Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!!!!

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις για την παπάτζα που γράφει σήμερα ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο ΦΩΣ. Και επειδή θα σας βγουν τα φρύδια για να το διαβάσετε το παραθέτουμε αυτούσιο:

"ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ και έδειξε την άσπρη βούλα, αφού το "γκρέμισμα" στον Φουστέρ ήταν απερίγραπτο. Καμία σχέση το πέναλτι του Φούστερ με το "φάντασμα" του Κάκου στη Νέα Σμύρνη. Και να μην ξεχνάμε ΟΤΙ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΟΥΡΙΜΠΑΡΙ ΣΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ, το οποίο αγνόησε ο κ. Κουκουλάκης. Καθόλου λοιπόν πανομοιότυπα τα δύο πέναλτι που κέρδισαν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ"...!


Από που να πρωτοπιαστείς και τι να πρωτοσχολιάσεις... Καταρχήν δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφει ο δημοσιογράφος. Καταλαβαίνουμε τέλος πάντων ποιο είναι το νόημα που θέλει να περάσει αλλά άστο να πάει όπως το γράφει. Είναι εφάμιλλο αυτού που είπε ο Καρπετόπουλος στην συνδρομιτική τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής. Οτι δηλαδή είναι ιδιόμορφη περίπτωση πέναλτι (!!) γιατί ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς (!!!). Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, ο "εγκληματίας" διαιτητής είχε πολλά ελαφρυντικά και ο δικαστής, που βρισκόταν και στην κερκίδα, δεν τον καταδίκασε. Ακόμα.

Δηλαδή με λίγα λόγια τα πέναλτι δεν είναι πανομοιότυπα (φυσικά και δεν είναι) γιατί ο Φούστερ τρώει τρελό γκρέμισμα αλλά κυρίως και γιατί προηγουμένως ο ρέφερι είχε αρνηθεί πέναλτι στον Τοροσίδη. Κάτι που δεν συνέβη στη Νέα Σμύρνη. Ε ναι αφού δεν παίζει ο Τοροσίδης στον ΠΑΟ. Χα χα καλό; Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο!

4 σχόλια:

  1. xaxaxaxaxaxxa

    xaaxxaxaxaaxaxxa
    axaxxaaxax
    axaxaxaxaxaxaxax

    axaxaxaxaxaxaxxaxa

    skoupidi ton kanate re mlks ton an8rwpo

    xaxaxaaxxaaxaxxa

    auto akribws tipota allo leei

    xaaxxaxaaxaxaxxaxaaxax

    ta nefra mou re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pes ta xortari!!!!!pes ta me ton kathe ampalo pou grafei malakies kai plhrwnetai g auto kiolas!!!!!!kai gw thelw na grapsw se efhmerida!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to penalty tou fouster dinetai eukola epithetiko faoul.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala,ton leto ton eixan skotwsei sta foul kai den edine tpt o kakos, opws kai den edwse kokkinh ston koumortzi g to foul pali panw ston leto!!to penalty tou fouster einai gia 3 xronia fulakish tou paikth sumfwna me to athlhtiko dikaio.............hohohoho
    are makari na parei to prwtathlhma o gavros ths po....s kai tha trellatoume apo to gelio tou xronou!!!!o fourtounhs vasikos sto ch.l.!!!!a re noumera!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή