Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Πανηγυρίζουν και οι δύο...



Απίστευτο και όμως αληθινό!

Την επομένη της χειρότερης είδησης της τελευταίας 15ετίας για τον Παναθηναϊκό, της "φυγής" του Ζέλιμιρ Ομπραντοβιτς, τα πρωτοσέλιδα των πράσινων εφημερίδων έχουν... πανηγυρικό κλίμα!!!

Σίγουρα στο άκουσμα του διαζυγίου ΠΑΟ - Ομπράντοβιτς οι φίλοι του Ολυμπιακού θα άνοιξαν σαμπάνιες και ίσως να χάρηκαν και περισσότερο και από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας αφού Παναθηναϊκός και Ζοτς είχαν "σκουπίσει" σχεδόν ότι τίτλο υπήρχε τα τελευταία 13 χρόνια, αλλα για τη χθεσινή "μαύρη μέρα", όπως τη χαρακτήρισαν οι φίλοι του ΠΑΟ, οι εφημερίδες "η Πράσινη" και "DERBYnews" γράφουν διθυράμβους επειδή... το διαζύγιο έγινε συναινετικά...! Με τίτλους όπως "εις το επανιδείν... ΦΙΛΕ" και "RESPECT". "Δεν υπάρχουν αντί στο δρόμο μας" και αλλά τέτοια εύθυμα! Μάλιστα η εφημερίδα του ιδιοκτήτη πλέον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναφέρει ότι θα γίνει φιλικό (πάρτυ;) ώστε να τιμηθεί ο Ομπράντοβίτς, την ώρα που οι φίλαθλοι βράζουν για την μεγάλη αυτή απώλεια.

Αναπόφευκτά τα ερωτήματα που δημιουργούνται. Ένας απλός φίλος ήταν για τον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς; Ο μόνος ανθρωπός που το όνομα του γινόταν σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ομάδας σε καθε μα κάθε αγώνα; O άνθρωπος που είχε δηλώσει σε συνεντευξη του στο ΣΚΑΪ ότι θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη δηλαδή να φτάσει και να ξεπεράσει τα ευρωπαϊκά της Ρεαλ;

Aυτόν τον άνθρωπό λοιπόν δεν τον κράτησαν στον Παναθηαναϊκό και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά το γιατί.

Και αυτό διότι κανείς δεν αναφέρει του λόγους του διαζυγίου. Κανείς δεν αναφέρει τις απόψεις των δύο πλευρών. Της πλευράς της διοίκησης που έβγαλε προς τα έξω ότι δεν έχει την οικονομιή δυνατότητα του παρελθόντος και την αλλη πλευρα - αντίδραση του Ζοτς ότι ουσιαστικά υπηρχαν περιστατικα τα τελευταία 2 χρόνια που έδειξαν ότι δεν τον σέβονταν από τη διοίκηση όσο θα έπρεπε μετά από τόσα χρόνια και τέτοια προσφορά.

Ενα είναι σίγουρο. Η μισαλλοδοξία έκανε την εμφάνιση της και στον μπασκετικό Παναθηναϊκό...

1 σχόλιο:

  1. ελα ρε χορταρι!!που χαθηκες τοσο καιρο,μας ελειψες.απο τα καλυτερα Ελληνικα μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή