Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Γερά με τσαμπουκά!



Ένας αναγνώστης στο χθεσινό μας άρθρο για το ντέρμπι σχολίασε:

"Για το γκολ που ξεκινάει απο λαθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Σισσέ τίποτα;

Για το οτι η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε μετά από 1,5 ώρα στο γήπεδο τίποτα;

Για τις κροτίδες, τους σουγιάδες, τα αεροβόλα στον Τζόρβα τίποτα;"


Για αρχή τονίζουμε ότι στο άρθρο μας περιοριστήκαμε στα στοιχεία που κατα τη γνώμη μας έκριναν τον αγώνα μέσα στο γήπεδο. Εκεί που πρέπει να παίζεται η μπάλα δηλαδη. Η φάση με τη λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ από την οποία ξεκινάει η φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού είναι πέρα πάσης αμφιβολίας πιστεύουμε. Μπορεί να έδωσε την ευκαιρία στον ΟΣΦΠ να κυνηγήσει το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να την αφαίρεσε από τον ΠΑΟ αλλά δεν έκρινε τον αγώνα. Για τα επεισόδια τώρα με το πούλμαν, τον σουγιά και το αεροβόλο που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός υπάρχουν δύο ερωτήματα. Πρώτον, είναι σωστο να γίνονται αυτά; Φυσικά και όχι. Αυτά είναι πράγματα που γυρίζουν το ποδόσφαιρο προς τα πίσω. Δεύτερον, επηρέασαν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτά τα γεγονότα και έκριναν το αποτέλεσμα; Την απάντηση μπορούμε να την πάρουμε μόνο έαν ρωτήσουμε προσωπικά τους παίχτες του Παναθηναϊκού που ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Διότι ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο Καραϊσκάκη με μπροστάρη τον Προεδρό του, γεγονός που απέκλειε έξαρχης οποιαδήποτε περίπτωση για έκτροπα όπως στη Ριζούπολη. Όλη τη βδομάδα η πράσινη ΠΑΕ κατάφερε με επικοινωνιακές νίκες να προκαλέσει την αναστάτωση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού λόγω των δηλώσεων του Σ. Κόκκαλη κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός κατέβαινε στον αγώνα με καλύτερη ψυχολογία έναντι του αιωνίου αντιπάλου του. Αντ' αυτού όμως όπως φάνηκε την καλύτερη ψυχολογία την είχαν οι παίχτες του ΟΣΦΠ. Εξού και τα λόγια του προέδρου του ΠΑΟ Νικόλα Πατέρα στην σημερινή προπόνηση.





"Κατέβηκα στο 'Καραϊσκάκη' να σας ενισχύσω και οι πιο πολλοί από σας ήταν απαράδεκτοι", είπε στην αρχή ο Πατέρας και πρόσθεσε: "Με εξαίρεση τον Σιμάο, τον Σισέ, τον Ζιλμπέρτο και τον Αλέξη τον Τζόρβα. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι... Και τα Γιάννενα έχαναν 2-0 αλλά βρήκαν το κουράγιο και το γύρισαν.

Εσείς δεν είχατε πάθος! Περιμένω από κάποιους από σας να είστε ηγέτες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και μας πικράνατε.

Ανταποδώσατε και σε εμάς και στον κόσμο πίκρα. Χάσατε πολύτιμους βαθμούς και εχθές και με τον Αστέρα Τρίπολης και στα επόμενα παιχνίδια θέλω μόνο νίκες.

Οποιος δεν έχει τσαμπουκά, να σηκωθεί να φύγει τώρα! Θέλω παίκτες μαχητές... Να συζητήσετε με τον προπονητή σας και να βρείτε τη λύση. Δεν σας παίρνει να απογοητεύσετε ούτε τον κόσμο, ούτε εμένα"

Κεϊρίσον και Snoop Dogg μαζί!






Ο Κώστας Μήτρογλου!

Για φαντάσου...


...να χε κάνει και μεταγραφές το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός! Αυτοί οι παίχτες που βαφτίζονται τώρα "δευτερα" θα ήταν τα τρίτα! Ποια είναι τελικά τα δεύτερα όμως και ποιά τα πρώτα; Νικοπολίδης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Ντούντου, Μαρέσκα που κατατάσσονται; O Μήτρογλου; Ο Zαϊρί; Στα δεύτερα και αυτοί μάλλον. Φανταζόμαστε ότι όταν αποθεραπευτεί ο Ντιόγκο αυτός ο Μήτρογλου θα φάει πάγκο. Όταν αποθεραπευτεί ο Γκαλέτι αυτός ο Ζαϊρί έχει τελειώσει φυσικά. Το ίδιο και για τους Στολτίδη και Λεντέσμα που θα πάρουν τη φανέλα σπίτι τους. Στα αριστερά ο ΟΣΦΠ αυτούς τους παίχτες έχει, με αυτούς παίζει, Λεονάρντο και Ραούλ Μπράβο δηλαδή. Δεξιά όμως και είναι φανερός ο λόγος για τον οποίο το παιχνίδι των ερυθρολεύκων γέρνει από εκείνη την πλευρά, διαθέτει 4 παίχτες (Ζαϊρί, Γκαλέτι, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ) που έχουν προσπαθήσει εξίσου όποτε έχουν αγωνιστεί.

Οι μπίλιες στο κόκκινο!


Ερυθρόλευκα βάφτηκαν τα δύο ντέρμπυ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός μπήκε με περισσότερο πάθος στον αγώνα, στοιχείο απαραίτητο για ένα ντέρμπυ. Και αν οι πράσινοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, οι πειραιώτες ήταν πιο ουσιαστικοί. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκαν με γκολ του Μήτρογλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κενό στην άμυνα των πρασίνων και κόντρα στη ροή του αγώνα έκαναν το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, παρά τις αλλαγές του Τεν Κάτε οι πράσινοι δεν απείλησαν ουσιαστικά. Το δεύτερο γκολ του Μήτρογλου έβαλε τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος. Από εκείνο τη σημείο και μετά οι παίκτες του Παναθηναϊκού παράτησαν το ματς, το οποίο τελείωσε με τους γηπεδούχους να σπαταλούν μια φοβερή ευκαιρία με τον Όσκαρ. Ο Ολυμπιακός έκανε ουσιαστικά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα στο Καραϊσκάκη την φετινή χρονιά. Ακολούθησε την συνταγή που του έχει δώσει όλες τις νίκες φέτος στο γηπεδό του στα μεγάλα παιχνίδια και πέτυχε αυτό που ήθελε! Η πολύ σφιχτή άμυνα, το σκληρό και πιεστικό παιχνίδι στο χώρο του κέντρου, το γεγονός ότι δεν έδωσε χώρους στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι και το μυστικό της επίθεσης με τον Ζαϊρί και τον Γκαλίτσιο από δεξιά να ταλαιπωρούν τους πράσινους και να δημιουργούν συνεχώς αναστάτωση μέσα στην περιοχή του τριφυλλιού ήταν τα μυστικά της επιτυχίας για τον ΟΣΦΠ. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε σε πολύ κακή μέρα τον Κώστα Κατσουράνη που δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση. Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Χενκ Τεν Κάτε που φαινόταν ότι ήθελε να χτυπήσει το ματς στο β' ημίχρονο καθώς το γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άλλαξε τα πάντα.




Στο μπάσκετ τώρα ο Ολυμπιακός έπαιξε με την περσινή του φιλοσοφία και κέρδισε. Σε κοντρόλ παιχνίδι και όχι γρήγορο όπως μας έχει συνηθίσει φέτος είχε σε όλον τον αγώνα το προβάδισμα στο σκορ με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί από κοντά! Ε και κάποια στιγμή συμπληρώθηκαν τα 40 λεπτά του αγώνα και το παιχνίδι τελειώσε με τον ΟΣΦΠ να παίρνει τη νίκη καταφέρνοντας μάλιστα να ανοίξει και λίγο τη διαφορά στους 11 πόντους από τους 5-8 που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τζος Τσίλντρες και Θοδωρής Παπαλουκάς οι καλύτεροι για τους ερυθρόλευκους με τον Λίνας Κλέιζα να ξυπνάει στο τέλος και να είναι αυτός που ουσιαστικά αύξησε τη διαφορά για τους Πειραιώτες. Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Ντρου Νίκολας από τους πράσινους με 17 και 18 πόντους αντίστοιχα οι διακριθέντες από τον πολύ μέτριο Παναθηναϊκό.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Έχει και τη σπυριάρα απόψε!

Εκτός από τις συγκινήσεις που θα προσφέρει στη φίλαθλη Ελλάδα το ποδοσφαιρικό ντέρμπυ και τα αστέρια που θα παρελάσουν στο χορτάρι (Ζιλμπέρτο, Σισσέ, Νικοπολίδης, Κατσουράνης, Γκαλέτι), υπάρχει και το μπασκετικό ντέρμπυ των αιωνίων. Και αν οι ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν αστέρια στη σύνθεσή τους, τότε τι να πούνε και οι μπασκετικές. Ο πεντάκις πρωταθλητής Ευρώπης κατεβαίνει στο Λιμάνι για να κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό του Κλέιζα. Πάρτε μία γεύση του τι θα απολαύσουμε απόψε στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας:














Απουσιολόγοι!


Τα μικρά γράμματα αν δεν τα βλέπετε λένε ότι ο Ζίκο θα έχει στον πάγκο σήμερα τον Βασίλη Τοροσίδη! Μπορεί να παίξει δηλαδή! "Μέσα και ο Τόρο" για παράδειγμα θα ήταν ένας τίτλος πιο κοντά την πραγματικότητα! Τα 'χουνε ψιλομπερδέψει πάντως οι δημοσιογράφοι τελευταία γενικά σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και μεταδόσεις. Παίζει ο ένας, τραυματίζεται ο άλλος, επανέρχεται ο τρίτος. Όπως μπερδεύτηκε ένας φίλος του χορταριού της προάλλες που νόμιζε ότι ο Μαρέσκα δεν αγώνιζόταν με την Άλκμααρ έτσι έχουν μπερδευτεί και δημοσιογράφοι live στην τηλεόραση! Πως να μην μπερδευτεί ο κόσμος λοίπον όταν γράφεται και λέγεται ότι να 'ναι. Όλα αυτά πηγάζουν από κάπου όμως! Από πού; Aπό τον πόθο των μμε γενικά που έχουν πιάσει την καραμέλα με τις απουσίες του Ολυμπιακού και την πιπιλάνε κερδίσει ή χάσει ο ΟΣΦΠ! Ούτε απουσιόλόγοι να ήταν μικροί στο σχολείο τέτοια κάψα δε θά 'χαν με τις απουσίες! Και το θέμα δεν είναι ότι δεν είναι σημαντικές! Είναι! Και μάλιστα πολύ! Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός λόγω και της μη μεταγραφικής ενίσχυσης το καλοκαίρι αναγκάζεται να κατέβει σε κάποιους αγώνες χωρίς πάγκο! Αλλά αν θυμηθούμε καλά και στην αρχή της χρονιάς οι ίδιοι παίχτες παίζανε, όταν οι τραυματισμοί δεν είχαν αρχίσει να χτυπάνε τους ερυθρόλευκους. Λίγο Μάρθα Βούρτση βέβαια πουλάει παραπάνω φαίνεται από το να πεις την αλήθεια... Επίσης πρώτη φορά υπάρχει ομάδα που έχει μόνο βασικούς ποδοσφαιρίστες...! Αν δεν έλειπαν δηλαδή ο ΟΣΦΠ θα κατέβαινε με 15-16 αντί για έντεκα! Ο βασικός Ματ Νταρμπισάιρ παίζει σήμερα, τί γίνεται;

Πετυχημένα!


Μερικές φορές οι εκδότες των εφημερίδων έχουν κάτι ιδέες για τα εξώφυλλά τους που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πόση ώρα τους πήρε να τα σκεφτούν! "Ντιέγκο Σκοκο-ντόνα"(χωρίς σχόλιο) ..., "τους κέρασε νάτσο(ς)'' (επίσης χωρίς σχόλιο) ... και "πελάτες" όπως πάντα για τη Scorelive! Σα να βγαίνει και να λέει ο ΟΦΗ στον Εργοτέλη μια ζωη πελάτες! Γραφικά είναι αυτά ώρες ώρες.

Νομίζεις!


Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα! Εξάλλου τα δύο από τα τρία αποτελέσματα του ντέρμπι δεν αλλάζουν και πολύ τη βαθμολογική εικόνα!

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Η …αδυναμία της πένας.

Εχθές έκαναν παρέλαση στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αρκετοί δημοσιογράφοι και είχαμε και μία μήνυση εναντίον εφημερίδας. Σήμερα στα εξώφυλλα των αθλητικών αλλά και πολιτικών εφημερίδων δεν υπάρχει καμία αναφορά στην εισαγγελική παρέμβαση και τις κατηγορίες που αντάλλαξαν οι δημοσιογράφοι με τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ. Μόνο η «Εξέδρα» έχει στο εξώφυλλο μία αναφορά.

Είναι πολύ παράξενο το γεγονός πως ο κλάδος των δημοσιογράφων δέχτηκε ένα χτύπημα και δεν έσπευσαν σύσσωμοι οι ίδιοι αλλά και τα Μέσα να υπερασπιστούν την (σύμφωνα με αυτούς) αλήθεια. Που πήγε η ελευθεροτυπία, η δύναμη της πένας, η ελευθερία έκφρασης, η συσπείρωση ενάντια σε όποιον θέλει τη δημοσιογραφία φιμωμένη και δουλική ρε παιδιά; Η Sport Day στις μέσα σελίδες έχει μία απάντηση στη μήνυση που δέχτηκε αναφέροντας πως πάντα κρατάει ίσες αποστάσεις σε θέματα ΠΑΟ και ΟΣΦΠ και γιατί ο Κόκκαλης θυμήθηκε να τους μηνύσει 5 μέρες μετά το δημοσίευμα και ότι την τιμάει η μήνυση διότι αναγνωρίζεται από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ως η μεγαλύτερη και εγκυρότερη εφημερίδα και άλλα τέτοια.

Βέβαια ο δημοσιογράφος της S.D. έδωσε στεγνά και 2 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι θα κληθούν στον εισαγγελέα μετά το ντέρμπυ. Και ρωτάμε τώρα εμείς: Αυτό τώρα δε δημιουργεί ένα δεδικασμένο; Δηλαδή από εδώ και πέρα για οτιδήποτε γράφει μία εφημερίδα παίζει και να τρώει μήνυση από οποιονδήποτε για παραπληροφόρηση. Και καλά, το γεγονός πως συνήθως οι εφημερίδες γράφουν ότι μαλακία τους κατέβει είναι γνωστό. Πως θα αντιδρούσε ο κλάδος όμως αν σε κάθε μαλακία έπεφτε και μήνυση; Είτε έχουν έγκυρο ρεπορτάζ είτε όχι, δεν το εξετάζουμε αυτό.

Υγ. Είναι ακόμα νωπή η περίπτωση με τον προπονητή του ΠΑΟ να καταφέρεται εναντίον μερίδας του τύπου σε …οικογενειακή συνομιλία και ολόκληρος ο κλάδος να βράζει εναντίον του Ολλανδού. Με πρώτο και καλύτερο τον Γερακάρη (πρόεδρος ΠΣΑΤ), ο οποίος επισκέφτηκε προσωπικά τον Τεν Κάτε και του ζήτησε εξηγήσεις.

"ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ"

Μπορεί να έχει μόλις 5 μήνες στη χώρα μας αλλά ο Σισσέ είναι καλά ενημερωμένος και διαβασμένος για το αυριανό ντέρμπυ καθώς στις δηλώσεις που κάνει στο site της UEFA, χαρακτηρίζει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο, τρόπο ζωής.

Εμπειρία παιχτών από μεγάλα παιχνίδια













Το Χορτάρι θα προσπαθεί να δει που υπερέχουν οι παίχτες της κάθε ομάδας όσον αφορά ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ και τις παραστάσεις που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής από ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στην καριέρα του. Σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Σε ένα άτυπο 4-3-2-1 ή 4-5-1 αν προτιμάτε, που φαίνεται πως θα παρατάξουν οι δύο προπονητές τις ομάδες. Η συμμετοχή των Μαρέσκα και Καραγκούνη παίζεται ακόμα, ενώ Τοροσίδης και Στολτίδης σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι εκτός ντέρμπυ. Τέλος πάντων πάμε να δούμε τις 2 ενδεκάδες, έστω και αν ακόμα παίζεται μία θέση εκατέρωθεν.


Νικοπολίδης – Τζόρβας. Σαφές προβάδισμα του Α. Νικοπολίδη σε σχέση με τον ταλαντούχο όμως άπειρο από μεγάλα ματς Αλέξανδρο Τζόρβα.


Ζεβλάκοφ – Σεϊταρίδης. Ισοπαλία. Και οι δύο έχουν παραστάσεις από ντέρμπυ. Ο Γιούρκας σε εθνικό επίπεδο έχει σαφώς περισσότερες και σημαντικότερες παραστάσεις αλλά εδώ και καιρό ο Ζεβλάκοφ φέρει το περιβραχιόνιο της Εθνικής Πολωνίας. Χ το ζευγάρι λοιπόν και αν το ζορίζαμε θα βγάζαμε Σεϊταρίδη λόγω κατάκτησης Euro.


Μέλμπεργκ – Βύντρα. Εδώ υπερέχει ο Μέλμπεργκ όχι τόσο για τα μεγάλα ματς που έχει δώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με τον έλληνα αμυντικό, αλλά για το πέρασμά του από τα αγγλικά και ιταλικά γήπεδα όπου έχει αντιμετωπίσει τεράστιους παίχτες και ομάδες.


Α. Παπαδόπουλος – Σαριέγκι. Ισοπαλία. Και οι δύο έχουν ζήσει μεγάλα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και το κυρίαρχο σημείο του παιχνιδιού τους είναι η δύναμη και το πάθος.


Ραούλ Μπράβο – Σπυρόπουλος. Ραούλ Μπράβο. 7 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτά. 77 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και αρκετές παραστάσεις από το Ελ Κλάσικο είναι αρκετές.


Ντούντου – Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ και αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, Ζιλμπέρτο, έχει σαφές προβάδισμα. Οι λόγοι προφανείς.


Μαρέσκα – Σιμάο. Εδώ υπερέχει ο Μαρέσκα. Το πέρασμά του από ιταλικό και ισπανικό πρωτάθλημα του έχει δώσει πολλά σπουδαία ματς.


Όσκαρ – Κατσουράνης. Ο Έλληνας άσσος έχει το προβάδισμα. Ντέρμπυ σε Ελλάδα και Πορτογαλία, πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική, όπως και οι Νικοπολίδης, Γιούρκας, Καραγκούνης.


Ζαϊρί – Καραγκούνης. Δε χρειάζεται σχόλιο.

Γκαλέτι – Σαλπιγγίδης. Χ το ζευγάρι. Πολλές παραστάσεις και οι δύο. Ο Σαλπιγγίδης σαφώς υπερέχει στον φάκελο εθνικές ομάδες αλλά και το πέρασμα του Γκαλέτι από το ισπανικό πρωτάθλημα κάτι λέει. Ο έλληνας έχει ζήσει πολλά χρόνια τα ντέρμπυ του βορρά και του νότου, αλλά και ο Γκαλέτι έχει αποδείξει σε σαφώς λιγότερα ντέρμπυ πως ζει για αυτά, όσο και ο Σάλπι.


Μήτρογλου – Σισσέ. Δε χρειάζονται σχόλια.


Όλα αυτά τα γράφουμε μιάμιση μέρα πριν το ντέρμπυ. Η αγωνιστική κατάσταση και η ψυχολογία που θα έχουν οι παίχτες μόλις πατήσουν το χορτάρι του γηπέδου δεν μπορούν να μπούνε σε καμία ζυγαριά και σύγκριση, παρά μόνον οι παραστάσεις τους από μεγάλα παιχνίδια. Όταν σφυρίξει ο διαιτητής όλα αυτά παύουν να ισχύουν και ίσως παίξουν ρόλο ίσως και όχι. Όμως μέχρι τότε, έτσι θα έχουν τα πράγματα.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

I am going down, but I‘ll take you with me!

Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ. Κόκκαλης βρίσκεται ενώπιον εισαγγελέα για να καταθέσει σχετικά με αθλητικά θέματα. Αυτό είναι ένα ισχυρό χτύπημα ουσίας αλλά και πρεστίζ για τον ισχυρό άντρα των ερυθρόλευκων. Η υπόθεση, όποια κι αν είναι η κατάληξη είναι ήδη χαμένη. Ο πρόεδρος μίλησε στους παίχτες, οι παίχτες στους δημοσιογράφους και οι τελευταίοι τα έβγαλαν στη φόρα. Ο πρόεδρος πάει στον εισαγγελέα κάνει μήνυση σε εφημερίδα, οι δημοσιογράφοι καταθέτουν και αυτοί και δίνουν στεγνά 2 ποδοσφαιριστές του ΟΣΦΠ στον εισαγγελέα. Μύλος η υπόθεση. Και αν οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να καταθέσουν από εβδομάδα υπο0στηρίξουν τον πρόεδρο και τα ρίξουν στους δημοσιογράφους, πάμε πάλι απ την αρχή. Απ ότι φαίνεται ο Ολυμπιακός μπαίνει σε έναν κυκεώνα μηνύσεων και καταθέσεων με εμπλεκόμενους, τον πρόεδρο, τους δημοσιογράφους αλλά και παίχτες. Με την κάθε πλευρά να μην φαίνεται διατεθειμένη να φορτωθεί τις προκλητικές δηλώσεις, με πρώτο και καλύτερο τον Σ. Κόκκαλη.

Πρωτοφανής κόντρα!!!!

Πρωτοφανής κόντρα ανάμεσα στον Κόκκαλη και την εφημερίδα SportDay. Στον εισαγγελέα μετά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και ο δημοσιογράφος που έβγαλε τους διαλόγους από το Ρέντη, Ηρακλής Αντύπας. Για να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό!

Παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ στο ντέρμπυ


Εκτός από τους τρεις εισαγγελείς στο κυριακάτικο ντέρμπυ πρόκειται να παραβρεθεί και παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ. Με δεδομένο πως η ΟΥΕΦΑ είναι πολύ ευαίσθητη και αυστηρότατη όσον αφορά τα θέματα βίας και ρατσισμού στα γήπεδα, το ντέρμπυ μεταξύ των αιωνίων του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Σαββατοκύριακο. Όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο Καραϊσκάκης την Κυριακή θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφενός διότι ο Ολυμπιακός είναι δις υπότροπος αφετέρου διότι ήδη έχει προηγηθεί ήδη ένα ρατσιστικό επεισόδιο σε βάρος παίχτη του ΠΑΟ και η ΟΥΕΦΑ δεν φαίνεται διατεθειμένη να επιτρέψει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Και το χειρότερο για τον ΟΣΦΠ είναι πως αν οι οπαδοί του προβούν σε ρατσιστικές εκδηλώσεις η τιμωρία θα είναι εξοντωτική.

Άσχημα τα νέα και από την Ολλανδία καθώς οι της Άλκμααρ θα το τραβήξουν τελικά το θέμα με τα επεισόδια που προκάλεσε μερίδα ερυθρόλευκων οπαδών. Οι τελευταίοι τραυμάτισαν υπαλλήλους του γηπέδου στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στο γήπεδο με πλαστά εισιτήρια μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα!


Μπομπ ζούμε για να σε δούμε!!!





Ρε παιδιά, λίγο Μπομπ ρε παιδιά. Που είναι ο Μπομπ ρε παιδιαααααά;;; Μπομπ where are you??? Ακούμε για Μπομπ Κοζώνη, διαβάζουμε, μαθαίνουμε, πληροφορούμαστε, βάζει λεφτά ο Κοζώνης, υπέγραψε ο Κοζώνης, εκτοξεύει ο Κοζώνης, την Δευτέρα ο Κοζώνης, όχι την Τρίτη ο Κοζώνης, 40 εκ. ευρώ ο Κοζώνης, 19+9 εκ. ευρώ ο Κοζώνης, 30 εκ. ευρώ ο Κοζώνης, 3 μεταγραφές τον Γενάρη ο Μπομπ, οοοοοχι 11 μεταγραφές θα κάνει!!! Μπομπ ακούμε και Μπομπ δε βλέπουμε. Αφήστε πια με αυτή τη φωτογραφία την κλασική με τα παράθυρα από πίσω. Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε ρε παιδιά να πάει στην Αμερική να τον βγάλει μία φώτο; Ένα βίντεο; Να τον δούμε πως είναι σήμερα ο Μπομπ. Να μας πει δύο κουβέντες live ρε παιδί μου. Μπομπ που είσαι;

Σαν τον «κακό» από τον αστυνόμο Σαΐνη ένα πράμα. Που κανείς δεν ήξερε ποιος είναι. Βλέπαμε μόνο το χέρι του…



ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ


Καλά τα λέει ο "Πρωταθλητής". Σοβαρά τώρα και μεταξύ μας. Ντροπή του Παναθηναϊκού να ζητάει αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, τις συμφωνημένες προσκλήσεις και να κατέβει ο Πατέρας με συνοδεία στο Καραϊσκάκης. Κανονικά θα έπρεπε οι πράσινοι να τα αφήσουν όλα στη τύχη τους. Όπως έκαναν τόσα χρόνια. Να εναποθέσουν την τύχη του ντέρμπυ και του κάθε ντέρμπυ στην καλή θέληση, την εμπιστοσύνη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Πέρα από την πλάκα τα αυτονόητα όταν γίνονται διεκδικήσιμα υπάρχει πρόβλημα. Ειδικά όταν θεωρούνται ακόμα και προκλήσεις. Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν είχε μάθει έτσι τόσα χρόνια. Όμως πρέπει να σκεφτούν και το άλλο στο λιμάνι. Πως ο ισχυρός ανταγωνισμός θα τους ωφελήσει, αν έχουν τη δύναμη και τη θέληση να κυνηγήσουν τον αντίπαλο. Αν έχουν...


Φοβερό καλάθι του Kobe Bryant

Φοβερό καλάθι πίσω από τη μπασκέτα του Κόμπε Μπράιαντ με αντίπαλο τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (πρώην Σηάτλ Σουπερσόνικς)

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Goal... οφσάιντ...!



Ιδιαίτερα θορυβημένοι φέρονται να είναι στην πράσινη ΠΑΕ από το "τσουβάλιασμα", όπως χαρακτηριστικά διαρρέει προς τα έξω, της εφημερίδας Goalnews. Tα πρωτοσέλιδα της εν λόγω εφημερίδας σήμερα αλλά και προχθές έχουν αναστατώσει τους ιθύνοντες των πρασίνων αφού όπως μαθαίνουμε θεωρούν ανεπίτρεπτο μία εφημερίδα με μεγάλη κυκλοφορία όπως η Goal και με τον μανδία της "αντικειμενικής" που φοράει, να προβαίνει σε τέτοιες ενέργιες κλείνωντας ουσιαστικά τα μάτια στις προκλήσεις του Σ. Κόκκαλη τη στιγμή που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας της σε τυχόν έκτροπα την Κυριακή αλλά και να πέρασει προς τα έξω ένα πιο ήρεμο κλίμα εν όψει του ντέρμπι από αυτό που προσπάθησε να δημιουγήσει ο Ολυμπιακός στις αρχές της εβδομάδας. Το σημερινό ιδίως δημοσίευμα θεωρείται πέρα για πέρα άδικο αφού ο Παναθηναϊκός, όπως λένε, ήταν αυτός που πάντα σεβόταν και συνεχίζει να σέβεται τα ήθη και τα έθιμα των θεσμών σε αντίθεση με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ που θέλησε να χρησιμοποιήσει τεχνικές του μαύρου παρελθόντος μη σεβόμενη για άλλη μια φορά τον αντίπαλο αλλά και το ποδόσφαιρο εν γένει.

Έσφαλα...

...Αφήστε με να αυτομαστιγωθώ..., να εξαγνιστεί η ψυχή μου!