Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Δικέφαλος εναντίον Δικέφαλου



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι της ΑΕΚ με την απόφαση του Θ. Ζαγοράκη να στηρίξει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Σούπερ Λίγκ. Ενδεικτικά είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που πρόσκεινται στην ΑΕΚ, αλλά και οι ατάκες στα ραδιόφωνα και στα ΑΕΚτζήδικα στέκια που είχαν να κάνουν με τη σχέση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού την τελευταία δεκαπενταετία. Επίσης είναι ενδεικτικό και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του ΠΑΟΚ "Σπορτ του Βορρά" που δεν κάνει λόγο στο εξώφυλλο για το χθεσινό ΔΣ της Σ.Λ...


Είναι γεγονός πως από την ομάδα του «Τεό», του «Πάμπλο», της Θύρας4 και των «Μακεδονομάχων» δεν περίμενε η ΑΕΚ στήριξη στον Ολυμπιακό. Να όμως που 1+1=2, και τέτοιου είδους λυκοφιλίες δεν πρέπει να κάνουν εντύπωση σε κανέναν. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως έρχονται δύο παιχνίδια για το κύπελλο όπου η ΑΕΚ παίζει όλη τη χρονιά. Όπως και ο ΠΑΟΚ!


1 σχόλιο:

  1. gargara oi gavroi tou vorra!!!!bravo sthn aek pou sigoura kai auth 2 xronia twra(meta to prwtathlhma pou ths klepsane sthn ousia) pernaei peripou ta idia me ton panathinaiko sto thema ths diaithsias kai ths lasphs tou katastrofea tou ellhnikou podosfairou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή