Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ! (με σεβασμό στο περιβάλλον)


Το Χορτάρι ορμώμενο από το σημερινό διπλό εξώφυλλο της εφημερίδας "η Πράσινη", για τα σκουπίδια στα οποία κατέληξαν τα λεφτά που διαχειρίστηκε η πολυμετοχικότητα και ο πρόεδρος Ν. Πατέρας, έψαξε, έμαθε και βρήκε. Σαν άλλο "μεσημεριανό" ψάξαμε στα "σκουπίδια" του Παναθηναϊκού και βρήκαμε πολλά και διάφορα. Αλλά εδώ θα καταγράψουμε μόνο τα μεγάλα "σκουπίδια" που βρήκαμε στα πράσινα "απορρίμματα"!!!

Σκουπίδι νούμερο 1:



Τζιμπρίλ Σισέ. Γάλλος διεθνής επιθετικός. Κάτοχος Τσάμπιονς Λιγκ. Σκοράρει τακτικά και έχει αναπτύξει μία κάποια σχέση με τους φίλους του Τριφυλλιού. Κατά τον Σ. Λιβαθηνό "με τα λεφτά του Σισέ, εγώ θα αγόραζα 7 παίκτες"!

Σκουπίδι νούμερο 2:




Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στην τριάδα των αρχηγών της Εθνικής Βραζιλίας και της γνωστής Άρσεναλ του Λονδίνου. Αμυντικός μέσος. Ένας από τους χιλιάδες που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Μπούχτισε το ελληνικό ποδόσφαιρο από κάτι τέτοιους!

Σκουπίδι νούμερο 3:



Σεμπάστιαν Λέτο. Αργεντινός αριστερός μεσοεπιθετικός. Δεν μας κάνει εντύπωση η "αρπαγή" από τον αιώνιο αντίπαλο ενός παίκτη που είχε γίνει σύνθημα στα χείλη των αντιπάλων. Έδωσε θέαμα και ουσία στην πράσινη επίθεση, αλλά αυτά τα διέθετε έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός. Σιγά. Χρυσός σκόρερ του τελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη, όπου και σφραγίστηκε το περσινό νταμπλ των πρασίνων.

Σκουπίδι νούμερο 4:



Κώστας Κατσουράνης. Έλληνας μέσος. Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος. Το Τριφύλλι σαφώς και δεν είχε ανάγκη από έναν τέτοιο παίκτη. Ο κλασικός box to box μέσος, που μέχρι και την αλλαγή προπονητή, ήταν πρώτος σε ασίστ γκολ και κλεψίματα. Οτι αδίκησε τον εαυτό του, είναι γεγονός. Αφήστε που είναι και "κλικαδόρος".

Σκουπίδια, η σούμα:



Εντάξει, πέρα από την πλάκα, όταν μηδενίζεις τα πάντα, φαίνονται και οι εμπάθειες. Και όχι το δίκιο σου, αν και όταν έχεις...

9 σχόλια:

  1. ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΗΔΙΑ.

    ΣΚΠΥΠΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na kleisei h fyllada pou vrizei ka8e mera ton PAO. sta tsakidiare

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ntorph sou konte!!!telika mas apedeixes oti eisai ena me to xwma 'h alliws ena me to...tziger!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mas exeis kanei na mhn pistevoume auta p les!!!mas exeis trellanei pavlo!!!pistevoume oti sou exei kanei plush egkefalou o tziger h o gkotzos!!!apogohtush!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ @@ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. VIVA LA PRASINI. VIVA MARINAKIS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. skoupidia einai h prasinh. oute gia xarti toualetas leme....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pavlo, pragmatika krima!!!mesa mas hsoun o megalos panathinaikos!!!alla telika ta oneira sou einai polu..'konta'...arxises ton polemo mesw ths k..fulladas sou kata tou pao mas otan tha eprepe na filas ta podia tou patera g auta p ekane g ton sullogo!!!ton kunhghses les kai kunhgouses tous gavrous sto paraskhnio!!!epsaxnes na pareis pisw 300xiliarika les kai s leipoune!!!pragmatika,to oti taxthkes sto peuro tou tziger pou mas exei katastrepsei tosa xronia, den xerw pws na sto sugxwrhsw!!!egw to idio tha ekana me ton patera stis metagrafes kai tha koitousa fetos na kalupsw kena kai oxi opws to perasmeno kalokairi na dhmiourghsw kai alla!!!ntroph sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

    Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O EXTHROS EINAI ENTOS (PRASINI) STO THGANI XORHGOS (DPG MEDIA GROUP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή