Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

«Πάμε παιδιά, κάποιοι μαζί!»


Στο κενό έπεσε εχθές η προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς πλέον είναι κοινά αποδεκτό από τους φιλάθλους –αλλά όχι από τους παράγοντες- πως ο Β. Μαρινάκης δεν είναι δυνατόν να ηγείται όχι απλά μίας μεγάλης ΠΑΕ αλλά κυρίως της ποδοσφαιρικής Λίγκας. Όπως λέει και ένα διαφημιστικό σποτάκι «κάποιοι μαζί» και όχι όλοι αποφάσισαν να συνεχιστεί η κατάσταση αστάθειας και αβεβαιότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την «πράσινη επανάσταση» συντάχθηκαν μόνο η ΑΕΚ και ο Άρης. Με τους υπόλοιπους 13 να επαναπαύονται στην ισχύουσα κατάσταση όσον αφορά την ηγεσία της Λίγκας.

Οι υποκειμενικές απόψεις βέβαια είναι διαφορετικές από αυτή που παρουσιάσαμε παραπάνω. Οι μεν κάνουν λόγο για 12 «παραρτήματα» αφού πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Με σημαντικότερο την αδυναμία του ΟΣΦΠ να κερδίσει τα ντέρμπι, τα παιχνίδια δηλαδή που βρίσκει μεγάλη αντίσταση αγωνιστικά. Επίσης η ανακοίνωση των οπαδών του Ολ. Βόλου («ο Βόλος ανήκει στο λαό του. Δε θα γίνει παράρτημα κανενός. Μπέο θέλουμε ηγέτη, όχι υπάλληλο του Πειραιά»), αλλά και η συμφωνία με τον Πανιώνιο για μη συμμετοχή του Μήτρογλου στον αγώνα με τον ΟΣΦΠ (έναν παίκτη έχει ο Πανιώνιος που σκοράρει συνεχώς τον τελευταίο μήνα και αυτός θα απουσιάζει από ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη σωτηρία της ομάδας) κ.α.

Και οι δε κάνουν λόγο για «τρεις κουμπάρους». Τον ΠΑΟ την ΑΕΚ και τον Άρη. Βέβαια η ιστορία φέτος άλλα έδειξε. Ο Άρης έκανε σημαία του το πέναλτι του Βύντρα στο «Κλ.Βικελίδης» για κάμποσο καιρό, αλλά και οι κόντες των πρασίνων με την ΑΕΚ για κύπελλο και πρωτάθλημα έβγαλαν «αίμα και άμμο».

Πάνε λοιπόν ΚΑΠΟΙΟΙ μαζί για το καλό (;) του ελληνικού ποδοσφαίρου! Που θα βγάλει; Θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου