Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Είναι τρελός ο αρχηγός!




Πάτησε το πόδι του στην Αθήνα πριν 21 μήνες ακριβώς. 25 Ιουνίου του 2009 ο Γάλλος σούπερ σταρ Τζιμπρίλ Σισέ προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Στις 20 Μαρτίου του 2011 και μετά από 79 εμφανίσεις με το τριφύλλι στο στήθος ο αρχηγός του ΠΑΟ, έφτασε τα 50 γκολ! Με στατιστική που αγγίζει το τέλειο, ο Γάλλος στράικερ σκοράρει κατά μέσον όρο 1 γκολ ανα 1,5 περίπου αγώνα! Σήμερα το γκολ εναντίον της Κέρκυρας το γιόρτασε φορώντας μία μπλούζα της Θύρας 13, την οποία πέταξε στο πέταλο των φανατικών της κερκίδας.



Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σισέ, που λατρεύεται τόσο πολύ από τον κόσμο, απέδειξε ακόμα μία φορά πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Έτσι μαζί με τον Αλέξανδρο Τζόρβα βρέθηκε στον κεντρικό σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας! Η παρουσία των δύο άσων του Παναθηναϊκού μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους οι οποίοι αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας. Όπως και να έχει για πολύ κόσμο η δεύτερη θέση για τον Παναθηναϊκό στο φετινό πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα συγκυριών που δεν -πρέπει να- έχουν σχέση με τον αθλητισμό...

5 σχόλια:

  1. einai gallos, einai gallos, o gamias o megalos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια διόρθωση παιδιά: Με 50 γκολ σε 79 εμφανίσεις, ο μέσος όρος ΔΕΝ είναι 1,5 γκολ ανά αγώνα, αλλά το αντίθετο, 1 γκολ ανά περίπου 1,5 αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαφώς και διορθώθηκε. Αχ αυτός ο δαίμων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, ΨΥΧΑΡΑ, ΛΑΡΑΣΨΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΗΛΥΚΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oe oe oe oeeeeeee djibriiiiiiiiiiiiil cisseeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή