Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Προσβολή προς στον κόσμο του Ολυμπιακού από Μαρινάκη!


Κι άλλη ανεπανάληπτη ατάκα από τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ, Βαγγέλη Μαρινάκη. «Θέλετε να βγάλω τους Ολυμπιακούς στο δρόμο;». Και τι είναι δηλαδή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού; Τίποτα άβουλα πλάσματα να «τους βγάλει στο δρόμο» κάποιος; Δηλαδή αυτούς του Παναθηναϊκού που τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πραγματοποιήσει κάμποσες διαδηλώσεις τους έβγαλε κάποιος; Πόσο μάλλον φέτος με την διοικητική ανυπαρξία στο Τριφύλλι. Αυτούς του ΠΑΟΚ; Τους έβγαλε κανείς; Αλήθεια μπορεί να δώσει κάποιος το σύνθημα και να κατέβουν στους δρόμους 2-5-10.000 φιλάθλων; Τι είναι οι φίλαθλοι και ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει εξ ονόματος τόσο υποτιμητικά για μία κοινωνική ομάδα;

Αποκαλύψεις προαναγγέλει ο Κ. Θωμαϊδης


Από το blog dikisports.blogspot.com:

"Ο Βοργιάς βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky "H Δίκη" (εχθές 27/2/11) και αναφέρθηκε και στον διαιτητή του ντέρμπι, Δ. Καλόπουλο τονίζοντας: "Να μας πει τι του είπαν τις δύο φορές που τον έδειραν και του έκαψαν το μαγαζί και τι είπαν στον Βασάρα όταν βρέθηκε στην ίδια θέση".


Όσο για την υπόθεση του Δαλούκα που απασχόλησε καιρό τα ρεπορτάζ, ο Βοριάς είπε αυτολεξεί: “Να έρθουν σε μια εκπομπή Μαρινάκης, Δαλούκας και Μπέος και να μας πουν γιατί μάλωσαν, τι λεφτά χάθηκαν και για ποιον ευρωπαϊκό αγώνα. Εννοώ το Μακάμπι-ΟΣΦΠ, το οποίο διηύθυνε Ιταλός διαιτητής”, ήταν τα λόγια του."


Ο συντελεστής της εκπομπής Κυριάκος Θωμαϊδης πριν λίγα λεπτά στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM, προανήγγειλε αποκαλύψεις σοκ, με έγγραφο φωτιά για το τρίγωνο Δαλούκα-Μαρινάκη-Μπέου, στην αποψινή εκπομπή.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε…


Τον Αύγουστο ήταν ο Βαλβέρδε που «τα άλλαζε όλα». Τον Σεπτέμβριο ήταν ο Ιμπαγάσα. Μαέστρος, μπαγκέτες, ηγέτης και τα λοιπά. Τον Οκτώβριο ο Πάντελιτς. Μάρκο ίσον Ντάρκο, ο κυνηγός, ο κίλερ και τα σχετικά. Κάπου εκεί ξεπετάγεται ο Φετφατζσίδης, κάνει 2-3 καλά παιχνίδια με Ολυμπιακό και Εθνική και αρχίζουν τα «Μέσι», τα «Μεσατζίδης» τα «Φετφαγάσα» και όλα αυτά. Δεν έχει ξαναπαίξει από τότε το παιδί μπάλα. Από αρχές Νοεμβρίου αρχίζουν για τα καλά να πέφτουν κάθε εβδομάδα οι υπογραφές με Μιραλάς. Τη μία βδομάδα κλωτσάει η Σεντ Ετιέν, την άλλη ο παίκτης, μην τα πολυλογούμε, Μάρτιο φτάσαμε με αυτό το θέμα. Τον Ιανουάριο έχουμε θέμα Πάντελιτς ξανά καθώς ο Βαλβέρδε τον χρησιμοποιεί στην κορυφή αντί του Μιραλάς ο οποίος δεν πολυσκοράρει και έτσι έχουμε να ασχοληθούμε για το τρίο φωτιά, Μιραλάς Πάντελιτς Ριέρα. Άσχετα αν ο Ριέρα δεν παίζει ούτε για …καυσόξυλο. Τον τελευταίο μήνα new entry είναι ο Δαβίδ (Φουστέρ) "που έγινε Γολιάθ". Με αυτά και μ αυτά φτάσαμε μέχρι το ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας.


Μιλάμε τώρα για Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο και αύριο μπαίνει Μάρτιος… 7 γεμάτοι μήνες. Και στον Ολυμπιακό ασχοληθήκαμε με 3 πρόσωπα. Πολλή χαμένη ουσία, γεγονότα που πέρασαν ενώ δεν θα έπρεπε, θάψιμο των εξελίξεων και όταν έπρεπε ο χρόνος σταματούσε και ο Ολυμπιακός και τα Μέσα του, άπιστοι στο ραντεβού με τον Δαρβίνο περιστρέφονταν γύρω από τον εαυτό τους και ποτέ παραπέρα. Παραέξω. Η εσωστρέφεια που τόσα χρόνια βγάζει η ομάδα, η προεδροκεντρική ομάδα, συνεχίζεται και φέτος, επί Μαρινάκη, με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο. Κάτι που δεν μπόρεσε να υποστηρίξει ο νέος «Βούδας» του Ολυμπιακού και γι αυτό κάηκε πριν καν αρχίσει.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

«Πάμε παιδιά, κάποιοι μαζί!»


Στο κενό έπεσε εχθές η προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς πλέον είναι κοινά αποδεκτό από τους φιλάθλους –αλλά όχι από τους παράγοντες- πως ο Β. Μαρινάκης δεν είναι δυνατόν να ηγείται όχι απλά μίας μεγάλης ΠΑΕ αλλά κυρίως της ποδοσφαιρικής Λίγκας. Όπως λέει και ένα διαφημιστικό σποτάκι «κάποιοι μαζί» και όχι όλοι αποφάσισαν να συνεχιστεί η κατάσταση αστάθειας και αβεβαιότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την «πράσινη επανάσταση» συντάχθηκαν μόνο η ΑΕΚ και ο Άρης. Με τους υπόλοιπους 13 να επαναπαύονται στην ισχύουσα κατάσταση όσον αφορά την ηγεσία της Λίγκας.

Οι υποκειμενικές απόψεις βέβαια είναι διαφορετικές από αυτή που παρουσιάσαμε παραπάνω. Οι μεν κάνουν λόγο για 12 «παραρτήματα» αφού πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Με σημαντικότερο την αδυναμία του ΟΣΦΠ να κερδίσει τα ντέρμπι, τα παιχνίδια δηλαδή που βρίσκει μεγάλη αντίσταση αγωνιστικά. Επίσης η ανακοίνωση των οπαδών του Ολ. Βόλου («ο Βόλος ανήκει στο λαό του. Δε θα γίνει παράρτημα κανενός. Μπέο θέλουμε ηγέτη, όχι υπάλληλο του Πειραιά»), αλλά και η συμφωνία με τον Πανιώνιο για μη συμμετοχή του Μήτρογλου στον αγώνα με τον ΟΣΦΠ (έναν παίκτη έχει ο Πανιώνιος που σκοράρει συνεχώς τον τελευταίο μήνα και αυτός θα απουσιάζει από ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη σωτηρία της ομάδας) κ.α.

Και οι δε κάνουν λόγο για «τρεις κουμπάρους». Τον ΠΑΟ την ΑΕΚ και τον Άρη. Βέβαια η ιστορία φέτος άλλα έδειξε. Ο Άρης έκανε σημαία του το πέναλτι του Βύντρα στο «Κλ.Βικελίδης» για κάμποσο καιρό, αλλά και οι κόντες των πρασίνων με την ΑΕΚ για κύπελλο και πρωτάθλημα έβγαλαν «αίμα και άμμο».

Πάνε λοιπόν ΚΑΠΟΙΟΙ μαζί για το καλό (;) του ελληνικού ποδοσφαίρου! Που θα βγάλει; Θα δείξει!

Δικέφαλος εναντίον Δικέφαλου



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι της ΑΕΚ με την απόφαση του Θ. Ζαγοράκη να στηρίξει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Σούπερ Λίγκ. Ενδεικτικά είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που πρόσκεινται στην ΑΕΚ, αλλά και οι ατάκες στα ραδιόφωνα και στα ΑΕΚτζήδικα στέκια που είχαν να κάνουν με τη σχέση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού την τελευταία δεκαπενταετία. Επίσης είναι ενδεικτικό και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του ΠΑΟΚ "Σπορτ του Βορρά" που δεν κάνει λόγο στο εξώφυλλο για το χθεσινό ΔΣ της Σ.Λ...


Είναι γεγονός πως από την ομάδα του «Τεό», του «Πάμπλο», της Θύρας4 και των «Μακεδονομάχων» δεν περίμενε η ΑΕΚ στήριξη στον Ολυμπιακό. Να όμως που 1+1=2, και τέτοιου είδους λυκοφιλίες δεν πρέπει να κάνουν εντύπωση σε κανέναν. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως έρχονται δύο παιχνίδια για το κύπελλο όπου η ΑΕΚ παίζει όλη τη χρονιά. Όπως και ο ΠΑΟΚ!


Εκτός ελέγχου


Την Τρίτη στο κείμενο «Εικόνα διάλυσης – Ανησυχία για κοινωνικό αναβρασμό», γράφαμε σε κάποιο σημείο «ο Θεός να βάλει το χέρι Του». Κάποιοι μπορεί να το θεώρησαν υπερβολικό και κινδυνολογία, όμως έχετε πάρει χαμπάρι τι έχει συμβεί μέσα σε μία εβδομάδα;


Επίθεση από αγνώστους στον επόπτη του αγώνα ΟΣΦΠ – ΠΑΟ στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Επίθεση από αγνώστους στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ, ειρηνική διαδήλωση από 3000 φίλους του Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ, επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη, γκαζάκια από αγνώστους στα γραφεία της ΕΠΟ, φραστική επίθεση στον νομικό σύμβουλο του Ολυμπιακού Β. Γκαγκάτση, εισβολή σε εστιατόριο όπου γευμάτιζε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιος, καθώς και παρουσία δεκάδων φίλων του ΠΑΟ στο «ινκόγκνιτο» μέρος όπου τελικά έγινε το ΔΣ της Λίγκας…

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη πορεία των φίλων του Τριφυλλιού από το γήπεδο της Λεωφόρου μέχρι το ΟΑΚΑ…


Πέρα από τις ειρηνικές διαδηλώσεις οι οποίες είχαν «ονοματεπώνυμο» όλα τα άλλα δίνουν κάποιο σημάδι πως τα πράγματα ΔΕΝ είναι εκτός ελέγχου; Δείχνουν κάποιο σχέδιο εκτόνωσης; Δίνουν κάποια ελπίδα πως τα πράγματα θα εξελιχθούν ήρεμα, ομαλά και νόμιμα; Οψόμεθα …

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μεταξύ μας...


Στην ΕΠΟ θα απολογηθεί τελικά, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΟΣΦΠ, Β. Μαρινάκης, για δυσφήμιση του αθλήματος. Δηλαδή με λίγα λόγια ο κ. Μαρινάκης θα ...τιμωρηθεί από την ΕΠΟ, της οποίας είναι ...αντιπρόεδρος, ως πρόεδρος της Λίγκας. Μεταξύ μας ...ΜΕΤΑΧΑ! Θα μπορούσε βέβαια και να μην απολογηθεί πουθενά. Πιο πειστικό θα ήτανε...

Ευτυχώς!

Παραλίγο τραγωδία στο "Μαδριγάλ" όταν οπαδοί Νάπολι έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο στους πανηγυρισμούς για το γκολ του Χάμσικ! Το κάγκελο υποχώρησε από την ορμή των Ιταλών όμως ευτυχώς υπήρξαν μόνο μικροτραυματισμοί...

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση Πατέρα - Σισέ!


Συνάντηση μεταξύ του Νικόλα Πατέρα και του Τζιμπρίλ Σισέ. Σίγουρα οι δύο άντρες και φίλοι θα είχαν πολλά να πούνε και κυρίως για τα τρέχοντα θέματα όπως τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη, αλλά και γιατί όχι, το μέλλον του Γάλλου (και όχι μόνο ίσως) στον Παναθηναϊκό.

Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;


Τώρα για καλό ή για κακό τα γράφουν αυτά στον "Γαύρο"; "Να γιατί χτυπούν τον Μαρινάκη!". Ο Ολυμπιακός, η διείσδυση στα ΜΜΕ, η κοινωνική επιρροή, σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα.


Μάλλον για αυτογκόλ θα μετρήσει....

Ειδοποιός διαφορά!


Μέσα σε λίγους μήνες τα έκανε όλα! Κατάφερε τα πάντα. Να βάλει φωτιά σε ένα πρωτάθλημα από την δεύτερη αγωνιστική, να μπουκάρει σε αποδυτήρια διαιτητών, να κάνει ασχήμιες στα επίσημα εκτός έδρας, να βρίσει παίκτες αντίπαλης ομάδας, να κάνει εντελώς άστοχες (sic) δηλώσεις και γενικά να προκαλέσει αρκετή οργή από αντιπάλους, αμηχανία σε φίλους και γέλιο σε αδιάφορους.


Τι; Κάτι σας θυμίζουν τα έργα και τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη; Τι σας θυμίζουν; Ή μάλλον ποιον σας θυμίζουν; Ααα τον Σωκράτη Κόκκαλη! Ναι ok, δεκτό. Βέβαια υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Ο πρώην ισχυρός άντρας του ΟΣΦΠ όλα τα παραπάνω τα έκανε (ο ίδιος ή οι άνθρωποι του) όταν «έπρεπε». Όταν υπήρχε πρόσφορο έδαφος. Ήξερε το timing, διάβαζε τα σημεία και την ψυχολογία της μάζας και τότε χτυπούσε. Έκανε δηλαδή και ο Κόκκαλης τα τραγελαφικά του, αλλά ήξερε πότε να τα κάνει! Και πάνω απ’ όλα ήξερε και το πώς να τα κάνει. Είχε και έναν αυτοσεβασμό ο άνθρωπος. Τώρα θα πείτε, η λύση είναι να πάμε από το κακό στο χειρότερο; Όχι βέβαια. Στην καμία. Γι αυτό το γενικό συμπέρασμα είναι πως στη σούμα, overall που λέμε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψιλοαπέτυχε. Και μάλιστα τα έκανε όλα τόσο λάθος, που αν ζούσαμε σε μία άλλη χώρα ίσως να τελείωνε και ο σύντομος βίος του στα αθλητικά κοινά του τόπου.


Οι γελοιογραφίες στα διάφορα sites που απεικονίζουν τον κ. Μαρινάκη με ζουρλομανδύα μπορεί να προκαλούν γέλιο και να βγάζουν μία χιουμοριστική διάθεση, όμως αν το ψάξει καλά κάποιος θα προβληματιστεί. Όχι από τους «καλλιτέχνες» του photoshop, αλλά από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα επιβεβαιωθούν και κάποια καλοκαιρινά πρωτοσέλιδα με τίτλο «είναι τρελός ο πρόεδρος!». Εκτός αν ο άνθρωπος «απλά δεν το έχει» και τον αναγκάζουν να βγάζει αυτό το «χαζό» προφίλ προς τα έξω. Αλλά ποιοι και γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο; Μεγάλη κουβέντα αυτό…


Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Όχι ρε ΠΑΟΚ!!!!


Κρίμα κρίμα κρίμα! Μεγάλη ατυχία για τον Δικέφαλο του Βορρά που ήρθε ισόπαλος μέσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-1. Το γκολ του ΠΑΟΚ ο Μουσλίμοβιτς μετά από τραγικό λάθος στη συνεννόηση μεταξύ αμυντικού και τερματοφύλακα των Ρώσων. Ο ΠΑΟΚ προηγουμένως είχε δοκάρι, είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως με τον Σαλπιγγίδη αλλά το γκολ δεν έμπαινε. Λίγο μετά το 0-1 και ενώ το μομέντουμ του αγώνα έδειχνε "πρόκριση στον Πύργο τον Λευκό" όπως τραγουδούσαν οι 600 οπαδοί του Δικέφαλου, ένα πέναλτι που κέρδισε η ΤΣΣΚΑ έφερε την οδυνηρή ισοφάριση. Ο ΠΑΟΚ ακόμα και στο πέναλτι στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού μετά την μεγάλη απόκρουση του Κρέσιτς, η άμυνα του ΠΑΟΚ αντί να "φάει" τη μπάλα, ολιγώρησε και το ριμπάουντ πήραν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ και σκόραραν... 1-1 λοιπόν, ο ΠΑΟΚ άγγιξε το θαύμα, έπαιξε καταπληκτικά κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες αλλά η μπάλα ξέρουμε πολύ καλά τι είναι...

Εικόνα διάλυσης - Ανησυχία για κοινωνικό αναβρασμό


Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στο ντέρμπι του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός αντί να πανηγυρίζει από τώρα το πρωτάθλημα, μοιάζει να βρίσκεται σε μεγάλη τρικυμία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέχρι και την επανάληψη του αγώνα σκέφτηκε να ζητήσει, ο Αντώνης Νικοπολίδης καθώς και άλλοι 5 παίκτες των ερυθρόλευκων ζήτησαν επίσημα αστυνομική προστασία στις οικείες τους και ο Βασίλης Τοροσίδης ζήτησε νέα άδεια τεσσάρων ημερών για να μείνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ξάνθη. Οι πληροφορίες από τα πράσινα στέκια κάνουν λόγο για "πόλεμο στο παρακράτος που λυμαίνεται τόσα χρόνια το ποδόσφαιρο". Και όταν λέμε πράσινα στέκια δεν εννοούμε μόνο την επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟ, αλλά και τον οπαδικό χώρο των πρασίνων.


Και όλα αυτά την ώρα που ετοιμάζονται κινητοποιήσεις από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, όμως τα χειρότερα μάλλον δεν τα έχουμε δει ακόμα. Το πιο ανησυχητικό είναι πως και οπαδοί άλλων ομάδων έχουν θυμηθεί "επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη" εναντίον των ομάδων τους, οι ΑΕΚτζήδες αναβιώνουν το πρωτάθλημα που χάθηκε στο CAS αλλά και οπαδοί των ομάδων της Θεσσαλονίκης με νωπές τις μνήμες από το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για το κύπελλο απειλούν με επεισόδια. "Το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει" είναι η ατάκα που βγαίνει από τα χείλη πολλών ανθρώπων. Είτε ως μορφή εκτίμησης είτε ως μορφή απειλής!


Από τη στιγμή που οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να πάνε στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία καθώς και από την αποκάλυψη πως οι διεθνείς Γάλλοι του Παναθηναϊκού μίλησαν τηλεφωνικά με τον Μισέλ Πλατινί, κρύος ιδρώτας έλουσε τους παράγοντες του Ολυμπιακού. Κάτι απόλυτα λογικό διότι ως γνωστόν η ΟΥΕΦΑ δεν αστειεύεται. Σαφώς και η ΟΥΕΦΑ μπορεί άμεσα να επιληφθεί για αγώνες που γίνονται υπό την εποπτεία της. Η Σούπερ Λίγκα δεν είναι τέτοια ματς. Όμως σε περίπτωση προσφυγής των πρασίνων σε αυτή είναι υποχρεωμένη να εξετάσει πειθαρχικά τον αγώνα καθώς και το οπτικοακουστικό υλικό και να επέμβει όχι για τυχόν λάθος ενός διαιτητή (εκεί δεν έχει καμία δικαιοδοσία) αλλά για βίαιη συμπεριφορά, ρατσιστικές ενέργειες και καταπάτηση των διεθνών κανόνων και όρων που διέπουν έναν αγώνα, ξέχωρα από τους τοπικούς κανονισμούς. Κάτι που στην κυριολεξία θα κάψει τον Ολυμπιακό. Αν τελικά γίνει, όπως ξαναείπαμε.


Μετά και τη νέα βομβιστική επίθεση, αυτή τη φορά στα γραφεία της ΕΠΟ, το θέμα έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της ποδοσφαιρικής κοινωνίας και πλέον απασχολεί σοβαρά και την κυβέρνηση. Φοβούνται πως αν οι αντιδράσεις γενικευτούν ίσως ζήσουμε καταστάσεις Δεκέμβρη 2008 στην Αθήνα και όχι μόνο...


Τρόμος και στο Λιμάνι!


Μεγάλο πρόβλημα θα έχει ο Ολυμπιακός αν η ΠΑΕ ΠΑΟ κάνει πράξη τις απειλές για προσφυγή με το βίντεο του αγώνα στην ΟΥΕΦΑ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η πράσινη ΠΑΕ έχει στη διάθεση της βίντεο ντοκουμέντα από την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα, από τα μπουκάλια και τις κροτίδες κατά τη διάρκεια του ματς, από τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών της στο τέλος του αγώνα, ηχιτικά αποσπάσματα από ρατσιστικά συνθήματα κατά των μαύρων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού, βίντεο από τον αποκλεισμό της φισούνας από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και ένα βίντεο το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ στη δημοσιότητα που έχει τραβήξει άνθρωπος της αποστολής του ΠΑΟ ΜΕΣΑ από τα αποδυτήρια!!! Το τελευταίο μάλιστα "καίει" ΚΑΙ παίκτες των ερυθρόλευκων.


Καταλαβαίνει κανείς πως αν η ΟΥΕΦΑ ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα -κάτι που έχει κάνει κατά το παρελθόν- η ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες. Οι πιο "αιμοβόροι" μιλάνε ακόμα και για πολυετή αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάτι που θα σημαίνει τεράστια καταστροφή. Οι ερυθρόλευκου έχουν βεβαρημένο παρελθόν με ευρωπαϊκές τιμωρίες με πιο πρόσφατη αυτή του περασμένου καλοκαιριού.


Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Μαρινάκης ζητάει απεγνωσμένα συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟ με σκοπό -προφανώς- να τους αποτρέψει από το να προσφύγουν στην ΟΥΕΦΑ αλλά και να "υποσχεθεί" κάθαρση σε ΚΕΔ ΠΕΟ κτλ, με κοινή συναίνεση.


Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται μπορεί το πρωτάθλημα να τελείωσε, όμως αρχίζει άλλο πρωτάθλημα, αυτό της δικαιοσύνης που θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν οι πράσινοι έχοντας σαν βλέψη να μπει κάποτε σε αυτή τη χώρα ένα τέλος σε όλα αυτά που βλέπουμε και έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο...

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τρόμος


Μορφή αλυσιδωτών αντιδράσεων παίρνουν οι διαμαρτυρίες του Έλληνα φιλάθλου για τα νέα έκτροπα σε βάρος του ποδοσφαίρου που είδαμε στο γήπεδο Καραΐσκάκη το Σάββατο. Δυστυχώς η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει. Και αν η διαμαρτυρία των φίλων του ΠΑΟ έξω από την ΕΡΤ ήταν ειρηνική και πολυπληθής, κάποια άλλα περιστατικά μόνο πονοκέφαλο και τρόμο προκαλούν στους ...αρμόδιους. Προπηλακισμός του επόπτη Τρύφωνα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, βόμβες στα γραφεία της Σούπερ Λίγκα στο Μαρούσι, επεισόδια σε σταθμούς ΜΕΤΡΟ το βράδυ του Σαββάτου και μολότοφ στο σπίτι του αρχηγού του Ολυμπιακού! Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν έντονες φήμες για συνέχιση των κινητοποιήσεων από τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσα στην εβδομάδα, καθώς οι πράσινοι αγωνίζονται εντός έδρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο... Τα πράγματα πλέον δεν είναι καλά και πολλοί φοβούνται για τα χειρότερα. Το μήνυμα στις πράσινες ιστοσελίδες; Όποιος δε σέβεται θα φοβάται!

Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια...

Από τις 12 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ (4-0) έχει να κερδίσει η ΑΕΚ εντός έδρας. 2,5 μήνες η Ένωση και οι φίλοι της δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης σαν γηπεδούχοι! Απίστευτο και όμως ΑΕΚτζήδικο... Ως που θα φτάσει αυτή η κατάσταση δε γνωρίζουμε, αλλά εχθές μετά τον αγώνα υπήρχε συνάντηση στο γήπεδο 50 περίπου οπαδών της ΑΕΚ με κάποιους παίκτες. "Πάρτε το Κύπελλο αλλιώς αλλάξτε πλανήτη" λέγεται πως ήταν η ατάκα των οπαδών προς τους παίκτες του Χιμένεθ. Βέβαια και η ατάκα του Ισπανού προπονητή δεν γνωρίζουμε αν έκανε καλό ή κακό. "Και επαγγελματικά να το δείτε (σσ. προς οπαδούς) εγώ πρώτος απ όλους θέλω να κερδίζουμε. Αλλιώς χάνω πόντους σαν προπονητής σε περίπτωση που γυρίσω στην Ισπανία..."! Και μέσα σε όλα τα κακά της μοίρας της, ήρθε και το χτύπημα του Σίτο Ριέρα στον Παντελή Καφέ που δεν είδε κανείς από τους διαιτητές και τους παρατηρητές του αγώνα...

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η γωνιά του Βαγγέλη


Υπήρχαν οι υποψίες πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάπου αρθρογραφεί. Φυσικά και δε θα το έκανε ποτέ επώνυμα. Είναι πρόεδρος και της Σούπερ Λιγκ εκτός του ΟΣΦΠ βλέπετε. Όμως το σημερινό "χτύπημα" στον "Γαύρο" τον πρόδωσε! Πρώτον το επιπέδου 7 χρονών σβήσιμο με "Χ" του ΠΑΟ που βλέπαμε ΑΝΤΕ και στα θρανία της τετάρτης δημοτικού. Δεύτερον η συνέχεια του χθεσινοβραδινού παραληρήματος "ποια επεισόδια". Και μιλάμε για επεισόδια στα οποία συμμετείχε και ο ίδιος! Εκτός σαν άλλος Σαντάμ έχει σωσίες! Τρίτον, "ποια αδικία". Ε ναι ποια αδικία, μόνο 3 παίκτες καλύπτουν τον Κατσουράνη στο γκολ του. Τώρα για τα "ψιλά" όπως η επίθεση στον Ευθυμιάδη σε ένα ματς που οι πράσινοι έχασαν το πρωτάθλημα εξαιτίας του, καθώς και το "πέτσινο περσινό" που ο Ολυμπιακός τερμάτισε 5ος τι να πει κάποιος... Όσο για το ντέρμπι του πρώτου γύρου τι να γράψει κανείς. Ένα παιχνίδι που οι πράσινοι έκαναν την ανατροπή και στο τελευταίο τέταρτο έκαναν fair play απέναντι στον Ολυμπιακό των δέκα παικτών.

Μπήκε στο Πάνθεον!


Ξεχωριστή θέση στο "Πάνθεον" όλων όσων ΓΑΜΗΣΑΝ (για να μιλήσουμε με τη δική του διάλλεκτο) τον αθλητισμό στη χώρα μας, κατέχει από εχτές και επίσημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μία θέση στην ποδοσφαιρική αλητεία κράτησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη η Ιστορία. Το κακόμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο του Κοσκωτά, του Σαλιαρέλη, του "Καπετάνιου", του Σωκράτη, του Μάκη, του "Τίγρη", του Μπέου, του "Κοκκαλιάρη", του "Θείου", των κασετών, των φισούνων, και του ...Βαγγέλη. Ανεξαρτήτου φίλαθλης συμπάθειας και προτίμησης, πρέπει όλοι να αρχίσουμε να μιλάμε χωρίς κωδικούς και ντροπές. Να δεις που κάποτε θα μας πουν και μαλάκες έλεγε το άσμα. Μας είπαν μαλάκες στα μούτρα μας. Όλη την φίλαθλη κοινωνία, στα μούτρα μας. Και αφού μας είπαν μαλάκες, είπανε να μας γαμήσουν και λίγο. Όχι τον Τζόρβα και τον Σισέ, αλλά εμάς. Τους φιλάθλους ΟΛΩΝ των ομάδων ανεξαρτήτως. Και κυρίως τους φίλους των ερυθρόλευκων που τους υποχρέωσαν να αποδεχτούν και να επικροτούν τον χθεσινοβραδινό βιασμό μετά φόνου του ποδοσφαίρου.

Bοηθήστε τον... βοηθήστε μας...


Η φίλαθλη Ελλάδα έχει ζήσει στιγμές με προέδρους και προέδρους ποδοσφαιρικών ομάδων, αλλά αυτό το πράγμα που συμβαίνει φέτος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει προηγούμενο! Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο Ολυμπιακός, μας είχε συνηθίσει στη "δικτατορική" συμπεριφορά του Σωκράτη Κόκκαλη που κινούσε με μαεστρία όλα νήματα στην Ελλάδα έτσι ώστε ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίσουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε! (Βάλτε μπιμ στο πανε που θα έλεγε και Γιώργος Μητσικώστας υποδυόμενος τον Μάκη Ψωμιάδη! Έναν άλλον πρόεδρο που έχει μείνει αξέχαστος από την εποχή του στη ΑΕΚ.) Από το "σατανικό" χο-χο-χο όμως που έσπαγε τα νέυρα των αντιπάλων έχουμε περάσει σε ένα σόου για γέλια και για κλάματα. Ενας πρόεδρος που δεν μπορεί καλά καλά να μιλήσει με συνοχή στο λόγο και συνέχεια στη σκέψη του προσπαθεί κάθε τρεις και λίγο να γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων. Επιδεικτικά όμως επιλέγει να βιάσει τη λογική των φιλάθλων κάνοντας κάθε φορά κυριολεκτικά το άσπρο μαύρο. Το ότι αυτός ο άνθρωπος είναι και πρόεδρος της Σούπερλιγκ μικρή σημασία έχει πλέον αφού η μεροληπτική του στάση ύπερ της ομάδας του είναι τόσο εξόφθαλμη που δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δηλώσεις του κατα καιρούς αλλά και με τις αποψινές του για "φούστες και μπλούζες" αλλά και η κρίση του για το αποτέλεσμα του ντέρμπι πως ήταν πέρα για πέρα δίκαιο και ότι αυτοί που έχουν παράπονα για τη διαιτησία θα πρέπει να σοβαρευτούν..., πραγματικά προσβάλει τη νοημοσύνη του Έλληνα φιλάθλου. Αν ο κ. Μαρινάκης δεν είναι διανοητικά υγιής ας τον βοήθήσει κάποιος τον άνθρωπο γιατί είναι ντροπή και για τον ΟΣΦΠ αυτή η εικόνα. Βοηθήστε τον και βοηθήστε και έμας τους απλούς φιλάθλους που δεν ανεχόμαστε στο 2011 που έχουμε φτάσει και με όσα έχουν δει τα μάτια μας στην ποδοσφαιρική Ελλάδα να μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε παιδάκια 5 χρονών που δεν καταλαβαίνουμε και περιμένουμε τον κάθε Μαρινάκη να μας κοροιδέψει μέσα στα μάτια μας. Φτάνει πια λοιπον.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Βack to 1997...


Μαύρη μέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίδειξη παρασκηνιακής δύναμης, διαιτητικά όργια, ξυλοδαρμός παικτών και στο βάθος ...φιέστα. Γιατί έτσι "έπρεπε" να γίνει. Ένα ακόμα ελληνικό ντέρμπι περνάει στη ιστορία ως "βρόμικο παιχνίδι" σε βάρος των πράσινων. Δυστυχώς το χειρότερο είναι πως οι φίλοι του ΟΣΦΠ που κατέκλεισαν το Φαληρικό Στάδιο δεν πτοήθηκαν από το σκηνικό ντροπής, αλλά αντ' αυτού γιόρτασαν με τον τρόπο τους, ξυλοκοπώντας παίκτες των πρασίνων στο τέλος του ματς. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άρρωστο και πλέον δεν πιστεύει κανείς πως υπάρχει γιατρειά. Τραγική φιγούρα μετά το τέλος του παιχνιδιού ο πρόεδρος Μαρινάκης και οι δηλώσεις του.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Παίξτε το!


Το λέει ο Γαλάνης το λέει και η SportDay. Άσος το ντέρμπι. Να το παίξουμε; Αξίζει το 1.90 που δίνουν οι ξένες στοιχηματικές;

Καταζητείται


Τρομοκράτης να είμαι στο γήπεδο, λέει ο Ράφικ Τζεμπούρ. Γιατί που αλλού είναι τρομοκράτης; Έχει μπλέξει; Τον κυνηγάει η Ιντερπόλ;

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΟΡΤΑΡΙ ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟΨΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΧΑΣΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΨΕ!!! ΗΗΗΗΗΗΗΡΘΑΜΕ ΣΚΑΣΤΟΙ.............



PAOK LAMIA FANS4

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν κάνει push-ups. Σπρώχνει τη Γη...


O απόλυτος δήμαρχος. Ο επαναστάτης. Το απόλυτο 'ρσενικό. Ο σταρ. Ο ΓΑΜΑΤΟΣ Απόστολος Γκλετσος μιλάει στο ΦΩΣ και δίνει το σύνθημα για το ντέρμπι: "ΤΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΙΚΗ ΟΣΑ ΓΚΟΛ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ"! Τι είπατε; Ποιος είναι ο Γκλέτσος για να δώσει και σύνθημα νίκης για το ντέρμπι; Μάλλον δεν γνωρίζετε κάποια πράγματα. Μάλλον δεν γνωρίζετε καθόλου κάποια πράγματα. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

-Το τρένο δεν υπάρχει πια το πάτησε ο Γκλέτσος!
-Ο Γκλέτσος στα goodys παραγγέλνει Big Mac και του το φέρνουνε!
-Ο Γκλέτσος μπορεί να σβήσει το χρέος της Ελλάδας με μία γόμα!
-Ο Γκλέτσος στέλνει τον Τσακ Νόρις να του αγοράσει τσιγάρα!
-Ο Γκλέτσος ξυρίζεται με αλυσοπρίονο.
-ο Σουπερμαν τις Απόκριες θα ντυθεί Γκλέτσος!

Και επίσης:

-Το ματς δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει ο Γκλέτσος...!
-Ο Γκλέτσος ζήτησε από τον Βαλβέρδε να παίξει και αυτός άφησε εκτός αποστολής Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα!
-Ο Ολυμπιακός θα κατέβει με 7 παίκτες στο ντέρμπι και τον Γκλέτσο. Ο Γκλέτσος μετράει για τέσσερις!
-Ο Γκλέτσος θα δει τον αγώνα από τη σουίτα του Μαρινάκη. Ο Μαρινάκης θα μπει στο γήπεδο με εισιτήριο.
-Ο Γκλέτσος δεν πληρώνει εισιτήριο για να μπει στο γήπεδο, σηκώνει τα τουρνικέ!
-Ο Γκλέτσος δεν περνάει αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ περνάει Γκλέτσο.
-Ο Γκλέτσος έπρεπε να πάρει τη χρυσή μπάλα.
-Ο Φετφατζίδης είναι ο νέος ...Γκλέτσος!

Πάντως σε σχέση με τον πρώτο γύρο ("ντέρμπι, ποιο ντέρμπι;"), υπάρχει μία διαφορετική αντιμετώπιση του αγώνα από τον Ολυμπιακό. Ή μάλλον πολλές και διαφορετικές. Πολλές οι ατάκες και έχουμε ακόμα Τρίτη... "θα τους ξεφτιλίσουμε", "μη χάσετε το δρόμο", "με τη μαγκιά μας", "θα παίξουμε σαν ισόβαμοι", "θα υποφέρει ο ΠΑΟ". Οι παραπάνω ατάκες ανήκουν σε εφημερίδες του Ολυμπιακού, στον Β. Μαρινάκη αλλά και τον προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει τη δική του αντιμετώπιση την οποία παρουσιάσαμε αρχικά. Και την επεκτείναμε λιγάκι. Έως πολύ...

This is Superleague!


Αυτή είναι η Σούπερ Λίγκα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας. Όλη η ποδοσφαιρική ύπαρξη και έννοια μίας ολόκληρης χώρας βρίσκονται στην κατάπτυστη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου... Και πέρα από τα κλασικά "δεν έχουμε την πολυτέλεια να αλληλοσφάζονται οι ομάδες της επαρχίας" και αυτά τα γλυκανάλατα υπάρχει και η ουσία. Μία ουσία πολύ πικρή για το πως έχουν διαμορφώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ της Βολιώτικης ομάδας χρησιμοποιούν εντελώς ηλίθιους χαρακτηρισμούς για την ΠΑΕ Λάρισα που δυστυχώς δεν μειώνουν μόνο την ΑΕΛ, αλλά κυρίως τον κόσμο του Βόλου... "Μαντρι-γαλ" αναφέρεται το στολίδι της ΑΕΛ. "Ντροπή της Θεσσαλίας" η Λάρισα. "Είμασταν προετοιμασμένοι να νικήσουμε και να σας ρίξουμε". "Ο πεθαμένος δεν κλάνει". "Να βάλετε τα πρόβατα που βόσκουν δίπλα από το μαντρί μέσα στο γήπεδο". "Μόλις σβήσουν τα φώτα ξεκινούν τα ωραία για εσάς τους Λαρισαίους". Και φυσικά η ανακοίνωση (;) της ΠΑΕ του Βόλου κλείνει με το "Αντε γεια (καλά πολύ πρωτότυπο, που το σκεφτήκανε), this is Volos". Ανατριχιάσαμε... Τι να γράψεις μετά από αυτό το πράμα και τι να σχολιάσεις...

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ξέρει ο Αντώνης!


Βάλε γκολ στον ΠΑΟ για να παίξεις Τσάμπιονς Λιγκ είπε ο Νικοπολίδης στον Τζιμπούρ. Προφανώς αυτό που δεν είπε ο έλληνας κίπερ στον Ράφικ Τζιμπούρ είναι πως στην περίπτωση των playoff για τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι δύσκολα. Ξέρει ο Αντώνης από πέρσι όταν και στο μίνι πρωτάθλημα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν τελευταίοι...

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Παρωδία


Ο παίκτης ήταν στην αποστολή από εχθές, οι "ερυθρόλευκοι" δημοσιογράφοι γράφανε στα sites αργά το βράδυ πως σήμερα θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε, οι σημερινές εφημερίδες το έχουν σχεδόν σίγουρο και όμως η ...μανούρα μανούρα. Μη χάσουμε. Πολύ κακό για το τίποτα με λίγα λόγια καθώς ο Βέλγος του Ολυμπιακού αθωώθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ κατόπιν της έφεσης του ΟΣΦΠ αλλά και του εισαγγελέα! Γύρω γύρω Σάββατο και στη μέση Παρασκευή που λέει και το ανέκδοτο. Βασικά εκτός από παρωδία της υπόθεσης κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για "στημένο παιχνίδι". Δηλαδή ποιος ο λόγος να γίνει τόσο μεγάλο θέμα και να αρχίζουν να κράζουν οι εφημερίδες, να βγάζει ανακοινώσεις η ΠΑΕ, να διαρρέουν φήμες οι "κύκλοι", να κάνει ντου ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ και όλα τα σχετικά, όταν από εχθές ξέραμε το αποτέλεσμα; Περίεργα πράγματα.

Έλα, πείτε την αλήθεια...


...πιστεύετε πως τρέμει κάποιο "λαμόγιο" βλέποντας τη φάτσα του αρθρογράφου Πιτιακούδη στην εφημερίδα Derby; Σοβαρά τώρα. Δεν τον ξέραμε τον άνθρωπο, μπορεί να έχει πύρινη πένα, να ξετρυπώνει θεματάρες, τα άρθρα του να καίνε, βέβαια αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα τον ξέραμε, αλλά εντάξει, πείτε την αλήθεια ούτε εκεί στην Derby πιστεύετε πως τρέμει κάποιος έτσι;;;

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Επιτέλους καλό κλίμα!


Μετά την τελευταία επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και τα επεισόδια στο ΑΕΚ-ΠΑΟ, το αυριανό μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν σε κλίμα ομόνοιας και θεμιτού ανταγωνισμού. Η εβδομάδα κύλησε ομαλά, ο Άρης δεν "τσίμπησε" στο θέμα που έφτιαξε με τον Κόντη ο Ολυμπιακός και γενικά όλα πάνε κατευχήν. Ήρθε και η ανακοίνωση του Super3 (της διοίκησης με λίγα λόγια του Άρη) για τα θύματα της "θύρας7" για να ξεκινήσει μία εβδομάδα πριν από ντέρμπι με τον καλύτερο τρόπο. Εντάξει σήμερα έκανε το γούρι του και ο "Γαύρος" με πρωτοσέλιδο για παίκτη του προσεχούς αντιπάλου και όλα καλά!

The PAOK!

Tον πανηγυρισμό των οπαδών της Λεχ Ποζναν μιμούνται εδώ και λίγο καιρό οι φίλοι της Μαντσεστερ Σίτι. Βέβαια αν το ίντερνετ είχε μπει στη ζωή μας καμιά εικοσαριά χρόνια νωρίτερα, θα γνώριζαν και οι ίδιοι πως αντιγράφουν τους οπαδούς της "θύρας4" και τον ονομαστό πανηγυρισμό "πλάτες"! Όχι πως απαγορεύεται να το έχουν κάνει κι άλλοι οπαδοί ανα τον κόσμο πριν τους ΠΑΟΚτσήδες, αλλά εντάξει, Έλληνες είμαστε, αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας...




ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Η ομολογία του Κώστα Γκόντζου:

http://www.youtube.com/watch?v=XQDDd57uAJQ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Περιμένουν Σπάθα ή Κωνσταντινέα!


Περίεργο άρθρο της Metrosport προαναγγέλλει Σπάθα ή Κωνσταντινέα για το κρίσιμο Σαββατιάτικο παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού. Διαβάστε:

"Οι υποψήφιοι… «άρχοντες» είναι μετρημένοι, δεδομένου ότι την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι του ΠΑΟ με την ΑΕΚ, ενώ αρκετοί διαιτητές βρίσκονται στο «ψυγείο». Στην Αθήνα πάντως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ακούστηκε έντονα το όνομα του Ηλία Σπάθα, για το ντέρμπι στο Χαριλάου. Θα πει τώρα κάποιος θα στείλουν διαιτητή του συνδέσμου Πειραία σε παιχνίδι του Ολυμπιακού; Κι όμως, έχει ξανασυμβεί στη νίκη του Ολυμπιακού στα Πηγάδια με 3-0 και το νικηφόρο 0-1 στη Λάρισα. Στην αναμέτρηση του «κάμπου» μάλιστα, οι «βυσσινοί» είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του.
Στο μεταξύ, εκτός από τον Σπάθα, υποψήφιος είναι και ο Πέτρος Κωνσταντινέας (σ.σ. έπαιξε το Άρης-ΠΑΟΚ), ο οποίος… ξεκουράστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, όπως και ο Σταύρος Τριτσώνης που τα πήγε καλά στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό."

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Δεν τη δέχονται!


Η δημόσια και επίσημη συγνώμη του Θέμου Αναστασιάδη για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε σε άρθρο του για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φίλους του Δικεφάλου. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως τους συγκίνησε κιόλας. Ο διάσημος, παρουσιαστής, αρθρογράφος, ηθοποιός, παραγωγός και ο,τι άλλο κάνει ο άνθρωπος τέλος πάντων, χρησιμοποίησε πολύ άσχημες λέξεις αναφερόμενος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπως "υπάνθρωποι", "ποντίκια" κ.α. Τα σχόλια των ΠΑΟΚτσήδων στα site όπου δημοσιεύεται η ανακοίνωση του Θ. Αναστασιάδη (και γράφει πως κάποιος άλλος συμπλήρωσε τους χαρακτηρισμούς στο κείμενο του) δείχνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως δεν την δέχονται τη συγνώμη του αρθρογράφου της εφημερίδας "Πρωταθλητής". Ο αντίλογος πως και στις βορειοελλαδίτικες εφημερίδες γράφονται εξίσου άσχημοι χαρακτηρισμοί για οπαδούς και άλλες ομάδες, είναι πραγματικότητα, μη αποδεκτή όμως. Το έχουν το επίπεδο πολύ χαμηλά στην αθλητική δημοσιογραφία. Προσπαθούν βέβαια να το ρίξουν κι άλλο. Αλλά πόσο ακόμα;

Τζιμπρίλ Σισέ: ένας άνθρωπος, μία ομάδα

Τι κι αν δεν έχει σταθερό διοικητικό σχήμα; Τι κι αν άλλαξε προπονητή; Τι κι αν φέτος παρουσιάζεται ανεξήγητα(;) κατώτερος του αναμενόμενου; Τι κι αν έχει να αντιμετωπίσει εχθρούς και "φίλους"; Τι κι αν ήρθαν στιγμές αναποδιάς και ατυχίας; Ο Παναθηναϊκός φέτος εκτός από τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος (και του φετινού όπως όλα δείχνουν) έχει στις τάξεις του ένας άνθρωπο που συγκεντρώνει τα πάντα:

"Πρόεδρος":



Όποτε χρειάστηκε τα ...είπε στους συμπαίκτες του, τα ...είπε στους δημοσιογράφους για τη διαιτησία, τα είπε και τα ..."έδειξε" όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο. Είναι αρχηγός μέσα και έξω από τα αποδυτήρια χωρίς ποτέ να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Και όταν κάποιοι συμπαίκτες του κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο στην αρχή της χρονιάς για κάποια παραπτώματα, τότε υπενθύμισε στον Νίκο Νιόπλια πως και αυτό πρέπει να πληρώσει πρόστιμο -όπως και ο Λέτο- για μία αργοπορία τους σε προπόνηση! Έτσι απλά.

Παθιασμένος με το "Τριφύλλι":



Δεν γνωρίζουμε αν το καλοκαίρι θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Αθηνών. Αλλά ο πρωτεργάτης του περσινού νταμπλ, δηλώνει πως το τριφύλλι θα είναι για πάντα χαραγμένο στην καρδιά του. Και στο σώμα του φυσικά.

Επαναστάτης με αιτία:



Στο ντέρμπι ήθελε να κλείσει στόματα. Το έκανε. Στο ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ έπρεπε να γυρίσει το 0-2 από το ημίχρονο. Το έκανε. Στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ έπρεπε να ξυπνήσει η ομάδα και κάνει το θαύμα. Το άγγιξε. Στην Τούμπα τον έβαλαν σε σουίτα. Δεν άντεξε. Είναι ο Τζιμπρίλ.

Ασπίδα:



Ασπίδα σε όποιον συμπαίκτη του έχει πρόβλημα και ασπίδα στην ομάδα. Πέρσι μετά την δεύτερη νίκη επί της Ρόμα, όταν ο Βούσινιτς πήγε να αρπαχτεί με τον Σωτήρη Νίνη, ο Σισέ τον άρπαξε από τη φανέλα και του είπε "ότι έχεις να πεις, πες το σε εμένα, όχι στον "μικρό".

Τρελαμένος με τον κόσμο:




Όλοι έχουν κάτι να πουν για τον κόσμο της ομάδας για την οποία αγωνίζονται. Αυτός ο,τι έχει να πει, ο,τι έχει να κάνει θα το κάνει μπροστά από το σημείο που βρίσκονται οι φανατικοί της "Θύρας 13". Είτε να χαιρετήσει σαν "στρατιώτης του ΠΑΟ", είτε να στείλει τα φιλιά και την αγάπη του, είτε να τους "τρελάνει" χτυπώντας με λύσσα το σημείο της καρδιάς. Εκεί που βρίσκεται το Τριφύλλι...

Στον Πειραιά σταμάτησε ο χρόνος...


Στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 γράφτηκε μία κατάμαυρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και κυρίως του Ολυμπιακού. Το ντέρμπι μεταξύ των πειραιωτών και της ΑΕΚ καταλήγει σε θρίαμβο του ΟΣΦΠ, όμως μετά το ματς, κανείς δεν γελά, κανείς δεν χαίρεται... 21 άνθρωποι βρίσκουν τραγικό θάνατο στα σκαλοπάτια της θύρας 7 του σταδίου "Καραϊσκάκης". Είναι η στιγμή που σταμάτησε ο χρόνος στον Πειραιά. Σε όλα σχεδόν τα αθλητικά site υπάρχουν αφιερώματα για εκείνη την μαύρη ημέρα. Εμείς απλά θα αρκεστούμε να δηλώσουμε σεμνά και με σεβασμό στην μνήμη όλων όσων πήγαν να διασκεδάσουν και να χαρούν και δεν γύρισαν ποτέ πίσω: Αιωνία η μνήμη τους. ΠΟΤΕ ξανά τέτοια μέρα για τον αθλητισμό. Ποτέ...

Το πιο απίστευτο χέρι – πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής (video)

Πολλές φορές οι Έλληνες φίλαθλοι γκρινιάζουν για τους διαιτητές της Super League, αλλά σαν τον Άγγλο διαιτητή Steve Smith, που «σφύριξε» στο ματς Blyth Spartans – Droylsden, δεν έχει! Στο 34′ της αναμέτρησης, ενώ το σκορ ήταν 0-1 και οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση, η μπάλα έδειξε να κατευθύνεται στα δίχτυα όταν ο αμυντικός Ciaran Kiheeney έκανε το απίστευτο, συνδυάζοντας ικανότητες βολεϊμπολίστα αλλά και μπόλικο θράσος. Με ένα άλμα προς τα πίσω, ο αμυντικός της Droylsden τεντώθηκε και χτύπησε την μπάλα με το απλωμένο του χέρι, μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο. Εκεί όμως που όλοι περίμεναν από το διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι και κόκκινη κάρτα, εκείνος έδειξε «παίζετε», σαν να μην συμβαίνει τίποτε! Έτσι, το 2-2 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα για τον 3ο γύρο του FA Trophy, στο οποίο συμμετέχουν οι ερασιτεχνικές και ημιεπαγγελματικές ομάδες της Αγγλίας.
»Βούτηξε και έδιωξε την μπάλα με τη γροθιά του. Είναι πέναλτι και αποβολή, ή είναι γκολ αν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Σίγουρα όμως δεν είναι φάση για να δείξει ο διαιτητής ‘παίζετε’. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν το είδε!», είπε μετά το παιχνίδι ο προπονητής των Blyth Spartans, Mick Tait, αδυνατώντας να «χωνέψει» την γκάφα του διαιτητή. Είναι απορίας άξιο πώς δεν μπήκαν μέσα με τα τρακτέρ, για να πάρουν στο κυνηγητό τον «τυφλό» Steve Smith και τους βοηθούς του…

Δείτε το βίντεο με το απίστευτο χέρι – πέναλτι που έμεινε ατιμώρητο:



Link: http://www.sportena.com/2011/02/to-pio-apisteuto-xeri-penalti-pou-den-eide-o-diaithths-video/

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Για τα μάτια του ...Πέτρου!


Έχουμε όλοι παρακολουθήσει αγώνες με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Είτε στην Ελλάδα είτε στα ξένα, η ατμόσφαιρα είναι πάντα ιδιαίτερη. Η ανταλλαγές συνθημάτων αρκετές και πολλές φορές με χιουμοριστικό περιεχόμενο. Βγάζουν γέλιο και καζούρα. Άλλες πάλι όχι. Και άλλες φορές, οι ανταλλαγές συνθημάτων είναι πραγματικά περίεργες. Όπως και στον αγώνα Πανσερραϊκός - Ηρακλής (1-2). Οι φίλοι του Πανσερραϊκού, οι οπαδοί καλύτερα, ξέσπασαν εναντίον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Πέτρου Θεοδωρίδη φωνάζοντας το (αισχρό): "Πέτρο ζούμε στον τάφο να σε δούμε"! Τότε οι φίλοι του Ηρακλή, μη ξεχνώντας την θητεία του Π. Θεοδωρίδη στην προεδρία του Ηρακλή και γιατί όχι, καλοβλέποντας μία εκ νέου ανάμειξη του στα διοικητικά της ΠΑΕ, απάντησαν με το "ΠΕΤΡΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ"!!! Έχουμε δει και ακούσει ανταλλαγή συνθημάτων για ομάδες, για μανάδες, για πατεράδες, για πόλεις, για παίκτες, για πολλά. Αλλά ανταλλαγή συνθημάτων ανάμεσα στις δύο κερκίδες για μεγαλομέτοχο πρώτη φορά!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Κακό πράγμα το καλό κλίμα!


Για να καταλάβουμε όλοι το τι γίνεται στα ενδο-Παναθηναϊκά δρόμενα, καθώς και την αλήθεια της προηγούμενης ανάρτησης, η εφημερίδα Derby στο οπισθόφυλλο της δηλώνει ευθέως αυτό που γράψαμε. Το πόσο κακό πράγμα είναι το καλό κλίμα σε μία ομάδα! Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν τα γράφουν αυτά οι πράσινες εφημερίδες, δεν μένει και τίποτα για τις κόκκινες!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Όταν οι «κύκλοι» δείχνουν τον δρόμο


Δύο μέρες μετά τον αποκλεισμό Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού από το κύπελλο, οι …σκληροπυρηνικές εφημερίδες που πρόσκεινται στις δύο ομάδες δείχνουν τον δρόμο, βγάζουν τα εσωτερικά των ομάδων στη φόρα και είναι ένας καθρέφτης του τι γίνεται μέσα σε μία ΠΑΕ, έστω και από μερίδα των «κύκλων» της. Αφήνουμε στην άκρη το «ΦΩΣ» που εμπίπτει σε άλλη κατηγορία. Όπως επίσης και τα new entries του χώρου, Γαύρο και Πράσινη. Και πάμε στα παραδοσιακά. «πρωταθλητής» και «derby».

Πρώτα απ’όλα να θυμίσουμε τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκαν οι αιώνιοι από τον θεσμό. Αρχικά είναι δεδομένο πως και οι δύο έπαιξαν ντέρμπι. Δεν είχαμε δηλαδή αποκλεισμούς από Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννενα και Εργοτέλη αντίστοιχα. Εκεί απλά θα μιλούσαμε για «εκπλήξεις» για «αλαζονεία» των μεγάλων κ.ο.κ. Ο Ολυμπιακός λοιπόν αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ. Ήταν άτυχος στον πρώτο αγώνα, είχε τα δοκάρια του, αλλά στο ματς της άδειας Τούμπας δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο. Το Τριφύλλι από την άλλη, έχασε ένα δικό του ματς από δύο φάσεις της ΑΕΚ στο πρώτο ματς και στον επαναληπτικό χρειάστηκε να συμβούν πολλά παράδοξα για να χάσει την πρόκριση στο …100ο λεπτό ενός αγώνα που τελείωσε με την εισβολή οπαδών στο γήπεδο και χωρίς ποτέ ο διαιτητής να σφυρίξει το τέλος του ματς.

Πάμε τώρα και στους καθρέφτες που λέγαμε. Η εφημερίδα «πρωταθλητής» βγαίνει με εξώφυλλο και άρθρα συσπείρωσης σήμερα, δύο μέρες μετά τον αποκλεισμό. Κάτω τα χέρια από τους παικταράδες μας, την ομαδάρα μας, τους μάγκες μας κτλ. Η εφημερίδα «derby» από την άλλη αρχίζει το κυνήγι φαντασμάτων. Ποιος έφαγε τον Φερνάντεζ (που το παιδί δεν έχει παίξει ούτε στο δίτερμα της Παιανίας), ποιος χαντάκωσε τον Καρνέζη, ποιος θα απαντήσει για τα εγκλήματα, μαύρα γενέθλια κτλ. Και υπενθυμίζουμε. Οι πράσινοι αποκλείστηκαν σε ένα ματς που το bet για πρόκριση του ΠΑΟ μετά το γκολ του Λαγού πρέπει στο live να χτύπησε κόκκινο! Κι όμως θα μπορούσε να προκριθεί αν το παιχνίδι έληγε κάπου εκεί στο εφτάλεπτο ή ακόμα και στην πρώτη εισβολή των οπαδών μέσα στο γήπεδο όταν το σκορ ήταν 1-3! Άρα τι έχουμε; Από τη μία συσπείρωση και ασπίδα στην ομάδα και από την άλλη, την εφημερίδα που πρόσκειται στον Γ. Βαρδινογιάννη να «τρώγεται με τα ρούχα της» για το αν η Γη είναι στρογγυλή και για το αν το φεγγάρι είναι τρίγωνο. Χρήσιμα συμπεράσματα μπορεί κάποιος να βγάλει για τον ρόλο που παίζουν λοιπόν οι «κύκλοι» μέσα στην κάθε ΠΑΕ.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος!


103 ετών έγινε σήμερα ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος! Ο Σύλλογος με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα γιορτάζει σήμερα αλλά περνάει ίσως και την πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Μετά από μία εξαιρετικά πετυχημένη χρονιά, φέτος οι πράσινοι στο ποδόσφαιρο βρίσκονται στη δεύτερη θέση, μετά από ένα πολυτάραχο καλοκαίρι. Στο μπάσκετ στοχεύουν στο 6ο Ευρωπαϊκό, ενώ η κατάσταση στα Ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου είναι άσχημη από οικονομικής άποψης. Χρόνια πολλά λοιπόν στον Π.Α.Ο.!

ΠΑΟΚ Action 2010-2011


To είδαμε στην φανέλα του ΠΑΟΚ εχθές αλλά δεν γνωρίζαμε πως πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη καμπάνια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία περιλαμβάνει:


Εθελοντική Αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Συμπαράσταση στην "Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία"


Επίσκεψη στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης


Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου


Επίσκεψη στο Ογκολογικό Παιδιατρικό Τμήμα του Ιπποκράτειου


Υιοθεσία Κραυγαετού


Περισσότερες πληροφορίες: http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=100308&CMRCode=15MK6UE1K

Έναν Παππά ρε παιδιά!


Καταδικαστικό σκορ από τον πρώτο αγώνα, επική ανατροπή, εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, 10 λεπτά καθυστερήσεις, 10 παίκτες και γκολ από το ...πουθενά! Με αυτές τις συνθήκες ήρθε αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός και όμως έχασε την πρόκριση με γκολ εκτός ...αγώνα. Ε, πως να μην αναφωνούν στην Παιανία "έναν Παππά ρε παιδιά!". Για τον αγιασμό δηλαδή όχι τίποτα άλλο...!

Φίλος του ΠΑΟΚ μήνυσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για γυάλινο ποτήρι που πέταξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού!!!


Απίστευτο κι όμως αληθινό;! Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φίλαθλος του ΠΑΟΚ που είχε πρόσκληση για να παρακολουθήσει τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ δέχτηκε γυάλινο ποτήρι από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλη Μαρινάκη! Η αστυνομία δεν οδήγησε ως όφειλε τον κ. Μαρινάκη στο τμήμα μετά τη μήνυση του φίλου του ΠΑΟΚ και τελικά ο τελευταίος απέσυρε την μηνυτήρια αναφορά...

Αν πραγματικά ισχύουν στο ακέραιο αυτές οι πληροφορίες τότε πλέον δεν μιλάμε για Σούπερ Λιγκα, για ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά για κάτι άλλο. Κάτι πολύ διαφορετικό. Και σίγουρα πολύ μακρυά από τον πολιτισμό... Φοβερά και τρομερά πράγματα έχουν δει φέτος τα μάτια μας από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας. Από τις δηλώσεις για εγκλήματα κατά τις Ελλάδας, από τα ντου στους διαιτητές μέχρι και "χουλιγκανιλίκια" στις κερκίδες!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

"Έρωτα ή πόλεμο";




"Πόλεμο κατά του Ολυμπιακού" ετοιμάζουν στην -άδεια- Τούμπα σύμφωνα με τον χθεσινό "Πρωταθλητή". Σήμερα βέβαια δίνεται μία άτυπη απάντηση από την άλλη οπαδική εφημερίδα του ΟΣΦΠ, τον "Γαύρο" σύμφωνα με την οποία, η Τούμπα είναι η πιο εύκολη έδρα του πρωταθλήματος για τους ερυθρόλευκους. Καθώς οι πειραιώτες τα τελευταία 10 χρόνια μετράνε 5 νίκες 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα!

Υγ. Μάλιστα η μοναδική ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία ήταν πέρσι για τα "αδιάφορα πλέι οφ" όπως τονίζει σήμερα ο "γαύρος". Ε εντάξει, πέμπτος τερμάτισε ο Ολυμπιακός πέρσι, αδιάφορα βαφτίστηκαν τα πλέι οφ... Αφού δεν κατάφερε να βγει δεύτερος, τί τρίτος, τί τέταρτος τί πέμπτος...!

Για τα ...πόδια του Φερνάντο!


Ο Φερνάντο Τόρες αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στο νησί και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Λονδρέζικης Τσέλσι. Μπορεί ακόμα να μην έχει αγωνιστεί σε αγώνα των "μπλε" του Λονδίνου, όμως τα συνθήματα των οπαδών της Λίβερπουλ αλλά και της Τσέλσι για το πρόσωπό του ήδη δίνουν και παίρνουν. Και αν οι αντιδικίες της εξέδρας για τον Αποστολάκη, τον Οικονόμου, τον Νικοπολίδη ή τον Σπανούλη ήταν σκέτη καφρίλα, "απολαύστε" τον "διάλογο" των οπαδών της Λίβερπουλ και της Τσέλσι. Και φυσικά μπορείτε να τον δείτε και live την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων!

Στους ρυθμούς των Dropkick Murphys (Johnny i hardly knew ya)οι φίλοι της Λίβερπουλ "έδωσαν ευχή" στον Τόρες να του πηδήξει τη γυναίκα ο Τέρι, και αυτοί της Τσέλσι απάντησαν πως τώρα πλέον ο Τόρες παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και σταμάτησε να ασχολείται με τους οπαδούς των κόκκινων!

Το τραγούδι των φίλων της Λίβερπουλ:

"His armband lied, he was no red Torres, Torres
He's just a rentboy like they said, Torres, Torres
Into our backs he plunged his knife
I hope John Terry shags his wife
Fernando Torres, Chelsea's new number 9
His armband proved he was a red, Torres, Torres.
But Romans money turned his head, Torres, Torres.
Went to the club with plastic flags,
and where your captain will shag your WAG,
Fernando Torres, just another cockney slag"

"Το περιβραχιόνιο είπε ψέματα, δεν ήταν Κόκκινος Τόρες Τόρες
Ήταν πουλημένος όπως είπαν, Τόρες Τόρες
Στις πλάτες μας κάρφωσε το μαχαίρι
Ελπίζω να του πηδήξει τη γυναίκα ο Τζον Τέρι
Φερνάντο Τόρες το καινούριο Νο9 της Τσέλσι

Το περιβραχιόνιο απέδειξε πως είναι Κόκκινος, Τόρες Τόρες
Όμως τα λεφτά του Ρόμαν τού άλλαξαν γνώμη, Τόρες Τόρες
Πήγε στο γήπεδο με τις πλαστικές σημαίες
όπου ο αρχηγός σου θα πηδήξει τη γυναίκα σου.
Φερνάντο Τόρες, ακόμα ένας Λονδρέζος ...."

Και η απάντηση των οπαδών της Τσέλσι:

"He's now a blue he was a red, Torres Torres!
He's left The Kop to join The Shed, Torres Torres!
He used to go out on the rob
But now he's got a proper job
Fernando Torres Chelsea's number 9!
His armband said he was a red, Torres Torres
"You'll always walk alone" it said, Torres Torres
He can't be arsed with FSG
and now he's in the Champions League
Fernando Torres Chelsea's number 9"

"Τώρα είναι Μπλε, ήταν Κόκκινος, Τόρες Τόρες
Εφυγε από το Kop και ήρθε στο Shed, Τόρες Τόρες
Συνήθιζε να είναι στην αρπαχτή
όμως τώρα πήρε τη σωστή δουλειά
Φερνάντο Τόρες, το Νο9 της Τσέλσι
Το περιβραχιόνιο είπε ότι ήταν Κόκκινος, Τόρες Τόρες
«Θα περπατάς πάντα μόνος» είπε ο Τόρες Τόρες
Δεν μπορεί να μαλακίζεται με την FSG
Και τώρα παίζει στο Champions League
Φερνάντο Τόρες, το Νο9 της Τσέλσι."


Επίδειξη δεξιοτεχνίας προς τιμήν του Ροναλντίνιο

Τα κόλπα του Ronaldinho Gaucho στην πρόσφατη προπόνηση της Flamengo, όπου έστελνε την μπάλα στα δίχτυα ενώ καθόταν πίσω από την εστία βάζοντας ανάποδα φάλτσα, δεν άφησαν ασυγκίνητο τον συμπατριώτη του, Falcao. Ο θεωρούμενος ως κορυφαίος παίκτης του ποδοσφαίρου σάλας (futsal) στον πλανήτη, γύρισε το δικό του παρόμοιο βίντεο, προς τιμήν του 31χρονου σούπερ σταρ.
«Είσαι το ίνδαλμά μου, το κάνω για σένα!», είπε στην κάμερα ο Falcao, που μάλιστα τόλμησε να πάει ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας γκολ με το αριστερό πόδι σταυρωμένο πίσω από το δεξί! Το γεγονός ότι παίζει στην Santos του Sao Paulo, μια παραδοσιακή αντίπαλο της Flamengo, δεν τον εμπόδισε να εκφράσει τα συναισθήματά του για τον άλλοτε διεθνή Βραζιλιάνο άσο…

Δείτε το σόου του Falcao στο παρκέ του ποδοσφαίρου σάλας:



Link: http://www.sportena.com/2011/02/apanthsh-ston-ronaldinho-apo-asteri-toy-podosfairoy-salas-video/

Καυγάς στην εξέδρα για τη φανέλα του Busquets! (video)

Ο κακός χαμός έγινε στην εξέδρα του «Rico Perez», όπου ένας σαραντάρης οπαδός και μία έφηβη θαυμάστρια του Sergio Busquets έδωσαν σκληρή μάχη για τη φανέλα του μέσου της Barcelona, ξεχειλώνοντάς την από το πολύ τράβηγμα! Ο αγώνας των Blaugrana στο γήπεδο της Hercules Alicante ήταν η ευκαιρία που περίμεναν όλη τη χρονιά οι οπαδοί των Καταλανών από την συγκεκριμένη περιοχή, γι’ αυτό και η μικρή φαν του Busquets φρόντισε να ετοιμάσει ένα τεράστιο πανό, παρακαλώντας τον αγαπημένο της παίκτη να εκπληρώσει την επιθυμία της.
Υπολόγιζε όμως χωρίς έναν άλλο φίλαθλο, που πετάχτηκε από το πουθενά, άρχισε να σπρώχνει και προσπάθησε να αρπάξει τη φανέλα του Busquets! Στο τέλος, πάντως, επικράτησε η ακόμα πιο «λυσσασμένη» έφηβη, που έβαλε τα κλάματα από την συγκίνηση, λέγοντας ότι «δεν θα επέτρεπα να μου πάρουν τη φανέλα! Είναι δική μου, γαμ…!».
Φανταστείτε τι θα γινόταν για τη φανέλα του «ωραίου» Gerard Pique, οι θαυμάστριες του οποίου τρελαίνονται για μια φωτογραφία μαζί του ή απλώς και μόνο όταν κάθονται κοντά του…

Δείτε το βίντεο με τη μάχη για τη φανέλα του Sergio Busquets:

Link: http://www.sportena.com/2011/02/kaygas-sthn-exedra-gia-th-fanela-toy-sergio-busquets-video/