Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ε ρε κάτι συμπτώσεις…

Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει τα κάτωθι περιστατικά βίας εναντίον διαιτητών:

Η αρχή έγινε τον Οκτώβριο του 2010 με τον διαιτητή Γιώργο Σταθόπουλο (σφύριξε στο Ηρακλής – Ολυμπιακός 2-1 και οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα) όταν άγνωστοι τον χτύπησαν έξω από σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Κατέθεσε μήνυση δίνοντας στην αστυνομία τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου των δραστών.

Η συνέχεια ήταν οι απειλές κατά της ζωής του Γιώργου Δαλούκα που κατήγγειλε τον Νοέμβριο στην αστυνομική διεύθυνση Βόλου.

Μετά είχαμε το περιστατικό του Βασσάρα όπου άγνωστοι τον χτύπησαν έξω από το σπίτι του έπειτα από το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο οποίο ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 και ο Ολυμπιακός είχε παράπονα.

Στη συνέχεια η ποδοσφαιρική πιάτσα έμαθε ότι χτυπήθηκε ο Δημήτρης Καλόπουλος στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα γνωστός παράγοντας ειρωνεύτηκε το περιστατικό και είπε ότι «χτύπησε στην κούνια του μωρού του». Εντελώς συμπτωματικά είχε παίξει παιχνίδι της ομάδας αυτού του παράγοντα δύο εβδομάδες πριν αλλά εν πάση περιπτώσει δεν κατέθεσε μήνυση.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν στον Αγιο Κοσμά όπου δύο άτομα χτύπησαν τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και παρότι τους κυνήγησαν μέχρι τον Κορυδαλλό οι δράστες παραμένουν άφαντοι. Ο Σιδηρόπουλος λίγες μέρες πριν είχε σφυρίξει το Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ 0-3 και οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ