exei frontisei na milaei ENAS gia thn omada kai oxi deka. palaiotera eixame eytrapeles katastaseis, omws ola ksekinoun kai teleiwnoun se auton. Kai h omada panw ap ola magkes!
    Twra gia ton Pao den ta blepw kala ta pragmata genika. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί του θέματος λάβαμε ακόμα ένα email από τον φίλο k.g.

    "ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ" ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ Η' ΟΧΙ?ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΙ ΓΙΔΙΑ,ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Η' ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ?SENTRA FM ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?"

    Οντως το θέμα είναι σοβαρό και οι φίλοι του ΠΑΟ έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται εξαγριωμένοι. Το χορτάρι πάντως, συνιστά πάντοτε ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή