Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Στον κόσμο τον δικό μου!


Άργησαν αλλά πήραν χαμπάρι τελικά τι συμβαίνει στην ποδοσφαιρική Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα οι εφημερίδες του Ολυμπιακού... Ο "Γαύρος" σήμερα αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα με τον τρόπο που βλέπετε στο παραπάνω πρωτοσέλιδο. Και ενώ τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στις "κασέτες" είναι αυτά του Μπέου, του Δαλούκα και του ..."Βαγγέλη" η εφημερίδα κάνει πως πέφτει από τα σύννεφα με αυτά που συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό! Η θέση της είναι πως υπεύθυνοι για να λύσουν όλα αυτά τα προβλήματα είναι το κράτος και οι επικεφαλής του ποδοσφαίρου. Τώρα, το ποιος μίλησε σε ποιον, ποιος απείλησε, ποιος έδειρε, ποιος έστησε, ποιος έκλεψε, ποιος ευνοείται, ποιος εμπλέκεται και όλα αυτά τα ...δευτερεύοντα μωρέ πράγματα προφανώς δεν είναι της παρούσης. Ααααμα ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο από αυτούς που άφησαν να γίνουν τα εγκλήματα, μπορεί και να ασχοληθούμε και με αυτά.

Όσο για τον "Πρωταθλητή" που βγαίνει με τίτλο "τους ξεγύμνωσε ο Μπέος" τι να πούμε. Εντελώς γραφικό και εκτός πραγματικότητας πρωτοσέλιδο και άποψη που προσβάλει πάνω απ' όλα όσους αγοράζουν την εφημερίδα. Δεν ανακαλύψαμε και την Αμερική, αλλά κάθε φορά είναι και χειρότερα.

5 σχόλια:

  1. το πιο ωραίο είναι το "άφησαν επι 2 χρόνια"
    χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxa

    antigrafh apo to lagoflwros!
    oute ta prosxhmata!
    ontws telika ta lagoudakia eiste kleftes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας οι φυλλάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o apo panw pou leei gia to leoforos.gr kai to xortari. nai to xortari antegrapse to site twn prasinoroufianwn. Sigoura. To antegrapse 3 wres ...prin! Ti blakas 8ee mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή