Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Hχηρή απάντηση...καφρίλας!


Την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η εφημερίδα "γαύρος" είχε βγει με πρωτοσέλιδο που έλεγε "Vamos barca", γιατί όπως εξηγούσε, κάθε ποδοσφαιρόφιλος θα έπρεπε να υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα επείδή παίζει ωραίο ποδόσφαιρο... Είχαμε γράψει τότε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια και ότι ήταν ανεπίτρεπτό για μια εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας να υποστηρίζει ανοιχτά αντίπαλο ελληνικής ομάδας. Είναι γνωστο επίσης από την έναρξη της κυκλοφορίας της νέας εφημερίδας ότι βρίσκεται σε κόντρα με την εφημερίδα του παλαιού διοικητικού "καθεστώτος" του Ολυμπιακού, τον "πρωταθλητή". Χαρακτηριστικό άλλωστε το παραδειγμα όταν οι δύο εφημερίδες τσακωνόντουσαν μέσω των πρωτοσελιδών τους με αφορμή τον Παναγιώτη Βαρούχα! Στο διαγωνισμό καφρίλας λοιπόν (που είχαμε επίσης γράψει από το καλοκαίρι) των δύο εφημερίδων ήρθε σήμερα να πάρει και πάλι το προβάδισμα ο "πρωταθλητής" με το σημερινό του πρωτοσέλιδο. Υπάρχουν και όρια όμως. Και τα όρια έχουν ξεπεραστεί κατα πολύ πλέον. Και αυτό δεν είναι ελευθεροτυπία. Αυτό δεν είναι ελέυθερη άποψη και έκφραση. Τα έχουν μπερδέψει. Πριν λίγες μέρες ο εισαγγελέας μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και εκπροσώπους του τύπου, συζήτησαν για το πως οι εφημερίδες δεν πρέπει να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Οι εκπροσωποι του τύπου αντιμετώπισαν το όλο θέμα μάλλον με υπεροπτικό ύφος, του στυλ "δε θα μας πείτε τι θα γράφουμε", αν κρίνουμε από τις γελοιογραφείες που είδαμε την επόμενη μέρα. Αφού λοιπόν όλη η συζήτηση πήγε στο βρόντο όπως βλέπουμε σήμερα με τον "πρωταθλητή", τι θα ακριβώς θα πρέπει να γίνει; Να περιμένουμε την αντίδραση των πράσινων εφημερίδων αυριο για γελάσουμε και μετά από τα επόμενα επεισόδεια να ξανακατηγορήσουμε τους ανεγκέφαλους...; Ή να περιμένουμε την πραδειγματική τιμωρία, ας πούμε, μιας εφημερίδας που το έχει παρακάνει ουκ ολίγες φορές;
Υγ. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι όπως στην εφημερίδα "γαυρος" υποστήριζαν την Μπάρτσα επειδή αγαπούν το ποδοσφαιρο... στην εφημερίδα "πρωταθλητής" λένε πως κάνουν χιούμορ σήμερα γιατί... μας έχει μαυρίσει τη ζωή το ΔΝΤ... Κοινωνικό λειτούργημα δηλαδη πράττουν!

8 σχόλια:

  1. αγωγη και μηνυση απο την παε ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxa! kai o gauros leei kalh tuxh ston endoi! mpeeeeeeee, mpeeeeeeeeee, otan sas to kollage zwa sto thgani panhgurizate??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και υπάρχουν ΠΡΟΒΑΤΑ που αγοράζουν αυτήν την "εφημερίδα". Μπράβο τους. Αυτόν τον Θέμο Αναστασιάδη πότε θα βρεθεί κανένας ΑΓΙΟΣ άνθρωπος να τον κλείσει ισόβια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. malakia ekswfyllo. mono enas xazos mporei na agorasei autes tis fyllades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιος αγοράζει τέτοιες φυλλάδες ρε μάγκες. Σε βλαμμένους απευθύνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ σε 50.000 βλαμενους που την αγοραζουν.δειτε τις πωλησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kala oxi kai se 50.000 hremise file. Oi kuklofories proxtes se Athina - Peiraia:

    ΦΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11.641
    SportDay ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8.616
    GOAL NEWS ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8.024
    ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 6.656
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 6.014
    ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5.139
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ Δευτέρας 4.573
    η ΩΡΑ των σπορ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 3.496
    Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 2.740
    DERBY NEWS ΔΕΥΤΕΡΑΣ 1.286

    Olo kai meiwnontai oi pwlhseis. Kai etsi prepei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή