Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Έλα έχω και Σίσε! Εδώ ο καλός Τζιμπρίλ!


Μεγάλη συνέντευξη του Τζιμπριλ Σισέ έχει σήμερα η εφημερίδα Πράσινη την οποία είχε προαναγγείλει από χθες. Κοιτώντας με μια γρηγορη ματιά τα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων είδαμε ότι ο Γάλλος στράικερ κοσμεί και το εξώφυλλο της εφημερίδας DerbyNews! Πριν το διαβάσουμε πιο προσεκτικα αναρωτιόμαστε. Και στις δύο εφημερίδες έδωσε τελικά συνέντευξη ο Τζιμπρίλ; Τελικά μας λύνεται η απορία. Η Πράσινη έχει τη συνέντευξη του Σισέ και το Ντέρμπι μας λέει για το γκρουπ του Σισέ... στο facebook... Ισως η δεύτερη να θέλησε να αρπάξει κάποια από τα φύλλα της πρώτης κερδίζοντας ίσως κάποιους απρόσεκτους πράσινους αναγνώστες...Πραγματικά πάντως μεγάλο ρεπορτάζ από την εφημερίδα των δημοσιογράφων... Αλλά για μια στιγμή. Ο εν λόγω τίτλος δεν υπάρχει πια δίπλα στο όνομα της εφημερίδας. Γιατί άραγε;

Mετεξεταστέοι... και στη φυσική...

...κατάσταση! Ένας ένας οι παίχτες του Ολυμπιακού βγαίνουν "οφ" από μικροτραυματισμούς και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι δεν έχουν δουλέψει καθόλου στην ένταση! Ο Ζίκο το δηλώνει ότι οι παίχτες θέλουν, αλλά τα κορμιά τους δεν ανταποκρίνονται! Και πως να ανταποκριθούν όταν τη στιγμή που πρέπει να προπονηθούν πιο εντατικά ο βραζιλιάνος τους κάνει τα χατίρια(;) μειώνοντας την ένταση των προπονήσεων. Αυτή η σχέση που προσπαθεί να δημιουργήσει ο Ζίκο με τους ποδοσφαιριστές καλό θα ήταν να προσέξει μην του γυρίσει μπούμερανγκ... Γιατί οι παίχτες μπορεί να είναι ενθουσιασμένοι με τον "λευκό Πελέ" και να απολαμβάνουν τη ζωη και το ποδόσφαιρο όπως λένε..., αλλά εάν τα αποτελέσματα στραβώσουν κάποιοι άλλοι τότε δεν θα είναι και τόσο ενθουσιασμένοι και θα ακούσουμε πάλι για έλλειψη πάθους και βαριά πόδια... Και όλα αυτά φυσικά ξέρουμε ποιός θα τα χρεωθεί. Αυτός το ξέρει άραγε;


Ροτέισον λέγεται

(εφημερίδα "Εξέδρα")

Καταρχάς εδώ στο Χορτάρι πιστεύουμε πως καμία ελληνική ομάδα δεν έχει το υπέρ-πλήρες ρόστερ. Από κει και πέρα όσο μεγαλύτερο και ποιοτικότερο ρόστερ διαθέτει ένας προπονητής τόσο πιο εύκολη είναι η ζωή του. Τόσο καλύτερη διαχείριση παιχτών και συστημάτων μπορεί να κάνει και τόσο καλύτερα μπορεί να προετοιμάζεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για τον επόμενο αντίπαλο, χωρίς ένας ή δύο τραυματισμοί να καταστρέφουν το πλάνο της ομάδας.
Διότι ας πούμε, στην αντίπερα όχθη, όταν το αγωνιστικό βάρος πέφτει σε 11 συγκεκριμένους παίχτες εκ των οποίων οι 2 καλύπτουν έως και 3 διαφορετικές θέσεις κατ' ανάγκην, εκεί έχουμε προβλήματα υπερκόπωσης, μπουκώματος, τραυματισμών και εν τέλει απουσιών.

Έγραψαν όλοι...


...έγραψε και η "Γάτα". Καλά αυτό το "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" πάνω αριστερά σπάει κόκαλα. Μέχρι τώρα έχουμε λοιπόν για Νίνη: Άρσεναλ, Μίλαν, Ίντερ και τώρα Μάντσεστερ. Ο Ροναλντίνιο είχε σίγουρα πολύ λιγότερους ενδιαφερόμενους το περασμένο καλοκαίρι.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Όπου πονούν οι Αετοί!

Πριν αρχίσετε να διαβάζετε τα παρακάτω «λόγια» για τον Δικέφαλο πατήστε το play στο ένθετο video για να μπείτε στο κλίμα και να έχετε και μία κατάλληλη ηχητική υπόκρουση.



Από πού να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς για το φετινό –και όχι μόνον- κατάντημα της ΑΕΚ. Γράψαμε πρόσφατα κάποια πραγματάκια ( http://xortari.blogspot.com/2009/10/blog-post_5939.html ) για την Ένωση και μάλιστα αρχίσαμε γράφοντας πως «η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό». Που να φανταζόμασταν πως υπάρχουν και χειρότερα. Όπως ας πούμε ο χθεσινός αποκλεισμός της ΑΕΚ από τον Θρασύβουλο για το κύπελλο Ελλάδας. Έβλεπες χθες την ΑΕΚ και σου ερχόταν μία ανακατωσούρα στο στομάχι. Μία αηδία ρε παιδί μου. Πάλι καλά που σκόραρε ο Θρασύβουλος στην παράταση και δεν είδαμε και πέναλτι. Πάλι καλά για το στομάχι μας, όχι για την ΑΕΚ βέβαια. Αν και να πήγαινε στα πέναλτι το ματς (το να έβαζε γκολ η ΑΕΚ δε το συζητάμε καν) πάλι θα έχανε η ΑΕΚ. Για τέτοια κατάντια μιλάμε. Και να βλέπεις και έναν Μπάγεβιτς στον πάγκο να κοιμάται όρθιος. Από το 70’ και μετά μόνο ο Γεωργαμλής έδινε οδηγίες και φώναζε στους παίχτες. Ο Ντούσαν έριχνε ύπνο πριγκιπικό. Αμ οι παίχτες… Αυτοί κι αν κοιμόντουσαν. Υπάρχει βέβαια και η θεωρία που λέει «έλα μωρέ τώρα, χρειάζεται προπονητή η ΑΕΚ για να νικήσει τον Θρασύβουλα;». Ναι, εντάξει, μπορεί να στέκει. Αλλά και χωρίς προπονητή και χωρίς παίχτες δε στέκει. Τέλος πάντων τα περισσότερα θα τα έχετε διαβάσει για τον αγώνα, οπότε εμείς δε θα μιλήσουμε αγωνιστικά.

Βγήκε ο Ντούσαν και μίλησε για 5 παίχτες. Λίγα τα ψωμιά του στον πάγκο της ΑΕΚ. Η ποδοσφαιρική ιστορία δεν έχει πουθενά καταγεγραμμένο γεγονός, όπου προπονητής τα ρίχνει στους παίχτες και συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας. Τιμόνι; Μαξιλάρι θέλαμε να γράψουμε. Ποτέ μα ποτέ. Εκτός αν ο Μπάγιεβιτς έχει στο μυαλό του πως θα γίνει το deal με τον Μπομπ Κοζώνη. Και γιατί αυτό είναι σημαντικό; Διότι από την πλευρά του επιχειρηματία διαρρέει πως μία από τις βασικές εγγυήσεις που ζήτησε για να βάλει τα ζεστά του δολάρια στην Ένωση είναι ένας ισχυρός Μπάγιεβιτς στην ΑΕΚ. Είτε γίνει το deal είτε όχι πάντως ένα είναι σίγουρο, πως χρειάζονται βαθιές τομές στον οργανισμό που λέγεται ΑΕΚ για να συνέλθει η ομάδα. Από τη στελέχωση της ομάδας από ανθρώπους του ποδοσφαίρου μέχρι και τους φροντιστές των Θρακομακεδόνων.

Όπως και να έχει, μία εταιρία λαϊκής βάσης με εξέχοντα και μπροστάρη έναν άνθρωπο κοινής αποδοχής είναι κάτι που ταιριάζει στην κουλτούρα της Ένωσης. Εκτός κι αν ο επιχειρηματίας Κοζώνης αγοράσει όντως το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και βάλει λεφτά. Το θέμα είναι ποιοι θα διαχειριστούν τα λεφτά, πως θα τα επενδύσουν κτλ κτλ…

Ξέρουμε, ξέρουμε...

...το περίεργο πάθος των παιχτών του Πανσερραϊκού! Το έχουμε γράψει ήδη δύο φορές μεχρι τώρα με αφορμή δημοσιεύματα σαν και αυτό. Αν στον Ολυμπιακό είχαν συνηθίσει να μην τους παίζουν σκληρά οι αντίπαλοι για τον α ή β λόγο, καλό θα είναι να αλλάξουν συνήθειες. Το ποδόσφαιρο θέλει πάθος και δύναμη. Σε κάποια παιχνίδια τα έχουν αυτά τα στοιχεία οι παίχτες του Ολυμπιακού. Οπως στη Ευρώπη για παράδειγμα. Σε παιχνίδια όμως στην Ελλάδα και οι ιδίως με "μικρές" ομάδες παίζουν σα να περιμένουν οι αντίπαλοι να τους δώσουν το παιχνίδι.

AΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Χορταρι θελω να βαλεις αυτο το κειμενο.Τα χω παρει με την πρασινη που γραφει τον ολυμπιακο σημερα στο εξωφυλλο θρυλο.Το χε ξανακανει ο πρασινοφρουρος κ λιγο καιρο πριν.Πρωτον οι παναθηναικες εφημεριδες δεν πρεπει να αναφερουν τον ολυμπιακο ως θρυλο ποτε και για κανενα λογο, αλλα κ να πεις οτι το γραψανε για τη μπαλα να παει στα κομματια,εχουν και καποια πρωταθληματα,στο μπασκετ μωρε;Mε τη ιστορια στο μπασκετ; Δυο κιτρινες σημερα η πρασινη.μια γιατι ασχολειται με τον ολυμπιακο ενω εχουμε αυτη τη στιγμη την καλυτερη ομαδα στην ευρωπη κ 2η γιατι τον λεει θρυλο.κ 2 κιτρινες ισον κοκκινη κυριοι της πρασινης..καληνυχτα σας.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Με φόρα...


Ανακοίνωση ΠΑΕ ΟΣΦΠ:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης με ημερομηνία, 27-08-2009, είχε εγκρίνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 26.000.000€. Σήμερα, η εταιρία RED LAND συμφερόντων κ. Λ. Λαυρεντιάδη συμμετείχε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και απέκτησε μετοχές, οι οποίες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα αντιστοιχούν περίπου στο 9,9% της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τέλος, η εταιρία RED LAND απέκτησε και το 10% των μετοχών της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε»

Με φόρα μπαίνει ο Λαυρεντιάδης. Ή μήπως βγαίνει ο Κόκκαλης;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΟ - ΚΙΜΚΙ

Τα φώτα επανέρχονται στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με πληροφορίες...

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...


Το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κίμκι απόψε στο ΟΑΚΑ. Η διοίκηση του Σταδίου δεν έχει πληρώσει τους λογαριασμούς στη ΔΕΗ και το ρεύμα κόπηκε!! Οι πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης δεν έχουν καμία σχέση με το γεγονός και είναι έξαλλοι με την διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου. Αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες.

ΜΑΛΑΓΑ-νας


Τις πέταξε τις μπηχτές του ο Π. Γιαννάκης μετά τη συντριβή του Ολυμπιακού στη Μάλαγα. Προς όλους. Προς τους παίχτες που έχουν σκαμπανεβάσματα, προς αυτούς που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, ίσως και προς αυτούς που τους έφεραν, λέμε εμείς τώρα. Και ακόμη μία φορά βέβαια έδωσε την υπόσχεση πως θα δουλέψουνε σκληρά στο Λιμάνι. Πάντως επειδή το Χορτάρι έχει γράψει στο παρελθόν για την ενεργό συμμετοχή που θέλουν να έχουν οι Αγγελόπουλοι, όχι μόνο στα διοικητικά αλλά και στα μεταγραφικά της ομάδας, αν ο Γιαννάκης έχει κάποια παράπονα καλά θα κάνει να τα πει και να τα ξεκαθαρίσει και με τους διοικούντες και προς τον κόσμο. Μετά θα είναι αργά.

Για την ιστορία:

Τα δεκάλεπτα: 30-18, 48-38, 71-50, 86-68

Ουνικάχα Μάλαγα (Ρενέσες): Κουκ 6 (2τρίπ., 5ασ.), Ροντρίγκεθ 2, Πρίντεζης 4 (2/6δίπ., 0/1τρίπ.), Ντιν 19 (3/5δίπ., 3/10τρίπ., 4/4β.), Βελτς 7 (1), Χιμένεθ 8 (2), Τζέτερ 11 (1), Ρούμπιο 2, Φρίλαντ 10 (11ρ.), Άρτσιμπαλντ 10, Μπλάνκο 7 (1)
Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 4 (2λ., 6ασ.), Τσίλντρες 6, Βούιτσιτς 17 (8/10δίπ., 1/2β., 4ρ., 3λ., 3ασ.), Μπουρούσης, Χαλπερίν 4, Κλέιζα 10 (3/9δίπ., 1/3τρίπ., 1/2β., 8ρ.), Βασιλόπουλος 2, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου, Μπέβερλι 6, Τεόντοσιτς 15 (3/5δίπ., 3/5τρίπ., 3/5β., 3λ., 2ασ.), Γουέιφερ 4

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

"Καλλιτέχνης θα πει..."



Επικοινωνιακή νίκη

Προχτές ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ. Αντί όμως τα ΜΜΕ να δώσουν τα εύσημα που αναλογούν στον Τεν Κάτε για τη νίκη προβάλουν τον Κατσουράνη με μεγάλα γράμματα και σιωπούν για τον Ολλανδό, διότι πολύ απλά τους έκραξε. Εχθές όμως ο Κώστας Κατσουράνης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο, έβαλε πλάτη στον προπονητή του, μιλώντας για την άδικη κριτική που του γίνεται. Έτσι όντας το αγαπημένο πρόσωπο της αγωνιστικής για του πράσινους φιλάθλους αλλά και ο MVP του γηπέδου, με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του αυτή τη φορά τα ΜΜΕ δε θα μπορούσαν παρά να προβάλουν τις δηλώσεις του, όσο κι αν τους χάλαγε…

Κρατάει πισινή;

Όπως και με τον ΠΑΟΚ έτσι και σήμερα η εφημερίδα Derby, ανησυχεί... Με τον ΠΑΟΚ δεν επαληθεύτηκαν οι φόβοι, για σήμερα δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά κάποια στιγμή ίσως γίνει και η στραβή. Ε, τότε όλοι θα γνωρίζουμε ..."πως η derby τα λεγε"!

Κρίμα κι άδικο

Από τόσες ομάδες φέτος ο Ολυμπιακός έχει κινδυνέψει να χάσει βαθμούς και μάλιστα σε περιπτώσεις όπου οι αντίπαλοι είχαν παίξει πολύ καλή μπαλίτσα. Όμως μετά τα ματς έβγαιναν και γράφανε για Brazil, καρδιά πρωταθλητή κτλ, παραβλέποντας τις αδυναμίες της ομάδας. αλλά και την ποιότητα που έβγαζαν στο χορτάρι οι αντίπαλοι. Μόνο εχθές ακούσαμε για το πόσο καλή ομάδα είναι ο Πανσερραϊκός. Πράγμα το οποίο ισχύει καθώς η ομάδα του Όγιος εχθές έσβησε τον ΟΣΦΠ από το γήπεδο. Άσχετο με το ποιος θα προκριθεί βέβαια...

Ο Ντάρκο...

...τα έχανε σε κενή εστία; Γιατί ο "διάδοχος" ήδη έχει χάσει 2-3 σε κενό τέρμα. Έμεινε από σφαίρες φαίνεται ο Κώστας στον πανηγυρισμό του πρώτου γκολ, όταν ...πυροβολούσε τους φίλους των γηπεδούχων. Γι αυτό το έχασε μετά.

"Πρωταθλητής" VS "Φως των Σπορ"



VS


Και στη μέση ο Ζίκο....

Θρύλος στα χαρτιά;


Στο χορτάρι δεν ήταν θρύλος, ούτε καν τον θύμιζε. Αν όμως πάρει την πρόκριση στα χαρτιά θα είναι και πάλι Θρύλος;

Γιατί όχι τότε;

Η εφημερίδα ¨η Πράσινη¨ μας πληροφορεί πως ο Κώστας Κατσουράνης είναι Παναθηναϊκός από κούνια. Το δεχόμαστε και το γνωρίζουμε. Βέβαια πριν από κάποιες ημέρες όταν ο διεθνής άσσος του Τριφυλλιού είχε δηλώσει πως όσο έπαιζε στην ΑΕΚ, δέθηκε με τον κόσμο της και την αγάπησε, η ίδια εφημερίδα είχε περάσει τον Κατσουράνη γενεές δεκατέσσερις. Γιατί λοιπόν τότε δεν έκατσαν να ψάξουν και να κάνουν ένα αφιέρωμα στον "Τριφυλλάρα από Κούνια" Κώστα Κατσουράνη;

Το παράπονο του Τιμούρ - Θυμηθείτε τι έγραφε το Χορτάρι


Γράφαμε τον Ιούλιο στο Χορτάρι, πως ο Τιμουρ Κετσπάγια ήταν ο άνθρωπος που έπρεπε πάση θυσία να περάσει τον Ολυμπιακό στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και πως γι αυτό τον λόγο προσλήφθηκε από το πειραϊκό σωματείο. Η κατάληξη του Τιμούρ γνωστή καθώς και η πορεία του ΟΣΦΠ στην μετά Κετσπάγια εποχή. Εχθές ήταν η σειρά του Κετσπάγια να πει κάποια πράγματα.
Δήλωσε λοιπόν σε ιστοσελίδα:

«Εγώ έκανα τη δουλειά μου και ξέρω ότι την έκανα καλά και πέτυχα τους στόχους που είχαμε θέσει και ο κάθε άνθρωπος που ήταν κοντά ξέρει πόσα ψέματα λέγονται, όπως και ο κάθε άνθρωπος που σκέφτεται καθαρά και λογικά καταλαβαίνει.

Μια ομάδα χωρίς καλή φυσική κατάσταση δεν μπορεί να κερδίσει τόσα παιχνίδια και εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ με την κατάσταση που επικρατούσε το καλοκαίρι στην ομάδα».

Πέτυχε τους στόχους που είχαν θέσει δηλώνει ο Γεωργιανός τεχνικός. Αναλώσιμος εξαρχής ήταν ο Τιμούρ. Το χορτάρι έγραφε στις 18 και 29 Ιουλίου αντίστοιχα:

«Αυτό που καίει τους πειραιώτες αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει καλή μπάλα ΤΩΡΑ . Αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα. Και προφανώς η πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια στόχευε ακριβώς εκεί

«ωρίς να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-2. Στόχος όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες είναι να μπει οπωσδήποτε στους ομίλους. Γι αυτό έχει στον πάγκο τον κατάλληλο άνθρωπο, τον Τ. Κετσπάγια. Κι ας μην μπορούν μετά το 55' να τρέξουν οι παίχτες κι ας μην έχουνε φυσική κατάσταση σε 2-3 μήνες

Μεταξύ μας…

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ενίσταμαι!!!

Όπως λέει και το μπανεράκι δεξιά στη σελίδα μας, η μπάλα παίζεται στο χορτάρι. Από εκεί και πέρα....


Τουλάχιστον...

...να μην ακούσουμε τίποτα για απουσίες ελλείψεις και ιστορίες αύριο...

E, ρε κάτι πλάκες...

"Ο θρύλος δεν κάνει πλάκα". Μάλιστα. Γιατί με το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΣΦΠ και τις νίκες που αποσπά στο 85+, νομίζαμε πως μας έκανε πλάκα.

Μόνο κόκκινο;


Δηλαδή ο Παναθηναϊκός που έχει τους ίδιους βαθμούς έχει και καλύτερο ρεκόρ απ' αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια;;

Tι παίρνω με 1 εκατομμύριο;


Θυμάστε όταν ήμασταν παιδιά που πηγαίναμε στο περίπτερο και είχαμε στην τσέπη μας ένα πενηντάρικο και ρωτάγαμε τον περιπτερά, "τι παίρνω με ένα πενηντάρικο;"! Και μας έλεγε για παράδειγμα. Πέντα τσίχλες ή μίση σοκολάτα! Αλλά επειδή δε μπορείς να πάρεις μισή σοκολάτα, πάρε τις τσίχλες! Ε κάπως έτσι κινείται στις μεταγραφές και ο Ολυμπιακός μάλλον! Ταβάνι το ένα εκατομμύριο του καλοκαιριού όπως φαίνεται όποτε ρωτάει ο Ολυμπιακός τον μάνατζερ του Αντριάνο! Τι παίρνω με ένα εκατομμύριο από Αντριάνο; Aπάντηση; Άφιξη στο αεροδρόμιο, πέντε εξώφυλλα, 2 τακουνάκια και 10 κολπάκια στο Καραϊσκάκη, ένα ψαλιδάκι και ένα φαουλ διαβήτη και... αυτά! Πίσω στη Βραζιλία μετά!

Είπε ο νέος

Ο νιόφερτος Κλέιζα δήλωσε σε συμπατριώτες του πως στον Ολυμπιακό φέτος έχουν έρθει φοβεροί παίχτες (οι άλλοι δύο είναι ο Γουάφερ και ο Μπέβερλι). Φοβερή δήλωση. Εμείς πάντως εδώ στο Χορτάρι ζούμε κι αναπνέουμε για τη στιγμή που μία νέα μεταγραφή ομάδας, θα δηλώσει το αντίθετο… «απορώ τι μου βρήκαν και με πήρανε, με πληρώνουν και χρυσό» και άλλα τέτοια όμορφα.

Κανένας λόγος

Δεν έχουμε λόγο ούτε να μη θέλουμε, ούτε να μην πιστεύουμε αυτό που αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Score Live. Απλά κρατάμε μία μικρή πισινή μέχρι να δούμε με τα μάτια μας ΝΑ:

πέφτουν υπογραφές,
γίνονται κινήσεις για την ισχυροποίηση της ομάδας,
πέσουν τα χρήματα,
έρθουν παίχτες,

ΓΙΝΕΙ Η ΑΕΚ ΠΡΩΤΗ με λίγα λόγια.

Το βιολί τους!

(εφημερίδα "derby")

Ποιοι το έχουν αποφασίσει; Κι εσείς; Τους διευκολύνετε;

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ποιος είσαι εσύ;


Ο προπονητής του ΠΑΟ Χενκ Τεν Κάτε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη τύπου, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους επικριτές του. Εκτός από τη νίκη των πρασίνων, είχε προηγηθεί η αποδοκιμασία του κόσμου προς τον Ολλανδό κατά τη διάρκεια της αλλαγής του Σ. Νίνη. Ο Τεν Κάτε έκανε μία δήλωση που η αλήθεια είναι πως μας εξέπληξε. Εκεί που όλοι περίμεναν πως θα «απολογηθεί» με τα κλασικά και τετριμμένα «ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή», «εγώ είμαι προπονητής και ξέρω», ο Ολλανδός με μόλις 1 χρόνο και κάτι μήνες στην Ελλάδα, έδειξε να έχει καταλάβει τι γίνεται. Απευθύνθηκε λοιπόν με σκληρή γλώσσα προς κάποιους δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι γεγονός πως δε χάνουν ευκαιρία να «τα χώνουν» στην ομάδα του Παναθηναϊκού και κατ επέκταση στον Τεν Κάτε, σε μία περίοδο μάλιστα που οι πράσινοι είναι πρώτοι, και αήττητοι για 9 μήνες στο πρωτάθλημα με τον ολλανδό στον πάγκο!

Ο Τεν Κάτε μιλώντας στους δημοσιογράφους τους ζήτησε σεβασμό, λέγοντας πως ο ίδιος τους αντιμετωπίζει πάντα με ευπρέπεια. Όποια γνώμη κι αν έχει κάποιος για τον προπονητή του Τριφυλλιού, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου με προϋπηρεσία σε μεγάλα ευρωπαϊκά clubs (Άγιαξ, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι), με παρουσία σε 2 τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και με παραστάσεις, εμπειρίες και συνεργασίες – με παίχτες και προπονητές- που λίγοι συνάδελφοί του στην Ευρώπη έχουν. Οπότε ο σεβασμός που ζητάει από τους δημοσιογράφους για λογαριασμό του αλλά και για την ομάδα του είναι απόλυτα λογικός. Πάντως όλη αυτή η κριτική που δέχονται οι πράσινοι, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την ΠΑΕ ΠΑΟ η οποία δια στόματος Κ. Αντωνίου κινήθηκε στα ίδια μήκη κύματος με τον Τεν Κάτε. Και μάλιστα χωρίς να διστάσει να φωτογραφίσει εχθρούς αλλά και φίλους. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως μετά την επιστροφή του Ν. Πατέρα στην Ελλάδα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βάλει, όπως λέμε, κάποια πράγματα στη θέση τους.

Τέλος σχετικά με την αλλαγή του Νίνη, πιστεύουμε πως λίγοι γνώριζαν την ίωση που ταλαιπωρεί τον νεαρό άσσο του Παναθηναϊκού, και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί σε όλο το παιχνίδι. Πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίχτης. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν την αλλαγή, χωρίς φυσικά να ξέρουν, όμως το πιο περίεργο της υπόθεσης είναι πως δεν περίμεναν καν να μάθουν, καθώς η προκατάληψη απ' ότι φαίνεται είναι βαθια ριζωμένη στο μυαλό πολλών και για το λόγο αυτό ευθύνη έχουν και τα ΜΜΕ όπως εύστοχα παρατήρησε και ο Τεν Κάτε.

Όχι βουτιές στα ρηχά!

Από βουτιά μάλλον. Όχι ο Τόρο, ο Ντιόγκο! Πως λεμε, προσοχή μην βουτάτε στα ρηχά γιατι θα χτυπήσετε..., ε έτσι και ο Ντιόγκο. Όταν πέφτεις όλη την ώρα μόνο σου κάτω για να πάρεις το φάουλ αντι να προσπαθήσεις να μείνεις όρθιος ακόμα και στα τζαρτζαρίσματα θα χτυπήσεις κάποια στιγμή!

Κεϊτά ...Μπαλμπόα!

Γκολάρα!

Μετεξεταστέοι... στη γυμναστική!


Θα δούλευαν την φυσική τους κατάσταση υποτείθεται οι παίχτες του Ολυμπιακού με τον γυμναστή Σαντάνα! Αντι για προπονήσεις βέβαια στο κενό είχαμε ρεπό κ μείωση της έντασης όπως είχε πει ο Ζίκο. Φαίνεται ο Βραζιλιάνος δίνει περισσότερη έμφαση στην τόνωση του ηθικού και γιαυτό τους αφήνει πιο πολύ "λάσκα" αφού είχαν πάθει... τα ψυχωλογικά τους με τον Κετσπάγια. Πεθαμένοι λοιπόν οι παίχτες στον προχθεσινό αγώνα και πως να μην είναι αμα δεν προπονούνται εκεί που πονάνε. Λίγοι παίχτες όμως έλειπαν με τις εθνικές ομάδες, οι υπόλοιποι εδώ ήταν και "καθόντουσαν"...

Τα λέει το χορτάρι!


Καιρό τώρα... Τα λέει και το Φως των Σπορ σήμερα. Και είπαμε, ο Γενάρης είναι μακριά ακόμα...

O άνθρωπος που ζούσε στο φεγγάρι!

Ο λόγος για το δημοσιογράφο Βαγγέλη Μπραουδάκη, παρουσιαστή μίας εκ των δύο κυριακάτικων βραδινών αθλητικών εκπομπών και συγκεκριμένα σε αυτή του συνδρομιτικού καναλιού. Μετά το ρεπορτάζ των δηλώσεων από τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, όπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού έβαλλε κατά του τύπου, ο έχων τη μύγα προφανώς Βαγγέλης Μπραουδάκης θέλησε να σχολιάσει με ειρωνικό θα λεγαμε τρόπο τις δηλώσεις του Ολλανδού σε κουβέντα που είχε με τον μόνιμο καλεσμένο του Άκη Ζήκο. Είπε λοιπόν ότι "εγω δε βλέπω τους δημοσιογράφους να σφυρίζουν τον Παναθηναϊκό στο ημίχρονο με τη Στούρμ ούτε σήμερα στην αλλαγή του Νίνη" για να του απαντήσει ο Ζήκος ότι "προφανώς ο Τεν Κάτε εννοεί ότι οι άντιδράσεις του κόσμου είναι κατευθυνόμενες από τα δημοσιεύματα του τύπου και αυτά οδηγούν τον κόσμο σε αυτή τη συμπεριφορά". Και ρωτάει τότε ο δημοσιογράφος (και καλά) γεμάτος έκπληξη, σα να γεννηθηκε εχθές ή σα να κατέβηκε από το φεγγάρι... "Μα καλά πιστεύεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να κατευθύνεται ο κόσμος από τους δημοσιογράφους; ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει", για να του απαντήσει ο Ζήκος, "μα φυσικά και γίνεται".

Kαι πως να μη γίνει δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση όταν όλες οι εφημερίδες, Παναθηναϊκές και μη, δεν χάνουν την ευκαιρία να κριτικάρουν κάθε φορά ποικιλοτρόπως τις επιλογές του Χενκ Τεν Κάτε παρά τις νίκες των πρασίνων.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Η βροχή, μπορεί.

Δεν ξέρουμε τι πρόβλημα έχουν στον Παναθηναϊκό, ή τουλάχιστον στις πράσινες εφημερίδες (βλ. Derby παραπάνω). Οι πράσινοι μετά από πολλά χρόνια είναι "πρώτοι σε Ελλάδα και Ευρώπη" (μία ανάσα από τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ) -όπως αρέσκονται να τραγουδούν και οι φίλοι του Τριφυλλιού- και γενικά έχουν δείξει πως μπορούν να παίρνουν αποτελέσματα αλλά και να συνέρχονται γρήγορα μετά από κακές εμφανίσεις (ισοπαλία στην Καβάλα, νίκη ουσίας με Στούρμ). Η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού στους παίχτες και τον προπονητή είναι μεγάλη* και το μόνο που θα μπορούσε να διώξει ή να αποτρέψει τον κόσμο από το να πάει στο γήπεδο είναι ο κατακλυσμός που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αττική!

*(Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 3 αγώνες στην έδρα του για τη Super League και έχει μέσον όρο εισιτηρίων 26.244. Στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις οι πράσινοι έχουν δώσει 4 ματς στο Στάδιο με μ.ό. εισιτηρίων τις 45.234)

Τον είδαμε και 'μεις τον αγώνα ξέρετε!


Της Εξέδρας; Της εφημερίδας εννοείτε μάλλον... Γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ιδίως, ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν με τα υπογλώσσια που λέει και στο πρωτοσέλιδο του το Φως των Σπορ.

Απλά μαθηματικά!

Στα μαθηματικά λέμε: α+β=χ και αβ=χ, άρα α+β=αβ! Έτσι λέγαμε κάποτε και στο ποδόσφαιρο! Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άγιαξ! Ο Ιωνικός νίκησε τον Παναθηναϊκό! Άρα ο Ιωνικός νικάει τον Άγιαξ! Άρα ομοίως και τώρα! Ο Εργοτέλης νίκησε 5-0 τον Ολυμπιακό! Ο Ολυμπιακός 2-1 τον Εργοτέλη! Βραζιλία ο Ολυμπιακός! Άρα ο Εργοτέλης; Mεικτή Διαστήματος;;;

Mπαίνει στο νόημα...


...σιγά σιγά ο Ζίκο. Αφού όταν μιλάμε για μεταγραφές στον Ολυμπιακό, ένας είναι το αφεντικό!

Η κοτσάνα της ημέρας!


Ναι, τον Ολυμπιακό τον δείχνει η τηλεόραση! Τον Εργοτέλη δηλαδή δεν τον δείχνει;

Δεν απευθύνεστε σε πρόβατα!


Εάν αυτό νομίζετε...

H τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!



Και όχι τους ισχυρούς. Και ο Ολυμπιακός τολμά να αγωνίζεται με 14 παίχτες από την αρχή της χρονιάς. Με έναν επιθετικό, άντε δύο, μπροστά, τους ίδιους παίχτες στην άμυνα, τους ίδιους στα χαφ. Το ρίσκο του καλοκαιριού μέχρι στιγμής του βγαίνει. Η τύχη κρατάει την εστία του Νικοπολίδη απαραβίαστη, υπερνικά τα προπονητικά λάθη και η μαχητικότητα βγάζει τα κάστανα απ' τή φωτιά στο τέλος και αναβάλει τα λαϊκά δικαστήρια στο Καραϊσκάκη. Ο Ιανουάριος όμως είναι μακριά ακόμα...

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ύποπτο το αίσθημά σου, ύποπτο...

...πάντα ήθελες να το 'χεις δίπορτο...!


Περίεργο το πάθος των Κρητικών; Mάλλον η απόδοση των παιχτών του Ολυμπιακού ήταν περίεργη εκείνη τη μέρα! Εξάλλου ο πρώην προπονητής των ερυθρολεύκων Τιμούρ Κετσπάγια είχε δηλώσει τότε μετα την πεντάρα, ότι μπορεί να έπραξε κακώς ο Ολυμπιακός που κατέβηκε να παίξει αλλά ο Εργοτέλης είναι ένα φιλικό σωματείο προς τον ΟΣΦΠ και δεν μπορούσαν να αρνηθούν. Όσο για τον "μισό Ολυμπιακό" εκείνης της μέρας... αφήστε το, δεν πείθει. Κατα 80%, η ενδεκάδα με την οποία αγωνίστηκε στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός είναι αυτή που αγωνίζεται και τώρα.

Πρώτος αλλά δεν του φτάνει

(εφημερίδα "Sportday")

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά ούτε αυτό φαίνεται να είναι αρκετό για τους πράσινους, αφού θέλουν να συνδυάζουν την κορυφή και στους αριθμούς και στην ποιότητα. Και λογικό είναι...

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΕ ΡΕ ΣΕΡΕΤΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΝΟΥΑΤΣΙ?ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΣΥΧΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΟΡΕΥΕΤΕ,ΧΟΡΕΨΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΕΝΚΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ.

H κοτσάνα της ημέρας!


Μετά το "ο Ντιόγκο καλύτερος από τον Ζιοβάνι" που ταρακούνησε λίγο τα θεμέλια του Καραϊσκάκη, ο πειραϊκός σύνδεσμος δέχεται νέο χτύπημα! Καλύτερος από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο Κώστας Μήτρογλου! Δε λέμε, καλός παίχτης ο Μήτρογλου, αλλά καλύτερος του Ντάρκο;;; Tρίπλα και τεχνική, λέει ο Γρηγόρης, τα στοιχεία που υπερέχει. Ξεχνάει φαίνεται οτι ο άλλος ήταν μηχανή του γκολ και έστελνε τη μπάλα τηλεκατευθυνόμενη ώρες ώρες στα δίχτυα, ίδιως με το κεφάλι. Ξεχνάει σε ποιές ομάδες είχε παίξει πριν την εξοντωτική τελευταία του χρονια που τον έβγαλε νοκ-άουτ στον Ολυμπιακό. Παραβλέπει κάτι τετ-α-τετ σε κενό τέρμα που έχει χάσει ο Μητρογλου. Εντάξει το έχουμε πει, στον ΟΣΦΠ οι νέοι είναι πάντα καλύτεροι από τους απερχόμενους. Όποιοι και να είναι αυτοί. Περιμένουμε τον καλύτερο του Ριβάλντο!

Τι είπε Θεέ μου...

Αφορμή γι αυτά που θα διαβάσετε είναι ένα mail που λάβαμε με ένα ηχητικό απόσπασμα - κριτική του Μανώλη Σαριδάκη για το χθεσινοβραδινό ματς του ΠΑΟ με τη Στουρμ. Βγήκε ο Σαριδάκης να πει 2 κουβέντες για το πως είδε την ομάδα που συμπαθεί στον Arrena Radio ακριβώς μετά το ματς λοιπόν και μέσα σε όλα τα άλλα που είπε, τη γνωστή χολή - μόδα για τον Ολλανδό προπονητή των πράσινων, είπε και το θεϊκό, το υπέρτατο "Αυτός ο Σισσέ δεν ξέρω τι είναι. Πάντως σέντερ φορ δεν είναι. Μπορεί να βάφει ωραία το μαλλί του, ή οτιδήποτε άλλο, αλλά για τον Παναθηναϊκό δεν κάνει. Και ο Παναθηναϊκός θα χάσει και τους άλλους του επιθετικούς, όπως ο Πετρόπουλος που είναι εξελίξιμος, ο Ρουκάβινα και δυστυχώς τον Μάντζιο!" .

Δηλαδή, αν εξαιρέσουμε τα 4 γκολ που έχει πετύχει ο Σισσέ σε 7 ματς πρωταθλήματος και τις 2 ασσίστ που έχει δώσει, προφανώς ο δημοσιογράφος (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) Σαριδάκης είναι πλήρως απογοητευμένος από τον γάλλο επιθετικό. Συγνώμη δηλαδή που τον αποκαλούμε και επιθετικό, διότι σύμφωνα με τον κ. Σαριδάκη δεν είναι τέτοιος ο Σισσέ (μπορεί να τον έχει δει να παίζει τέρμα και να είναι καλύτερος σε αυτή τη θέση). Και επιπλέον θλίβεται που ο ΠΑΟ "έχει χάσει τον Μάντζιο" τον επιθετικό που τα τελευταία 2 χρόνια έχει πετύχει τον αριθμό ρεκόρ, 5 (πέντε) γκολ με την πράσινη φανέλα.

Εάν δε σεβόμασταν τον κόπο του αναγνώστη να μας στείλει το απόσπασμα, δεν θα μακρηγορούσαμε, όμως ένα μικρό σχόλιο θα το κάνουμε. Κύριε Σαριδάκη, είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα να βλέπουμε κάθε εβδομάδα παίχτες όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Τζιμπρίλ Σισσέ, ο Γκαλέτι, ο Ίσμαελ Μπλάνκο, ο Βιεϊρίνια κ.ά. που με μία προσωπική τους ενέργεια θα ξεσηκώσουν τον κόσμο αλλά και την υποψία ευκαιρίας θα την μετουσιώσουν σε γκολ για την ομάδα τους.

Ας τους μαζέψει κάποιος, διότι έχουμε που έχουμε ένα μέτριο πρωτάθλημα, αλλά κάποιοι στον βωμό της απογοήτευσης (δικαιολογημένης ή μη) έχουν ισοπεδώσει τα πάντα και πιστεύουν πως απευθύνονται σε χαζούς!

Πιο γρήγορα κι απ' τον Η1Ν1...

...χτυπάει ο ιός της αδιαφορίας έναν έναν τους παίχτες του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις εδώ και μερικές εβδομάδες. Μάλιστα πολλοί έχουν συνδυάσει την μέτρια αγωνιστική εικόνα των πρασίνων στα τελευταία ματς με την παρουσία του Α. Τζιόλη στις προπονήσεις, αφού η ΟΥΕΦΑ υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να συμπεριλάβει τον παίχτη στις καθημερινές προπονήσεις και δραστηριότητες της ομάδας. Μάλιστα οι ημερομηνίες από την επανένταξη του Τζιόλη στην ομάδα και την αγωνιστική πτώση ορισμένων παιχτών ταιριάζουν απόλυτα!

Μάλλον τελικά δικαιώνεται ο Τεν Κάτε για ορισμένα "κολλήματά" του σχετικά με κάποιους παίχτες που δεν ήθελε ούτε ζωγραφιστούς να τους βλέπει.

Δώσε κάτι....

Χάθηκαν οι επιφανείς Ολυμπιακοί ρε πρόεδρε για να βάλουν τα ευρώ τους στην ομάδα; Κι εσύ ρε Λαυρέντη, αφού θες να χωθείς κάπου, δώσε κάτι στην ομάδα της καρδιάς σου, την ΑΕΚ...

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Συνδυασμός που σκοτώνει!


Δείτε τον συνδυασμό των παιχτών της Μάντσεστερ στη χαμένη ευκαιρία του μοναδικού σκόρερ του αγώνα Βαλέντσια αμέσως πριν το γκολ των Άγγλων. Τρεις φορές ένα-δυο με τακουνάκι και σουτ στο δοκάρι!

Αλίμονο…

(εφημερίδα "Πρωταθλητής")


Καλή η αποθέωση του Ζίκο και η λατρεία στον μεταμορφωτή του Ολυμπιακού. Καλές και οι υγιείς σχέσεις ανάμεσα σε παίχτες και τεχνικό επιτελείο. Καλά όλα αυτά, αλίμονο! Αλλά παιδιά, αφήστε αυτά τα «Κόκκαλης: ΟΤΙ πει ο Ζίκο» κτλ γιατί δεν… Ε, δεν…. Πώς να το κάνουμε τώρα. Δεν πείθει καθόλου. Και προσέξτε και κάτι άλλο. Δε χρειάζονται πολλές σάλτσες στο Λιμάνι με τον βραζιλιάνο και πολλά «Ζίκο, Ζίκο οεοεοε» διότι ο πρόεδρος δεν το έχει σε τίποτα να απομακρύνει βάναυσα πολλές φορές, όποιον παίρνει τη δόξα και την αγάπη του κόσμου…

Δηλαδή;

Τι θα πει κύριε Νινιάδη πως θα είναι πιο εύκολο στη Λιέγη; Είμαστε σίγουροι πως οι 4 κλασικές ευκαιρίες της Σταντάρ καθώς και το δοκάρι δε θα μπούνε γκολ; Ελπίζουμε πως ο keeper των βέλγων θα κάνει πάλι 2 εξόδους του Πάσχα; Ή μήπως στην έδρα τους, οι βέλγοι θα μας περιμένουν μέχρι το 70’ για να πάρουμε μπρος και να τους κλείσουμε στα καρέ τους;

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Άσχετος ή κάτι άλλο...;

Ο βέλγος διαιτητής Φρανκ Ντε Μπλέκερε. Μέσα σε λίγους μήνες έχει κάνει άνω κάτω την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τα άκυρα σφυρίγματά του. Τι να πρωτοθυμηθούμε. Την περσινή σφαγή της Ρεάλ στο Λίβερπουλ; Τα αίσχη στο Ελβετία - Ελλάδα; Ή μήπως το τελευταίο -αποψινό- παράδειγμα στο Ρέαλ - Μίλαν, όπου ακυρώνει κανονικό γκολ της Μίλαν ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν έχει δώσει πεναλτάρα υπέρ των Μαδριλένων; Και επειδή είναι κομματάκι δύσκολο να πιστέψουμε πως σε τέτοιο επίπεδο ένας διαιτητής που έχει σφυρίξει top αγώνες είναι τόσο άσχετος ίσως επαληθεύονται οι "κακές" γλώσσες που κάνουν λόγο για τον "άνθρωπο για τις ειδικές αποστολές"...

Φωτογράφε, τράβα (κα)μιά φωτογραφία, γιατί...

...αν συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός, οι εποχές Τάκη Λεμονή καθώς και η μπάλα που έπαιζε η ομάδα σε Βρέμη και Ρώμη θα μας στοιχειώνουν για πάντα.... Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός και από "θεός" γίνεσαι "τουρίστας" μέσα σε μία νύχτα!