Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Καθιστική διαμαρτυρία από τους παίκτες της Pontevedra (video)

Με απίστευτο τρόπο αντέδρασαν οι παίκτες της ισπανικής Pontevedra στο γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες, αφού αποφάσισαν να παραμείνουν ακίνητοι στο χόρτο για 40 δευτερόλεπτα, στο ξεκίνημα της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Lugo!
Οι παίκτες της Pontevedra, η οποία αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία της Ισπανίας, την Segunda B, εξέφρασαν με δυναμικό τρόπο τη διαμαρτυρία τους απέναντι στη διοίκηση του συλλόγου. Την ώρα που ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη, όλοι τους γονάτισαν και σταύρωσαν τα χέρια στην πλάτη, σαν να τους είχαν περάσει χειροπέδες, έχοντας στις φανέλες τους το μήνυμα – απαίτηση «λύση τώρα»! Την συμπαράστασή τους εξέφρασαν και οι οπαδοί της ομάδας, όπως έδειξαν με το χειροκρότημά τους.
Οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές της Lugo τήρησαν το «fair play» και δεν εκδήλωσαν επίθεση μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η συμβολική διαμαρτυρία. Οι αντιδράσεις των απλήρωτων παικτών της Pontevedra αναμένεται πάντως να κλιμακωθούν, αφού έχουν προαναγγείλει ότι δεν θα κατέβουν στις επόμενες αγωνιστικές, αν δεν αλλάξει κάτι.

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη καθιστική διαμαρτυρία των παικτών της Pontevedra:

Link: http://www.sportena.com/2011/01/kathistiki-diamartyria-apo-toys-paiktes-ths-pontevedra-video/



Video: http://www.youtube.com/watch?v=EMsSIZS5maY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου