Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ούτε τώρα...


Ούτε σήμερα μπόρεσε ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε να επικρατήσει σε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Ένα ντέρμπι μάλιστα που θα του έδινε και μαθηματικά το πρωτάθλημα!

Απέναντι στον ...μισό ΠΑΟΚ, που κατέβηκε χωρίς τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη στην αρχική ενδεκάδα και με το μυαλό στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, για έναν τελικό ζωτικής σημασίας με αντίπαλο τον Βόλο ή τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός έμεινε πιστός στην παράδοση και παρέδωσε τα όπλα μετά το μισάωρο. Σε μία ήρεμη -στο πρώτο ημίχρονο- Τούμπα και απέναντι στον νωθρό ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός κατάφερε και έχασε ακόμα ένα ντέρμπι.

Έτσι μετά το Καυταντζόγλειο, το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το ντέρμπι με τον ΠΑΟ εκτός έδρας, τα δύο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πολλούς και το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη όπου έγιναν ...θαύματα, οι ερυθρόλευκοι αλλά και ο Βαλβέρδε παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου και δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη ούτε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Μέσω caseta-gate και όλων των αποκαλύψεων που είδαν και θα δουν το φως της δημοσιότητας, καθώς και των διαιτητικών λαθών, η σφραγίδα στο επόμενο ροζ φύλλο αγώνα για τον ΟΣΦΠ που θα σημαίνει και το τέλος του πρωταθλήματος όσον αφορά την κορυφή παίρνει παράταση για τουλάχιστον ακόμα μία εβδομάδα...

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο Τζιμπούρ άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε ο Κουτσιανικούλης και ο Βιτόλο με πέναλτι έγραψε την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα στην Τούμπα, ύστερα από 14 χρόνια...

3 σχόλια:

  1. ernesto varverbbbbbbbbbeeeeeee!!!!!!!!!
    o,ti den einai filiko,to exei xasei o...guardula!!!ax re provata!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερνέστο δε μας τα λες καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ekleise ta podia h peripesousa tou thermaikou.kourasthke..... apo to 97 eixe, seri.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή