Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Συλλυπητήρια στον Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας λίγη ώρα πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πληροφορήθηκε τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα. Μία πολύ άσχημη είδηση για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ αλλά και για όλη την ομάδα του Χάβου. Ο Χιλιανός αμυντικός έπαιξε στον αγώνα και μάλιστα ήταν και από τους διακριθέντες του Δικεφάλου.


Οι προσπάθειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και του ίδιου για να βρεθούν άμεσα εισιτήρια ώστε η οικογένεια και ο ίδιος ο Κοντρέρας να πετάξουν για Ισπανία και από εκεί στη Χιλή, έπεσαν στο κενό. Τότε οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρότειναν στον Πάμπλο Κοντρέρας να συγκεντρώσουν άμεσα χρήματα για να νοικιάσουν Λίαρ Τζετ και να γίνει άμεση η μετακίνηση του Κοντρέρας και της οικογένειας του στην Ισπανία. Μία φοβερή κίνηση από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι βρήκαν ακόμα ένα κίνητρο για τον μεθαυριανό αγώνα της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδος.


Συλλυπητήρια στον άσσο του ΠΑΟΚ.

1 σχόλιο:

  1. sulluphthria ston contreras!!!pragmatika enas polu kalos amuntikos gia to podosfairo mas!!!bravo tou pou par'ola auta epaixe kai malista den ekane kapoio lathos para mono 1-2 sklura markarismata!!!bravo sto paidi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή