Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Και τώρα τι έχετε να πείτε;

Με μία γρήγορη ματιά στα Αυγουστιάτικα πρωτοσέλιδα σχετικά με τον Παναθηναϊκό και χωρίς να κάνουμε τον ...κόπο να ψάξουμε αυτά που είχαν ως υπέρτιτλο "το πιο πλήρες ρόστερ όλων των εποχών" και άλλα τέτοια, βρήκαμε τα παρακάτω.


Και ρωτάμε τώρα εμείς οι αφελείς... Τι έχετε τώρα να πείτε για αυτό το χάλι που βγάζει ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο; Για την κατάσταση (φυσική και πνευματική) των παικτών; Για το ανύπαρκτο αγωνιστικό πλάνο; Για το γεγονός πως η ομάδα των πρασίνων γύρισε 3 χρόνια πίσω. Τότε που έβγαινε εκτός στόχων από Γενάρη μήνα; Όταν το Χορτάρι έγραφε το καλοκαίρι πως η χρονιά δεν ξεκινά καλά σε κανέναν τομέα αρχής γενομένης από το ...κεφάλι του ψαριού, τα διοικητικά, παρεξηγήθηκαν πολλοί.


Όμως όπως και πέρσι στα του Ολυμπιακού που τα γράφαμε από την αρχή, έτσι και φέτος είχαμε γράψει την άποψη μας, από την ...αρχή. Όχι μετά τα χάλια των ομάδων. Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχουμε καμία σχέση με τη δημοσιογραφία. Θα μας είχαν "τελειώσει" από την εργασία μας από την ...αρχή! Κάτι τέτοιες ώρες βέβαια καταλαβαίνουμε και τη δύσκολη δουλειά αυτών των ανθρώπων. Τι νομίζατε, πως μόνο να κράζουμε ξέρουμε; Όχι βέβαια. Αλλά καταλαβαίνουμε και την εύκολη μεριά του επαγγέλματος. Το πόσο εύκολο είναι να γράφουν βλακείες και ασχετοσύνες! Και άντε να τα μαζέψεις τώρα. Και όχι τίποτε άλλο αλλά και που να τα ρίξεις! Στον Νιόπλια; Στον Κέζο; Στο φανταστικό καλοκαίρι που πέρασε το Τριφύλλι; Στον Βγενόπουλο που έκανε πίσω στην ...δωρεά του Γιάννη Βαρδινογιάννη; Έλα ντε. Αλλά εντάξει, όταν είσαι επαγγελματίας, κάτι θα βρεις να κάνεις. Είναι αυτό το ...professionalism που λένε και οι ξένοι.












6 σχόλια:

  1. εκστομυρια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ 2 εφημεριδες 850+1780 πωλησεις
    τυχαιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που γράφεις χορτάρι είναι γνωστά και σωστά. Το θέμα όμως είναι πως η μάζα των φιλάθλων στην Ελλάδα φτιάχνει άποψη (OMG) από 3 εφημερίδες, 2 σταθμούς και 5 πολυθεσίτες ρουφιάνους.

    Αλλά όπως έλεγαν παλιά και οι TXC:

    "...έχουμε κλείσει τις τηλεοράσεις όλες και μετά ερχόμαστε για σας τωρα καριόοοοοολες..."!

    ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι ρε τι λεει η ντέρμπι, αφου ο Παναθηναικος ειναι διαλυμενο μαγαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. a re kwlotoumpes ARDakia... rompes re aksia tous dinete grafte tous sta @@ sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την αλήθεια για τον Παναθηναϊκό, τους μετόχους και τον κόσμο του θα τη βρείτε ολόσωστα διατυπωμένη στην ανακοίνωση των greenwebfans με τίτλο : "ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ. ΑΚΟΥΣΤΕ.." στο http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?2934

    Xortari αναδήμοσίευσέ τη κι εσύ μπας και αρχίσει ο κόσμος να καταλαβαίνει τι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι "ομορφιές" αυτών που ασκούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα στην Ελλάδα είναι απερίγραπτες. Ευτύχως που υπάρχουν και αυτές οι εναλλακτικές καταθέσεις απόψεων. Είναι ένα θέμα που απασχολεί και το δικό μας blog συχνα. Συνεχίστε την εξαιρετική σας προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή