Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Είχε όντως ενδιαφέρον!!!



Μας αρέσει να προλαβαίνουμε τις καταστάσεις, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Αυτή είναι η αλήθεια. Και επειδή στον Παναθηναϊκό υπάρχει μπόλικη ...συνθήκη, το ίδιο έγινε και εχθές. Σε συνέχεια της συνέχειας λοιπόν (διαβάστε εδώ τις συνέχειες), όντως τσίμπησαν οι πράσινες εφημερίδες σε αυτά που είπε εχθές ο Α. Μπέος. Προφανώς και αυτές είναι σίγουρες πως η κάθαρση πρέπει να αρχίσει από τη μάρκα του τηλεφώνου, τον υποκλοπέα αλλά και την εταιρία που βγάζει τα CD, και μετά βλέπουμε! Βασικά με μία πρόχειρη ματιά είναι οι μόνες εφημερίδες που έχουν εξώφυλλο τον Πατέρα, τον φερόμενο ως υποκλοπέα των συνομιλιών της ντροπής! Μόνο στο ΦΩΣ υπάρχει κάπου μία φωτογραφία του πρώην προέδρου των πρασίνων. Περίεργα πράγματα! Επίθεση πράσινων εφημερίδων ΚΑΙ σε μέτοχο των πρασίνων τη στιγμή που ο αιώνιος αντίπαλος είναι στα σχοινιά για τα καλά!

4 σχόλια:

  1. θεωρείτε απίθανο όλες οι διαμάχες των μετόχων να είναι στημένες προκειμένου να καταφέρει ο Πατέρας να εισχωρήσει στο σύστημα και να ξεμπροστιάσει την παράγκα?

    δεν το λέω με σιγουριά, μου φαίνεται ψιλοπαράλογο, αλλά σαν σκέψη είπα να την μοιραστώ.

    θα περιμένω να δω τι κατάληξη θα έχει η υπόθεση, τι σχέση θα έχουν οι πολυμετοχικοί μετά τις κασέτες. άλλωστε δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι το ΔΣ ορίστηκε τέλος Μαρτίου όταν θα έχει καταλαγιάσει το θέμα των κασετών.

    ονειροπόλο πες με αλλά ελπίζω να είναι έτσι, οι μέτοχοι να είναι καλά μεταξύ τους και να γίνουμε επιτέλους ένας υγιής σύλλογος.

    Πάντως αν έχει γίνει έτσι όπως το λέω και ο Πατέρας έχει κάνει τέτοιο ΡΟΥΑ-ΜΑΤ στην παράγκα κάνω κωλοτούμπα, τα παίρνω όλα πίσω και τον βγάζω από τη συνομοταξία Μαρινάκη Μπέου Ψωμιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη εσυ ρε μαγκα εχεις τον Πατερα στην συνομοταξια μαρινακη μπεου ψωμιαδη κτλ?

    σορυ φιλος αλλα κοιμασαι ορθιος.

    και οχι το σεναριο σου ειναι παραμυθα της χαλιμας.

    τον Πατερα τον πολεμανε οι γαυροι, οι βαρδινοτζοννιδες και οι γιανακοπουλοι. και δεν το κανουν με σκοπο το ονειρο σου αλλα γιατι τους χαλασε τη μαγιονεζα και εδειξε στον κοσμο τον Παναθηναικο που ειχαμε ξεχασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν τον πολεμάνε όπως λες, τον πολεμάνε γιατί μας έβγαλε από τη μιζέρια ή γιατί πούλησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος σαν να το κατάφερε μόνος του λες και οι άλλοι δεν βάλανε φράγκο? δεν έχει κάνει κι αυτός τεράστια λάθη?

    ρωτάς αν τον έχω στη συνομοταξία τους?
    όπως ακούμε για τον Βαγγέλα έτσι θα πρέπει να μην κλείνουμε τα αυτιά μας για το περσινό ματς ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ και κάποια άλλα.

    το θέμα είναι πότε θα ξεφύγουμε από αυτό το τρυπάκι. όχι αν θα πάρουμε τα κόζα.

    όσο αντίθετος ήμουν με τον Τζίγκερ όσο περνάνε τα χρόνια καταλαβαίνω ένα πράγμα.
    το ότι δεν μπήκε στο σάπιο σύστημα δεν ήταν αδυναμία. κακώς δεν μας προστάτεψε αλλά καλώς έχουμε το κεφάλι μας ψηλά.
    οι γαύροι ξέρουν και ντρέπονται. οι υγιείς (αυτοί με ενδιαφέρουν, αυτοί είναι στον κύκλο μου)

    θεοποιούμε τους πάντες χωρίς λόγο...μάλλον γιατί ψάχνουμε ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος μιλησε για κοζια, το 40-60 ειναι κοζια? μια προστασια με pepper sprey στον βιασμο ειναι.
    τα κοζια εδω και 32 χρονια τα εχει ο ολυμπιακος υπο την ανοχη του πολιτικου κοσμου.

    και κατι ακομα, η πρωτη σου παραγραφος ειναι πλυση εγκεφαλου. ο Πατερας δεν καταφερε κατι μονος του, ολοι μαζι εβαλαν λεφτα και ολοι μαζι εχουν ενα κομματι απο την πιτα της επιτυχιας. Πολλοι δε εκ των μετοχων εβαλαν πιο πολλα λεφτα απο τον Πατερα (βαρδ+βγενο), αλλα αυτος ο ανθρωπος με προσωπικο κοστος μπηκε μπροστα ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΣ (εκλεγμενος παμψηφει) και εφερε εις περας το εργο ασχετα απο τα λαθη που εκανε, γιατι εκανε.

    δες λιγο διαφορετικα την φαση και σαν συμβουλη σου λεω σταματα να διαβαζεις τα "αντικειμενικα" μμε γιατι σου τα πασαρουν ως θελουν.

    ο Πατερας πανω απο το εγω του εβαλε τον Παναθηναικο και τον υπηρετησε 100%. οι γυρω γυρω μιλαγαν για χτενια και γενια και αναξιοπιστους και ψηφιζαν κωνσταντοπουλο ως αντικαταστατη.

    το πεντελικο το γνωριζεις? εκει ξερεις τι εγινε και σε βαρος ποιου?

    ψαξου.. ειναι της μοδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή