Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Aπίστευτο και όμως αληθινό...


Ένα έγγραφο - λίστα δημοσιοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στον ιστότοπο zougla.gr το οποίο, όπως αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου, έχει μοιραστεί στους εργαζόμενους επιχειρηματικού ομίλου που σχετίζεται με τον χώρο των μμε και ανήκει σε ισχυρά οικονομική οικογένεια στην Ελλάδα. Η εν λόγω λίστα λοιπόν που παρέθεσε η ιστοσελίδα έχει δύο κατηγορίες ονομάτων. Ονόματα και πρόσωπα δηλαδή που οι εργαζόμενοι της πρέπει να βλέπουν με συμπάθεια και το αντίθετο. Και συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της εποχής, κάνει λόγω για ανθρώπους που αγαπάμε και ανθρώπους που δεν αγαπάμε!!!

Αναπόφευκτα συμπεράσματα αλλα και σπαζοκεφαλιές ταυτόχρονα που σε κάνουν να πέφτεις απ' τα σύννεφα, αν ζούσες εκεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια, βγαίνουν όταν στην παραπάνω λίστα φαίνεται να "αγαπάμε" Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά να "μην αγαπάμε" Νικόλα Πατέρα για παράδειγμα!

Ολυμπιακοί είναι αυτοί που συνέταξαν τη λίστα ή Παναθηναϊκοί; Αλλα ποια Ολυμπιακή οικογένεια έχει επιχειρηματικό όμιλο σχετικό με μμε; Kαμία! Ποια λοιπόν Παναθηναϊκη οικογένεια είναι αυτή που "αγαπά" όλους τους Ολυμπιακούς (όπως Κόκκαλης, Μαρινάκης, Λούβαρης, Θεοδωρίδης, Χατζηνικολάου) αλλα "δεν αγαπά" Παναθηναϊκούς όπως ο Νικόλας Πατέρας, ο Γιάννης Ξυλάς και ο Νικόλας Βασιλαράς;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου