Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δεν είσαι κάφρος; ΟΥΣΤ!


Εντάξει, η "Γάτα" το γράφει, δε λέμε, αλλά μάλλον ισχύει. Ο Ντούντου, λέει, μάλλον οδεύει προς την έξοδο, γιατί στήριξε, λέει, τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο, σχετικά με τη ζούγκλα του ντέρμπι. Δηλαδή εντάξει, το παιδί μπάλα δεν παίζει τα έχουμε ξαναπεί. Ασχολείται αρκετά με το μπλογκ του, κάνει δηλώσεις από εδώ και από εκεί και τα σχετικά. Με λίγα λόγια θα ήταν λογικό κάποιος να βγει και να γράψει "εντάξει, πλασάραμε τον Ντούντου σαν τον νέο Βιεϊρά αλλά να μωρέ, μαλακίες σας λέγαμε". Επίσης θα μπορούσε ο επίσημος Ολυμπιακός να βάλει ένα τέλος στη μουρμούρα για τον Ντούντου, και πολύ απλά μέσω των "κύκλων" να "διαρρεύσει" πως ο παίκτης δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και γι αυτό ο εκ των αρχηγών του ΟΣΦΠ θα μπει ...transfer list. Παρ΄ όλα αυτά αυτό που βγαίνει προς τα έξω για τον Βραζιλιάνο, δεν τιμά καθόλου τους ερυθρόλευκους ρεπόρτερ. Αν είναι δική τους η θέση αυτή τέλος πάντων. Το να μπει στη μαύρη λίστα ένας παίκτης γιατί υπερασπίστηκε έναν συνάδελφό του καταδικάζοντας τη βία εναντίον αθλητών, είναι υποκρισία και πάνω απ' όλα μέγιστη καφρίλα!

2 σχόλια:

  1. oxi kai den einai kafros o dudududududu!!!!
    Theo braziliano ton legane,ti na klasei o zilberto legane,mega lathos oti den einai vasikos sthn ethnikh legane....tespa,apla kai autos opws polloi alloi twra pou visketai sthn 'exodo' leei alhtheies...tpt allo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ακριβές είναι να πούμε ότι προκαλεί την έξοδο του μια ώρα αρχήτερα.

    τώρα κάφρο δεν τον λες. δεν έχει δώσειτέτοια δείγματα.το τι του προσάπτανε οι άλλοι είναι διαφορετικό. δεν βγήκε ποτέ ο ίδιος να πει είμαι καλύτερος του Ζιλμπέρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή