Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Έγκυρη Ενημέρωση (Για άλλη μια φορά)




Απόδειξη για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που προσφέρει η φυλλάδα του κρατικοδίαιτου φημοσιογράφου. Πλέον μετά απο και το σημερινο ντοκουμέντο, έχει κατά αποκλειστικότητα το χαρακτηρισμό του μεγαλύτερου παραμυθά - φημοσιογράφου. Μετά απο τόσες αποκαλύψεις και σενάρια επιστημονικής φαντασίας ήρθε η ώρα για ακόμη ένα μεγάλο μύθευμα.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς απο τον πρώην ανταποκριτή οπαδικής εφημερίδας, που κατά το δικό του σκεπτικό είναι η ομάδα δυνάστης της ομάδας του μαχαλά. Μετά απο τις ανακοινώσεις περί Αμπρέου, Κάλβο, Νέτο, Ναφτί, Χαβίτο, Χαφιέ, Κόντη και φυσικά τα σπουδαία φιλικά με Μπόκα Τζούνιορς, σειρά έχει η συνέχεια του παραμυθιού με τους Άραβες και τα εκατοντάδες αποκλεισμένα πούλμαν για τον τελικό κυπέλου στον Περιφερερειακό στο ύψος του ΤΙΤΑΝ.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι φωτογραφίες τους ξεσκεπάζουν, μάλλον τους ξεβρακώνουν απο μόνες τους. Πάρτε και την είδηση - απάντηση που κάνει τον κύκλο της σε όλες τις διαδικτυακές αθλητικές ιστοσελίδες σήμερα. Παντού εκτός από την ιστοσελίδα της αθλητικής φυλλάδας που "έβγαλε" την ντεμέκ είδηση.




Με μια μικρή λεπτομέρεια πάντα φυσικά. Οι "γνωστοί" και "φίλοι" επέλεξαν να μη δημοσιεύσουν όλο το κείμενο της γραπτής ανακοίνωσης που δημοσίευσαν όλοι οι υπόλοιποι. Απλά απέκρυψαν κατά κάποιο τρόπο το τελευταίο απόσπασμα, που στην τελική είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Καμαρώστε τους λοιπόν και αναλογιστείτε, όλοι σας, σε ποιόν εμπιστεύεστε τον οβολό σας για την εημέρωση σας. Μη μας περνάνε και για πρόβατα όπως κάνουν στον παρακάτω μαχαλά..



Απλά κάντε τις συγκρίσεις και κάντε τις κρίσεις σας. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Να ναι καλά πάντως αφού μας προσφέρουν στιγμές άφθονου γέλιου και γεμίζουν μερικές στιγμές μας με την υπερεκτιμημένη κουτοπονηράδα τους.
Περαστικά σας..

http://arismaniacs.com