Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Παρωδία


Ο παίκτης ήταν στην αποστολή από εχθές, οι "ερυθρόλευκοι" δημοσιογράφοι γράφανε στα sites αργά το βράδυ πως σήμερα θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε, οι σημερινές εφημερίδες το έχουν σχεδόν σίγουρο και όμως η ...μανούρα μανούρα. Μη χάσουμε. Πολύ κακό για το τίποτα με λίγα λόγια καθώς ο Βέλγος του Ολυμπιακού αθωώθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κατόπιν της έφεσης του ΟΣΦΠ αλλά και του εισαγγελέα! Γύρω γύρω Σάββατο και στη μέση Παρασκευή που λέει και το ανέκδοτο. Βασικά εκτός από παρωδία της υπόθεσης κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για "στημένο παιχνίδι". Δηλαδή ποιος ο λόγος να γίνει τόσο μεγάλο θέμα και να αρχίζουν να κράζουν οι εφημερίδες, να βγάζει ανακοινώσεις η ΠΑΕ, να διαρρέουν φήμες οι "κύκλοι", να κάνει ντου ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ και όλα τα σχετικά, όταν από εχθές ξέραμε το αποτέλεσμα; Περίεργα πράγματα.

5 σχόλια:

  1. ola auta ginontai:
    1on, gia na fugei o pilavios kai na elegxei apoluta thn epo o polnto
    2on, gia na deixoun oti adikeitai o osfprou
    3on, gia na nomizoun ta provata oti persu xasane to prwtathlhma logw diaithsias
    4on, gt ginontai skandala kathe agwnistikh uper tou swmateiou twn psaradwn kai prospathoun na apoplanhsoun tous "antikeimenikous" "dhmosiografous"(oute antikeimenikoi einai,oute dhmosiografoi)!!!!

    kati alla sovaro na asxolhthoume???ones tsatsoi for ever tsatsoi...opws lene kai oi filoi tous oi amerikanoi(filoi 'h suggeneis den xerw!!!)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E oxi kai na fygei o Pilavios. Afou ton sthrikse o Marinakis. O proedros ths Super League. O antiproedros ths EPO. Nai mwre autos pou kanei ntou se diaithtes, epishma, epo, apoduthria ktl. Autos nte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayHome.aspx
    ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή