Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Προσβολή προς στον κόσμο του Ολυμπιακού από Μαρινάκη!


Κι άλλη ανεπανάληπτη ατάκα από τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ, Βαγγέλη Μαρινάκη. «Θέλετε να βγάλω τους Ολυμπιακούς στο δρόμο;». Και τι είναι δηλαδή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού; Τίποτα άβουλα πλάσματα να «τους βγάλει στο δρόμο» κάποιος; Δηλαδή αυτούς του Παναθηναϊκού που τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πραγματοποιήσει κάμποσες διαδηλώσεις τους έβγαλε κάποιος; Πόσο μάλλον φέτος με την διοικητική ανυπαρξία στο Τριφύλλι. Αυτούς του ΠΑΟΚ; Τους έβγαλε κανείς; Αλήθεια μπορεί να δώσει κάποιος το σύνθημα και να κατέβουν στους δρόμους 2-5-10.000 φιλάθλων; Τι είναι οι φίλαθλοι και ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει εξ ονόματος τόσο υποτιμητικά για μία κοινωνική ομάδα;

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παίδες θα γράψετε ξεκάθαρα τι είπε ο Μαρινάκης?ok για τα υπόλοιπα, αλλά για το συγκεκριμένο είπε "αν βγουν και οι φίλοι του Ολυμπιακού στους δρόμους" όχι "αν τους βγάλω στο δρόμο"
    άσχετα που μπορεί να υπονοεί αυτό και εμμέσως πλην σαφώς να τους δίνει την άδεια να το κάνουν.
    απαράδεκτος είναι γενικά.

    και κάτι άλλο τώρα. διαβάζω για το Δαλούκα. θυμάμαι και κάτι που είχε πει ο Πατέρας...όλοι μας κατηγορούμε τον Μαρινάκη για αυτό που έκανε...όμως εφόσον ο Πατέρας γνώριζε γιατί δεν κίνησε διαδικασίες? προφανώς γιατί έχει κι αυτός χεσμένη τη φωλιά του και δεν θέλει κάποια πράγματα να βγουν παραέξω.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ μας κοροϊδεύουν το καταλαβαίνετε? σας αρέσει το πρωτάθλημα που πήρατε? η νίκη στο ντέρμπυ? έχετε καταλάβει τι είναι το ποδόσφαιρο? ξεκολλήστε, όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με ποδόσφαιρο.

    επιτρέπεται να αγοράζετε 30.000 φύλλα ΓΑΥΡΟ τη μέρα? σας έχουν κάνει τα μυαλά κυμά...

    δεν κατηγορούμε εσάς όταν μιλάμε για τα αίσχη του ΚαραΪσκάκη. για το Μαρινάκη μιλάμε και το νέο στρατό του. μην υπερασπίζεσται τα εξόφθαλμα σφάλματα του.

    τι σας λέω τώρα εεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή