Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Φαινόμενο είναι αυτός!

Αυτός ο Μπόλτ είναι όντως τρομερός. Και πως να μην είναι δηλαδή. Με ύψος 1.96 και βάρος 86 κιλα σίγουρα διαφέρει πολύ από τους υπόλοιπους σπρίντερς. Λογικό λοιπόν την ώρα που οι άλλοι σκίζονται να τον φτάσουν αυτός με τις τεράστιες δρασκελιές του να τους αφήνει πίσω χαλαρά και να αναγκάζει όλον τον κόσμο να ασχοληθεί για άλλη μια φορά μαζί του. Εκτός πάντως από την κούρσα του τελικού αξίζει να δεί κανείς αυτήν του ημιτελικού όπου από τα μισά της κούρσας και μετα κατεβάζει τα χέρια σήκωνει το σώμα του και χαζεύει δεξιά και αριστερά μέχρι τον τερματισμό, και κανει χρόνο 9.89!!

2 σχόλια:

  1. Σε καμια δεκαρια χρονια αν το παληκαρι ειναι ζωντανο (του το ευχομαι) θα κλαιει εξω απο τα γραφεια του FBI ομολογοντας οτι ντοπαριζοταν. Οπως το αλλο θαυμα της φυσης με το υπεροχο σωμα η Μαριον Τζοουνς που ποτε δε πιαστηκε ντοπε και ολοι ελεγαν ποσο μεγαλη αθλητρια ειναι. Οπως ο προηγουμενος διαδοχος του Τζεσε Οουενς ο Καρλ Λιουις που ειναι πλεον κοινο μυστικο οτι...περναγε εξετασεις και τεστς με...μεγαλυτερη ευκολια απο το κανονικο, οπως η σουπερ γουμαν η Φλο-Τζο που πεθανε στα 38 της στον υπνο της απο επιληπτικη κριση (αφου πρωτα ειχε κανει ρεκορ ανδρων).
    Ο μεγαλος διασκελισμος ειναι μωρε, sure sure...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε The Bgt σίγουρα όλοι οι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό ντοπάρονται. Από λίγο έως πολύ. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αμφισβητίσουμε τα τεράστια φυσικά προσόντα αυτού του αθλητή. Οπως επίσης εμείς που σαν φίλαθλοι δεν ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα στα σίγουρα είναι κρίμα μετά από μια τέτοια επιτυχία να τρέξουμε αμέσως να πούμε τον κακό τον λόγο. Αν όπως λες ισχύει κάτι τέτοιο αφού στατιστικά έχει παρουσιαστεί ξανά, καλό θα ήταν οι υπέυθυνοι να ενεργούσαν έτσι, ώστε να σωθεί ο αθλητής πανω απόλα (για να μην κινδυνέψει) αλλά και για τους υπόλοιπους αθλητές στο μέλλον. Μεγάλη κουβέντα βέβαια γιατι όταν οι χρόνοι θα σταματήσουν να πέφτουν και αντίθετα θα μεγαλώνουν, το ενδιαφέρον θα μειωθει και μαζι και τα χρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή