Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Άλλο το ΄να, άλλο τ' άλλο...

Εξιλέωση ο Παναθηναϊκός για την ήττα από τη Γαλατά δε θα πάρει νικώντας τον Άρη για το πρωτάθλημα. Εξιλέωση μπορεί να πάρει παίρνοντας το διπλό στο Βουκουρέστι ή στο Γκρατς. Ακόμα καλύτερα παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τουρκία, κάτι που έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει. Όμως άλλο το πρωτάθλημα και άλλο η Ευρώπη. Καλό το διάλλειμα της Πέμπτης και σίγουρα αρκετά ελκυστικό το ευρωπαϊκό κοστούμι για κάθε παίχτη και φίλαθλο, όμως σήμερα ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στον λάκκο των λεόντων, στην αρένα του ελληνικού πρωταθλήματος, στη μάχη που όλοι στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να κερδίσουν όσο τίποτε άλλο. Δεν το λέμε εμείς, αλλά όλοι οι Παναθηναϊκοί. Ο προπονητής της ομάδας, οι παίχτες αλλά και οι φίλαθλοι με τα σχετικά «πανό» και συνθήματα. Ακόμα και μετά από μία ήττα σε εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα.

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ. Η ΛΕΞΗ "ΕΥΡΩΠΗ" ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ". ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ. Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΤΙΤΛΩΝ, ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΙΦΥΛΛΟΦΟΡΟΙ! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα χορτάρι!

    Φίλοι (αν μου επιτρεπετε) Παναθηναικοι, σήμερα θα είναι δύσκολο το ματς για εσάς. Λαός και ομάδα ενωμένοι κατεβαίνουμε στο ΟΑΚΑ για ένα και μόνο αποτέλεσμα: ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρωτάθλημα δεν είναι στόχος, είναι αυτοσκοπός!
    Πάμε Πανάθα για το 4X4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εξιλεωση το 4χ4 για το ευρωπαικο προφιλ που χαλασε!ε ρε τι διαβαζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xtes krazame tin omada oti einai xwris plano.krazame tin dioikisi afou den eimaste emeis i dioikisi kai simera milame gia eksilewsi.grafika kai geloia pragmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή