Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:


Αχιλλέα λέγε..

http://arismaniacs.com/blog/kkoulgr/2011/04/08/%CE%B1%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%BB%CE%AD%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B5%E2%80%A6%E2%80%A6/

http://www.youtube.com/watch?v=RtU4bYBw72o&feature=player_embedded

"Αχιλλέα πρόσεχε τι θα πεις, Αχιλλέα λέγε"...ακούγονται πανηγυρισμοί, κάποιοι να ζητωκραυγάζουν και να φωνάζουν γκολ ενώ σε κλάσματα δευτερολέπτου έρχεται και η επιβεβαίωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. « Τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΑΡΗΣ : 2 - 2 ». Τα σχόλια δικά σας.
Τέτοιος ήταν ο καημός τους που οι φουκαράδες μόλις πληροφορήθηκαν το κερδισμένο πέναλτι της Τρίπολης, πανηγύρισαν χωρίς καν να περιμένουν να εκτελεστεί. Είχαν τόσο μεγάλη σιγουριά ότι θα είναι εύστοχος ο παίκτης του Αστέρα που δε δίστασαν να το ανακοινώσουν και από τα μεγάφωνα, ενώ βέβαια η εξέλιξη του αγώνα ήταν διαφορετική και δεν είχε γραφτεί ο τελευταίος στίχος. Δεν είχε ειπωθεί ακόμα η τελευταία κουβέντα στο παιχνίδι και αυτοί ετοιμάζονταν να ανοίξουν τις σαμπάνιες που είχαν στα αποδυτήρια, από τον ημιτελικό κυπέλου ακόμα με τον Ατρόμητο.
Κρατείστε τις σαμπάνιες στην άκρη λοιπόν, βάλτε τες καλού κακού και στο ψυγείο. Όταν έχεις τον θεό του Πολέμου απέναντι και σε έχει στο κατόπι για να σε φτάσει, μη προτρέχεις και μη μακαρίζεις πριν το τέλος. Ξαφνικά χρειάστηκαν μόλις μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου για να αντιληφθεί και ο πιο αφελής οπαδός του Α.Σ. Κασσάνδρας - Ο.Β. ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και έχει ακόμη πολλά ψωμιά μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

http://www.youtube.com/watch?v=L1k-9bhE4IM&feature=player_embedded

Ένα τελικό αποτέλεσμα που εμείς οι οπαδοί του ΑΡΗ θέλουμε να είναι έτσι όπως ακριβώς το ονειρευτήκαμε και να επιβραβεύσει τους κόπους μας. Αντιθέτως, κάποιοι που ίσως να καταχράστηκαν καταστάσεις και έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, ίσως να μην έχουν το τέλος που περίμεναν. Βασικά ίσως έχουν μια και καλή τέλος από το Ελληνικό πρωτάθλημα και να μην έχουμε τη χαρά να δούμε ξανά τις μουτσούνες τους.
Ξέρετε ποιού, αυτούς που ακούγονται τόσα χρόνια να είναι μπλεγμένοι σε «περίεργες» και ύποπτες καταστάσεις, σε στημένα παιχνίδια και τα ονόματα τους να παίζουν σε φακέλους ύποπτων παιχνιδιών της UEFA. Είναι αυτοί οι ίδιοι που καλούνται για να καταθέσουν στον ανακριτή ως κατηγορούμενοι και όχι μάρτυρες. Οι ίδιες φάτσες που έχουν προκαλέσει το δημόσιο κοινό αίσθημα με ένα σωρό ψεύδη και συκοφαντίες που έχουν πει.