Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Κακό παράδειγμα!


Κακή επιρροή είναι ο Β. Μαρινάκης. Ακόμα και για τους πολιτικούς της χώρας μας. Με λίγα λόγια βρέθηκε άνθρωπος, που έδωσε κακή ιδέα σε πολιτικό! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή... Θυμάστε τότε γύρω στον Φεβρουάριο, μετά το ντέρμπι ΟΣΦΠ - ΠΑΟ που είχαν πάρει σβάρνα οι Παναθηναϊκοί Σούπερ Λίγκες, ΕΠΟ, αεροδρόμια κτλ; Τότε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκας είχαμε διαβάσει πως είπε "τι θα γίνει αν βγάλω κι εγώ τους Ολυμπιακούς στο δρόμο;". Είχε γίνει θέμα τότε και στο Χορτάρι. Φανταστείτε...
Ε να λοιπόν που εχθές, πολιτικός της χώρας τούτης δήλωσε σχετικά με τις επιθέσεις που δέχονται από πολίτες, οι συνάδελφοι του: "έχετε σκεφτεί τι θα γίνει αν ζητήσουμε κι εμείς από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας;". Με λίγα λόγια ο τάδε πολιτικός να βγάλει τους "δικούς του" στο δρόμο εναντίον των "άλλων"...!

Ας ρισκάρουμε και ένα σχόλιο. Και ο μεν και ο δε, τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα θα είχανε! Διότι ως γνωστόν κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας... Και όσο κάποιοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, αντιμετωπίζουν τις κοινωνικές ομάδες σαν κοπάδι, υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος. Κίνδυνος να σταματήσουν να βελάζουν τα πρόβατα και να τα κάνουν πλακάκια με τους λύκους! Μην σας πούμε και με τα τσοπανόσκυλα!

1 σχόλιο: