Κυριακή 31 Μαΐου 2009

DNA...

Αν και στο «χορτάρι» αποφεύγουμε τις γραφικότητες, όντως το χουν στο αίμα τους οι πράσινοι. Και όταν μιλάμε για τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ τότε ο Παναθηναϊκός αυτοανακηρύσσεται σε φαβορί ανεξαρτήτως εγχώριου αντιπάλου. Σε ένα ματς που ήταν και καλοί αλλά και τυχεροί νίκησαν την ΑΕΚ με 0-2 (Καραγκούνης, Ρουκάβινα) και τερμάτισαν πρώτοι στο μίνι πρωτάθλημα για … τους δεύτερους. Τα υπόλοιπα στον απολογισμό της χρονιάς που θα διαβάζετε σύντομα στο χορτάρι.
























EN ΛΕΥΚΩ...!

Ήρθε, μίλησε, τα βρήκανε, νυχτοπερπάτησε και έκλεισε για 3 χρόνια!!! Ο λόγος για τη συμφωνία του Έτορε Μεσίνα με τον ΟΣΦΠ για τη θέση του προπονητή των πειραιωτών. Μάλιστα το σχέδιο είναι η ομάδα να παραδοθεί εν λευκώ στον ...Έκτορα.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

..and what about AEK..?

Μέρες εξελίξεων για την ΑΕΚ σε αγωνιστικό, σε μεταγραφικό αλλά και σε διοικητικό επίπεδο. Νοτιάς Θανόπουλος ετοιμάζουν πρόταση στον Μελισανίδη. Καφές και Κυριάκος δηλώνουν έτοιμοι για τον ….τελικό με ΠΑΟ. Τον Μάκο από την Ελληνική αγορά και μία σειρά ξένων ονομάτων κοιτάζουν ο Μπάγεβιτς και οι συνεργάτες του. Εν αναμονή εξελίξεων για Κατσουράνη και σκέψεις για προσφυγή στην δικαστική οδό για να διεκδικήσει τον παίχτη!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!


Ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς δίχως αύριο για τους πειραώτες με 74-70. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και έκαναν σαφές απο την αρχή πως είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Σε ένα μισοάδειο ΣΕΦ και απέναντι σε έναν τραγικό κατά διαστήματα Παναθηναϊκό οι παίχτες του ΟΣΦΠ με μπροστάρη τον Τσίλντρες (23 π.) έστειλαν το ματς στην ...παράταση! Επόμενη αναμέτρηση τη Δευτέρα στο πάντα καυτό ΟΑΚΑ (21.30).

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Μπράβο, ωραίο εξώφυλλο η εφημερίδα SCORE LIVE σήμερα. Όπως και η ΑΞΙΑ παλιότερα. Όλοι όσοι μιλάνε για βία στα γήπεδα και προέρχονται από τον χώρο της στρατευμένης δημοσιογραφίας ας κοιτάξουν στον καθρέφτη. Και ας κάνουν και την αυτοκριτική τους. Ας σκεφτούν δύο πραγματάκια ρε παιδί μου. Και ας ρίξουν και καμιά μούτζα. Στον καθρέφτη.

Ένας ακόμα, ή μήπως όχι;

Πολλά έχουν ειπωθεί για την επιλογή του Σ. Κόκκαλη όσον αφορά τη θέση του προπονητή των πειραιωτών. Ότι δηλαδή η επιλογή έγινε διότι ο πρόεδρος θέλει πρόθυμους και ήσυχους «υπαλλήλους» . Από κει και πέρα άλλα δηλώνει ο Τιμούρ…
Ο Κετσπάγια απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι άνθρωπος που προτιμά τα έργα και όχι τα μεγάλα λόγια.

Για αυτούς που τον αμφισβητούν: «Θα έχω την ευκαιρία να δείξω τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσει να λέω από την αρχή πολλά πράγματα».

Για τις φιλοδοξίες του: «Είχα φιλοδοξίες ως ποδοσφαιριστής. Έφυγα από τη Γεωργία, πήγα στην Κύπρο και ήθελα να φτάσω σε υψηλότερα επίπεδα. Το ίδιο ισχύει και ως προπονητής. Ήρθα να μείνω και όχι για να φύγω. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια».

Για τις μεταγραφές: «Θα ενισχυθεί η ομάδα. Θα ψάξουμε για παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είναι μεγάλο όνομα κάποιος ποδοσφαιριστής, αλλά αν θα βοηθήσει την ομάδα».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι αποτυχία να μην βρισκόμαστε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το κενό του Τζόρτζεβιτς: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιοι φέυγουν όταν έρθει η καταλληλη στιγμή, Ο Τζόρτζεβιτς έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό, όπως και οι Πατσατζόγλου και Άντζας. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα αντικαταστήσουν αυτούς που αποχωρούν».

Για τους στόχους: «Είναι κοινός ο στόχος. Να πετύχει ο Ολυμπιακός. Είχα την τύχη να έρθω στον Ολυμπιακό σήμερα καθώς παλαιότερα είχαμε κάποιες επαφές αλλά τώρα ήταν γραφτό να δουλέψω στον Ολυμπιακό».

Αν θέλει να αλλάξει κάτι στην ομάδα: «Θα ήθελα ο Ολυμπιακός, ειδικά στο Καραϊσκάκη, να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο για να ευχαριστεί τους φιλάθλους που θα έρχονται στο γήπεδο. Θα δουλέψουμε με τους παίκτες και θα δούμε ποιο είναι το σύστημα αυτό που ταιριάζει στην ομάδα για να πάρουμε το μάξιμουμ από κάθε ποδοσφαιριστή. Τα συστήματα δεν είναι τόσο σημαντικά. Να παίζουμε καλύτερα και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Δεν θέλω όπως σας είπα να λέω μεγάλα λόγια».

Εξοντωτική ποινή

Πρωτοφανής η ποινή που επιβλήθηκε στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής σε ΟΛΕΣ τις παίχτριες του ΠΑΟ για το μπλουζάκι που φορούσαν κατά την απονομή του πρωταθλήματος με τις συλλαβές ¨Τσο Και Λο¨. Επίσης η διοίκηση του τμήματος υποχρεούται να καταδικάσει δημόσια το γεγονός αλλά επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 2.000 Ευρώ. Βέβαια εμείς εδώ στο χορτάρι έχουμε κάποιες απορίες.

Όπως ας πούμε γιατί τιμωρήθηκαν ΟΛΕΣ οι αθλήτριες για το μπλουζάκι με τις συλλαβές (αλήθεια βρέθηκε ο εμπνευστής που το έχει κατοχυρώσει κάπου για να μάθουμε τι σημαίνει και με βάση ποιο επίσημο έγγραφο αιτιολογείται;), από τη στιγμή που 2 εξ’ αυτών δεν φορούσαν το συγκεκριμένο t-shirt. Βέβαια μακάρι να έδειχναν πάντα την ίδια ευαισθησία τα αρμόδια όργανα σε αντίστοιχες εκδηλώσεις πάθους αθλητών. Όπως ας πούμε όταν έκανε «στοματικό έρωτα» ο Τάσος Μητρόπουλος και ο Ανατολάκης προς το πέταλο των φιλοξενούμενων οπαδών, όπως ας πούμε όταν είχε «φαγούρα» ο Παρασκευάς Άντζας, όταν ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και ο Α. Νικοπολίδης μας έδειχναν τις γκράντε κοχόνες τους στον τελικό κτλ. Και ακόμα περισσότερο όταν ο Αμανατίδης σε αντίστοιχη φιέστα του Ολυμπιακού φορούσε μπλουζάκι «καλύτερα νεκρός παρά Παναθηναϊκός».

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: ΠΑΩ ΠΑΟ!

Ενοχλημένος φέρεται να δηλώνει ο Έλληνας άσσος από την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του τις τελευταίες ημέρες. «Με παρουσιάζουν σαν τον μέγιστο αεκτσή και ότι πάω να κάνω κακό στην πρώην ομάδα μου. Είναι ότι χειρότερο για έναν αθλητή να αντιμετωπίζεται σαν περιουσιακό στοιχείο» λέει σε φίλους του ο Κώστας Κατσουράνης. Και συνεχίζει «στην άεκ η κατάσταση είναι δράμα, το που θα πάω είναι δική μου απόφαση, μένω ελεύθερος».

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα είναι η νέα βασίλισσα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Επικράτησε 2-0 (Ετό,Μέσι) επί της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ Μαν. Γιουνάιτεντ.

ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ.

Βέβαια όλα τα λεφτά δεν ήταν ο αγώνας. Ούτε οι γκολάρες των Ετό και Μέσι. Αλλά το pre-game και το post-game show από την ΝΕΤ. Και φυσικά ποιοι αθλητές είναι καταλληλότεροι για να μας μιλήσουν για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ; Ε τώρα θα πεταχτεί κανένας άσχετος και θα πει, οι παίχτες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού που έπαιζαν στο θεσμό μέχρι πριν από 2 μήνες. Ή εντάξει επειδή είναι τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, κανένας Βαζέχα, κανένας Ρότσα που έχουν πάει και σε ημιτελικό σχετικά πρόσφατα. Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ. Ο Λουτσίανο Γκαλέτι, ο Ντουντού, ο Οσκαρ, ο Τάκης Γκώνιας και φυσικά ο Νίκος Νταμπίζας live από τη Λάρισα μας ανέλυσαν και μας ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο του C.L. Οι κατάλληλοι!!!

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Επιμένει Ελληνικά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Κατσουράνης, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος και Εστογιανόφ βρίσκονται εν αναμονή για τις αποφάσεις του Τριφυλλιού. Οι 4 παίχτες είναι φαβορί για κάποιες απο τις θέσεις στις οποίες ο ΠΑΟ χρειάζεται ενίσχυση (παίχτη πρώτης επιλογής ή και back up). Σκαλώνει του Γιοβάνοβιτς, ψάχνει κάτι καλό για επιτελικό μέσο αλλά και για επίθεση.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ...

Πλέον τα γράφουν και οι εφημερίδες του ΟΣΦΠ εκτοξεύοντας απειλές προς πάσα κατεύθυνση. Κρίμα και πάλι κρίμα. Απόσπασμα απο το εξώφυλλο (!!) του Πρωταθλητή. Δηλαδή αν δεν τελειώσει ο αυριανός αγώνας τι θα πει η εφημερίδα; Οτι απλά προέτρεπε τους φίλους του ΟΣΦΠ να μην ανεχτούν άλλη ντροπή; Οτι απλά ήξερε κάτι; Ή οτι απλά έγραφε βλακείες. Τέλος πάντων όποια κι αν είναι η δικαιολογία δε θα πρέπει να την δώσει σε εμάς αλλά σε πιο επίσημα όργανα...

Σηκώνει μανίκια ο Τιμούρ

Μπορεί να αρχίζουν οι διακοπές για τον Ολυμπιακό όμως αυτό δε σημαίνει πως ο Τιμούρ Κετσμπάια και οι συνεργάτες του δε θα φτιάξουν το πλάνο για την επόμενη χρονιά. Το οποίο πλάνο δε μπορεί να έχει άλλη αρχή από τις μεταγραφές. Ονόματα όπως αυτά του Βάργκας, του Μπόμπο, του Μποτινέλι αλλά και του Κρούζ (της Ιντερ) είναι ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων.

Υγ. Για μια στιγμή, τι μου θυμίζουν αυτά τα ονόματα;….

Στον ΠΑΟΚ ο στόχος...

…δεν είναι μόνο η ενδυνάμωση της ομάδας αλλά και η αποδυνάμωση του συμπολίτη ΑΡΗ. Γι αυτό μετά τον Κουτσιανικούλη, σειρά παίρνουν οι υποθέσεις Παπάζογλου και Βιτόλο! Έτσι είναι αγαπητοί χορτοφάγοι. Λείπει ο λύκος (διοικητική ανυπαρξία στον ΑΡΗ) χορεύουν τα γουρουνάκια, για να παραφράσουμε τη γνωστή παροιμία.

Υγ. Τα οποία γουρουνάκια είναι παμφάγα…

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Ο "Κούτσια" στον ΠΑΟΚ. Πως είπατε;...

Σαν …δώρο έσκασε η μεταγραφή Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ. Πάντως αυτά που λέγονται περί διοικητικών μεταγραφών και θυσιών του δικεφάλου με αντάλλαγμα τον έλληνα άσο εμείς δε τα λαμβάνουμε υπόψη μας. Οοοοχι, όχι, μη μας κολάζετε. Όχι σταματήστε. Άντε καλά μπορεί να είναι κι έτσι.

"ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ"

Δυστυχώς τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι καθόλου καλά ενόψει της τρίτης αναμέτρησης Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στους τελικούς της Α1. Στα πειραιώτικα οπαδικά στέκια η άποψη και η σκέψη που επικρατεί για το ερχόμενο ματς είναι μία «δε θα τελειώσει αν νικάνε οι άλλοι. Ριζούπολη θα το κάνουμε». Ενώ δε λείπουν και οι απειλές προς τους παίχτες του Παναγιώτη Γιαννάκη. Εμείς τι άλλο να πούμε; Ηρεμίααα…


Εδώ προέτρεπε ο Καρπετόπουλος τους φίλους του ΟΣΦΠ να κάνον «ριζούπολη» τη ρεβάνς με την Ανόρθωση, σε αυτά θα κολλήσουμε τώρα;…

"27 ΠΟΝΤΟΙ, ΝΑ Τ΄ ΑΦΗΣΩ;;"


Δε χωράει κριτική ο αγώνας. Αφήνω το θέμα ανοιχτό για τα -κόσμια- σχόλιά σας. Τι να γράψουμε δηλαδή. Κρίμα για όσους πίστεψαν(με) ότι φέτος θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο μπάσκετ...


Για την ιστορία:

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ 91-64


Τα δεκάλεπτα: 21-11, 39-29, 65-41, 91-64

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Γιασικεβίτσιους 13 (3), Κέτσμαν, Σπανούλης 10 (2), Περπέρογλου 4, Μπατίστ 18, Φώτσης 4, Χατζηβρέττας 2, Νίκολας 11 (1), Τσαρτσαρής 3 (1), Διαμαντίδης 8 (2), Πέκοβιτς 10, Σάκοτα 8 (2)
Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 5 (1), Πελεκάνος, Τσίλντρες 8, Βούιτσιτς 2, Τεόντοσιτς 14 (2), Μπουρούσης 15, Χαλπερίν 7, Γκριρ 4, Πρίντεζης 9 (1), Ερστεγκ, Σχορτσιανίτης.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ!!

Ανακοινώσεις Κόκκαλη:


«Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα για την προκαθορισμένη συνέντευξη. Εμείς στον Ολυμπιακό και εγώ προσωπικά δίνουμε μία συνέντευξη σε αντίθεση με άλλες ομάδες και διοικήσεις», τόνισε

Απολογισμός της χρονιάς: «Η χρονιά τελείωσε νωρίτερα για εμάς. Εμείς είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε μία περιοδεία στην Ασία. Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να έχει την παρουσία του διεθνώς στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Ολυμπιακός μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος στα πρότυπα μεγάλων ομάδων.Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα κατακτήσαμε το Κύπελλο. Δεν είχαμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Αποκλειστήκαμε από μια ομάδα όχι τόσο ισχυρή όπως ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια αποκλειστήκαμε από μια γαλλική ομάδα τη Σεντ Ετιέν στο ΟΥΕΦΑ, η οποία δεν ήταν και αυτή καλύτερη από μας».

Για τον κόσμο: «Είναι σημαντικό από μια ομάδα με τόσα εκαταμμυρία φίλους και φανατικούς φίλους όπως έχει ο Ολυμπιακός πήρε το βραβείο του fair play μετά τον Εργοτέλη. Ο Ολυμπιακός είχε παραδειγματική συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους».

Για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Συνεργαζόμαστε με θυγατρική της Eurobank. Έχει οριστεί γενική συνέλευση στις 22 Ιουνίου που θα αποφασιστεί η αύξησηη του μετοχικού κεφαλαίου για ποσοστό μέχρι 40%. Αυτό σημαίνει ότι μετά την αύξηηση. η σύνθεση θα είναι ως εξής: 10% ο Ερασιτέχνης, 40% οι νέοι μέτοχοι, 1 % οι ήδη υπάρχοντες μέτοχοι και το 49% εγώ. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα εγκριθεί τελικά μετά από την υλοιποίηση της από το Δ.Σ. και θα αποφασίσει για την περαιτέρω σύνθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού. Δε χρησιμοποιώ τη λέξη πολυμετοχικότητα διότι έχει χαλάσει τον τελευταίο χρόνο. Εμείς θέλουμε να έχουμε μετόχους Ολυμπιακούς, ανθρώπους που θα συμμετέχουν στη διοίκηση και θα δίνουν τα πάντα για να προχωράει ο Ολυμπιακός. Αυτά όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή να καταλάβετε όλοι ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω των πάντων. Χρειάζεται μία ισχυρή ηγεσία που να εξυπηρετεί όμως τα συμφέροντα και τα ιδανικά του Ολυμπιακού».


Για τον νέο προπονητή: «Εχω συναντηθεί με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει τα προσόντα και έχει κοινούς στόχους με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό χώρο και θέλει να δουλεψει για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να τον στηρίξουμε για να πετύχει στον Ολυμπιακό. Είχαμε κι άλλες προτάσεις. Δεν ήταν ευκαιριακή απόφαση. Αλλά προτάσεις του τύπου για έναν χρόνο, θα έλεγα ότι είναι υποτιμιτικές για μας. Έπειτα από 16 χρόνια πρόεδρος στον Ολυμπιακό έχουν δει τα μάτια μου πολλά. Θέλω να έχω ανθρώπους που πράγματι θα έχουν τους ίδιους στόχους με τον Ολυμπιακό».


Για το ρόστερ: «Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να προωθήσουμε νέα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Με μικρότερα έσοδα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να αναδεικνύουμε νέους πάικτες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Οι προπονητές που θέλουν να παραμείνουν μικρό χρονικό διάστημα δεν έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν νέους παίκτες. Θέλουν φτασμένους.»

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ερσιτέχνη Ολυμπιακό για τις φετινές επιτυχίες. Η συνεργασία και η μετάβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ήταν επιτυχής διότι πράγματι ο Ολυμπιακός έφτασε να παίζει στα τελικά της Ευρωλίγκα και να χάνει με ένα καλάθι στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά και να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1. Παρότι παρα τρίχα χάσαμε στον πρώτο τελικό θα δώσουμε τη μάχη για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα διότι την τελευταία 15ετία είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Αυτά τα συνθήματα που ακούγονται περί Ευρωπαίων δεν τα καταλαβαίνω. Υπάρχει ένα καλό σύνθημα για αυτό. Γήπεδα ακούμε από όλους και γήπεδα δεν βλέπουμε. Ακούμε να λέμε να πάρουμε το Ευρωπαϊκό. Πως θα το πάρουμε; Το πήρε μια φορά ο κ. Ρεχάγκελ και του ήρθε τούβλο στο κεφάλι.


Για δημοσιογράφους: «Τους χωρίζω σε τρεις κατηγορίες. Υπάρχει μία που είναι Ολυμπιακοί. Που θέλουν το καλό του Ολυμπιακού. Υπάρχει και άλλη μία που δεν θέλει το καλο του Ολυμπιακού επειδή υποστηρίζουν μια άλλη ομάδα. Τους αποδεχόμαστε όλους. Αλλά αυτούς που δεν αποδεχόμαστε είναι αυτοί που το παίζουν κρυφολυμπιακοί. Έχω ακούσει να λένε να γράφουν για μένα πολλά. Εχω κι εγώ ανώνυμες και επώνυμες καταγγελίες για πολλούς από αυτούς αλλά δεν έχω βγει ποτέ να πω τίποτα για κανέναν. 'Εχετε και εσείς ευθύνη για το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.



Για την φερόμενη αδικία και την «κόντρα» με τον ΠΑΟΚ


Εδώ παίρνουνε βροχή τα πέναλτι, τουλάχιστον όταν παίζουμε εμείς στο πρωτάθλημα δεν παίρνουμε τόσα. Ο Ολυμπιακό είναι και θα παραμείνει ένας πολύ δυνατός σε όλα. Και δεν λέω μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Γιατί αν δεν το καταλάβει ο κόσμος, όποιος διοίκηση και να έρθει δεν θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Αυτό το βλέπετε και σε άλλες ομάδες.

Εδώ μας έκανε μήνυση ο ΠΑΟΚ γιατί όταν ήρθαν στο Καραϊσκάκη δεν τους φερθήκαμε καλά. Και όταν πήγαμε στην Θεσσαλονίκη δεν είχαμε καμία προστασία. Λένε πράγματα, δεν τα λέει όμως και κανείς εδώ πέρα. Πως πείραξαν φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ένας γνωστός μου που καθόταν κάτω στις σουίτες του Καραϊσκάκη, νόμιζε ότι έβρεχε, αλλά τελικά τον έφτυναν κάποιοι προσκεκλημένοι του ΠΑΟΚ.

Και μετά πήγαμε στην Τούμπα και είδαμε τα ίδια πράγματα. Το ίδιο συμβαίνει και στις άλλες ομάδες στο ίδιο γήπεδο. Την ιστορία της χούντας την έχω ζησεί πολύ πριν. Δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με τον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει ένας φανατισμός με τον Ολυμπιακό. Αυτά τα λέω για να γράφετε ότι θέλετε και εσείς. Τώρα υπάρχουν και τηλεοράσεις, κάτι που παλιά δεν συνέβαινε

Για πόσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Και πόσο ποσοστό μπορεί να πάρει ο καθένας

Η αποτίμηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα τελειώσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Θα γίνουν με παραίτηση των παλαιών μετόχων που σημαίνει ότι θα έχουμε 40% των νέων μετόχων. Από έναν μέχρι τέσσερις μήνες θα διαρκέσει αυτή η διαδικασία. Για ονόματα δεν θέλω να πω κάτι γιατί στο μιλητό λέγονται πολλά αλλά εκείνη την στιγμή δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει. Θα υπάρχει ένα μίνιμουμ ποσοστό που θα μπορεί να πάρει κάποιος, όχι ο καθένας όσο θέλει.

Θα αυξηθεί το μεταγραφικό μπάτζετ

Αυτό είναι σίγουρο. Αν γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίο ένα μερίδιο θα πάει σε μεταγραφές. Από αύριο θα μιλήσουμε και με τον προπονητή για να μας πει τι θέλει και εκείνος. Οι δύο μεταγραφές που κάναμε μέχρι σήμερα, ο Πάρντο ήταν επιλογή του κ. Βαλβέρδε, ενώ για τον Ζαϊρί πιστεύω εγώ ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπίακό και ήταν ευκαιρία που είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα και ενδεχόμενη καθυστέρηση μπορεί να μας έκανε να χάσουμε τον παίκτη.

Πάντως για τον Ζαϊρί μπορώ να πω ότι ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό και αφού το είδαμε, το εκτιμήσαμε, όλοι παραδέχονται ότι είναι καλός παίκτης, ξανα κλήθηκε στην Εθνική της χώρας του και αποφασίσαμε να τον κλείσουμε γρήγορα. Από κει και πέρα, οι άλλες μεταγραφές θα είναι σε συνεννόηση με τον νέο προπονητή

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ"

Ανακοίνωση Ανδρέα Βγενόπουλου:

Στο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα που ασχολήθηκα με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού έγιναν, με συλλογικές προσπάθειες και με την βοήθεια και των φιλάθλων, σημαντικές αλλαγές και βήματα προόδου. Από την περασμένη εβδομάδα έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει πια τις περισσότερες από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος , έχει ικανό και ισχυρό Πρόεδρο με τις απαραίτητες εξουσίες, εξαιρετικό διοικητικό και τεχνικό επιτελείο και μεγάλη οικονομική ευρωστία. Θεωρώ ότι ο αγώνας μου για να συμβάλλω και εγώ στις σημερινές εξελίξεις δικαιώθηκε αλλά και ολοκληρώθηκε.

Σήμερα ανακοινώνω ότι αποχωρώ οριστικά από έναν χώρο «παραγόντων» που δεν είναι συμβατός ούτε με τον χαρακτήρα ούτε με τις αρχές μου και στον οποίο συμμετείχα προσωρινά με μοναδικό κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη στον Παναθηναϊκό και με στόχο να μπούμε επιτέλους σε μια νέα πορεία αντάξια της ιστορίας μας.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους την οποία προσπάθησα να τιμήσω με μεγάλο προσωπικό κόστος.

Σαν απλός φίλαθλος και εγώ πλέον, θα είμαι πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό και θα πηγαίνω στα γήπεδα, όποτε μπορώ, για να χαίρομαι ή να λυπάμαι μαζί με την υπόλοιπη πράσινη οικογένεια».

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ

Τι θα γίνει απο εδώ και πέρα; Ο Βγενοπουλος εξηγεί: «Οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κατέχω (το 11%) θα μείνουν στην οικογένειά μου για πάντα και τα δικαιώματά τους θα ασκούνται δια πληρεξουσίου και από ανθρώπους που θα εμπιστεύομαι ότι θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο του Παναθηναϊκού. Τα δικαιώματα ψήφου τα εκχωρώ κατ΄αρχήν στον κ. Ν. Πατέρα για όσο χρόνο επιθυμεί να είναι Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, και τον ευχαριστώ για τις μεγάλες προσωπικές θυσίες που κάνει στην επιδίωξη των κοινών μας οραμάτων».



Τη μεγαλύτερη ελπίδα στον κόσμο αφήνει η δήλωση του (ενισχυμένου) Προέδρου Νικόλα Πατέρα :

«Ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος είχε μια σταθερή και πολυτιμότατη συνεισφορά στο να δημιουργηθούν σήμερα οι προϋποθέσεις για μια νέα πορεία του Παναθηναϊκού αντάξια της ιστορίας του. Σέβομαι και κατανοώ την απόφασή του γιατί είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος που ένοιωθε ότι λόγω των συνθηκών η συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό γινόταν με μεγάλη θυσία των αρχών του, αλλά ξέρω ότι τουλάχιστον θα είναι πάντα έτοιμος, αν του ζητηθεί, να βοηθήσει».

Βασίλης Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με …έγκυρο αναγνώστη, ο Βασίλης Κωνσταντίνου εθεάθη σε γνωστό καινούριο εμπορικό πολυχώρο του Αμαρουσίου. Εντάξει ως εδώ. Το σημαντικό που βγαίνει προέρχεται από τα λεγόμενα του πρώην άσσου του Παναθηναϊκού και επίσημο όργανο της ΠΑΕ ΠΑΟ πέρσι στην «Αθλητική Κυριακή». Απευθυνόμενος στον συνομιλητή του έριξε βαριές ατάκες! Όπως:
«ο Τζίγγερ τελείωσε, ούτε να μιλήσει δεν τον αφήνουν… Όχι όχι δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα πάνω σε αυτό… Αφού τον τελείωσε ο άλλος ρε παιδί μου (σ.σ. ο Βγενόπουλος προφανώς)… Τα πράγματα κυλάνε διαφορετικά πλέον, άντε να δούμε…»

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Έλεος με τα θεσσαλονικιά ΜΜΕ ρε παιδιά. Κι εγώ ΠΑΟΚάρα είμαι, αλλά όχι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η πορεία του ΠΑΟΚ στα play-off πήγε κατά διαόλου εξαιτίας της διαιτησίας. Ίσα ίσα που σε κάποια ματς ήταν και φανερά υπέρ μας. Καλή η Τούμπα και ο Ζαγοράκης και τα "μυαλά μας πονάνε" για τον ΠΑΟΚ αλλά με αυτή τη νοοτροπία δε θα μπορέσουμε ποτέ να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο μάλλον πιο πάνω.
ΠΑΟΚ ΡΕ!

ΑΕΚ και ΠΑΟ στον ...τελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ

Την ερχόμενη Κυριακή (μιας και την Τετάρτη έχουμε τον πραγματικό τελικό C.L.) θα αναμετρηθεί η ΑΕΚ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ για τη νίκη που θα φέρει μία από τις δύο ομάδες στα προκριματικά για το …σεντόνι. Οι παίχτες του Μπάγιεβιτς αναζητούν μόνο τη νίκη καθώς βρίσκονται 3 πόντους πίσω από τους πράσινους. Απ την άλλη οι παίχτες του Τεν Κάτε έχουν δείξει πως δε μπορούν να νικήσουν φέτος την ΑΕΚ ούτε σε …φιλικό. Βέβαια οι φίλοι των πράσινων περιμένουν και φέτος την καθιερωμένη 4άρα εναντίον του δικεφάλου (θυμίζουμε, πρόπερσι στο ΟΑΚΑ 1-4 και πέρσι στη Λεωφόρο 4-1 υπέρ του ΠΑΟ).

Ωρα Κόκκαλη

Όπως είχατε πληροφορηθεί από το χορτάρι, ο Σ. Κόκκαλης σήμερα ανοίγει τα χαρτιά του για τα θέματα που απασχολούν τους ερυθρόλευκους. Μιλάει για πολυμετοχικότητα, για μεταγραφές, ανακοινώνει Τιμούρ, αλλά απαντάει και στους επικριτές του! Όλα αυτά λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ρε παιδιά τους Αγγελόπουλους και τα μάτια μας. Επρεπε να γίνουν όλα αυτά χθες; Οι άνθρωποι με σιγουρα βήματα μας οδηγούν στην κορυφή; Δεν το βλέπουν αυτό κάποιοι; Πριν λίγα χρόνια παίζαμε στο Παπαστράτειο ρε γαμώτο και η μοίρα μας ήταν 8-9 θέση. Καθήστε καλα ρεεεεεεεεεεεεε!!!

Κώστας, Λιμάνι.


Κωστα χρόνια πολλά για χθές. Κατά τα άλλα το χορτάρι συμφωνεί μαζί σου.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ...

Μετά από ένα υπέροχο ΝΤΕΡΜΠΥ που μόνο αυτές οι ομάδες ξέρουν να μας προσφέρουν σε όλα τα αθλήματα ο Παναθηναϊκός ως συνήθως ήταν ο νικητής. Μέσα σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα (κάποιοι προσπάθησαν να την χαλάσουν για λίγο) οι παίχτες του Ομπράντοβιτς έστειλαν μήνυμα κυριαρχίας για πολλοστή φορά φέτος εναντίον του αιωνίου. Το 67-69 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τους Πράσινους να αποκτούν σαφές προβάδισμα με ενδεχόμενη νίκη τους τη Δευτέρα στο κολασμένο ΟΑΚΑ.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ

Η συνεδρίαση του ΔΣ ξεκίνησε στις 5 στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την παρουσία περίπου 50 φίλων της ομάδας.
Στη συνεδρίαση παρεβρέθηκαν ο Νίκος Πατέρας, οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, ενώ απουσίασαν οι Αντώνης Αντωνιάδης, Γιάννης Ξυλάς και Δημήτρης Σαραβάκος.
Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο Νίκο Πατέρα μετά το τέλος της συνεδρίασης έχουν ως εξής:
- Στήριξη στο Νίκο Πατέρα και παράταση της θητείας του για έναν ακόμη χρόνο με αυξημένες αρμοδιότητες
- Στήριξη σε Τεν Κατε και Κώστα Αντωνίου, οι οποίοι εξουσιοδοτήθηκαν να κάνουν τις μεταγραφές με μπάτζετ τουλάχιστον 20.000.000 €
- Λιγότερες δηλώσεις και δημόσιες παρεμβάσεις από τους μετόχους. Όλες οι δηλώσεις θα γίνονται από τον πρόεδρο.
- Η είδηση της ημέρας δε θα μπορούσε να είναι άλλη απο την παραίτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη απο το Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ "για την ενότητα και την ηρεμία της ομάδας".


Για να δούμε... Ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα?

Στις 17.00 το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟ

Το να αναπαράγουμε τις φήμες που ακούγονται για τις συμμαχίες δεν ωφελεί σε τίποτα. Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις ως xortati έχοντας στο μυαλό μας μία ανάρτηση της προηγούμενης εβδομάδας, σε πείσμα των ..καιρών, η οποία προειδοποιούσε τους φίλους του ΠΑΟ και τους συμβούλευε να κλείσουν τα αυτιά σε οποιαδήποτε φήμη για οποιαδήποτε συμμαχία ακουγόταν.
Παρόλα αυτά το xortari δεν περιμένει το απογευματινό Συμβούλιο και σας λέει το εξής: Όλα θα πάνε όπως τα επιθυμεί το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του Παναθηναϊκού. Και σχετικά με το μπάτζετ αλλά και τις …συμμαχίες. Περισσότερα, σε λίγες ώρες.

UEFA Cup


Η Ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι η νέα (και τελευταία με αυτή τη μορφή) κυπελλούχος ΟΥΕΦΑ. Επικράτησε στον τελικό του Σουκρού Σαράτσογλου (έδρα της τούρκικης Φενέρ) με 2-1 στην παράταση επί της γερμανικής Βέρντερ Βρέμης.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο Βγενόπουλος έχει άσσο στο μανίκι για το αυριανό Δ.Σ. Περιμένετε και θα δείτε.
Θούριος.


οκ...

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ο Τιμούρ στο Λιμάνι

Ο Τιμούρ Κετσμπάια θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακου. Η συνάντηση του με τον πρόεδρο της ομάδας (25/5) απλά θα επισημοποιήσει το γεγονός.

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

xortari γράψε όπως στα λέω για την ΗΡΑΚΛΑΡΑ μας: Ο Προτάσοφ είναι κάθε μέρα στις ακαδημίες τοπικών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας και ψάχνει να βρει 2-3 καλά παιχτάκια για back up. Για το βαθος στον πάγκο που λέμε, ξέρεις... Λοιπόν εγώ τον πιστεύω τον Όλεγκ. Όμως αν δε ρίξει ρευστό ο πρόεδρος μας βλέπω βουρ για Β΄του χρόνου. Τώρα βέβαια κάνει συναυλίες ο πρόεδρος. Γι αυτό κι εγώ από κοντά xortari μου. Όπου τραγουδάει ο Ρέμος απο κοντά. Για την ενίσχυση. Του Ηρακλή. Όχι του Ρέμου. Από κοντά αδέρφια, από κοντά. 100 χρόνια ιστορίας είναι αυτα.


Τι να πούνε κι άλλοι με 100 χρόνια ιστορίας φίλε ηρακλειδέα...

Εκλογές στον ΠΑΟΚ

Πάνω από 350 μέλη του Α.Σ. ΠΑΟΚ καλούνται να ψηφίσουν για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη. Τα προβλήματα στον Μακεδονικό Σύλλογο πολλά και κυρίως η διοικητική ανυπαρξία των τελευταίων 13 χρόνων καθώς και η οικονομική ζημία η οποία αγγίζει ετησίως το μισό εκ. ευρώ.

Η Μαρία Χατζηνικολάου στον ΠΑΟ;

Διαφαινόμενη αποδυνάμωση του γυναικείου βόλεϊ στον ΟΣΦΠ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική –αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας και του Ολυμπιακού- Μαρία Χατζηνικολάου.

Το ταμείον είναι μείον;

Το ταμείον είναι μείον;
Για την ΑΕΚ γνωρίζουμε ή μάλλον δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τους μετόχους και τα άδεια ταμεία της ομάδας. Για τον Ολυμπιακό μάθαμε την έλλειψη ρευστού καθώς και το κάψιμο του κ. Κόκκαλη να μπούνε στην παε άνθρωποι με οικονομική δύναμη (Λαυρεντιάδης, Αγγελόπουλος κ.α.).

Αυτό που δεν ξέραμε ή μάλλον δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε είναι πως ο οικονομικά εύρωστος πολυμετοχικός ΠΑΟ, αντιμετωπίζει …οικονομική κρίση. Οι φήμες του περασμένου Γενάρη φαίνεται πως μόνο φήμες δεν είναι και έτσι εξηγείται η εμμονή κάποιων μετόχων για ΑΜΚ και αναζήτηση νέων πόρων για εισροή εσόδων… Θα επανέλθουμε μετά την Πέμπτη.

Kάτι μου θυμίζει...




http://xortari.blogspot.com/2009/05/blog-post_6575.html

Πρώτα θα τα διαβάζετε στο xortari και μετά απο 3-4 μέρες στις εφημερίδες.

O Γιούρκας επιστρέφει

Πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία του δεξιου αμυντικού με τον ΠΑΟ για 2 ή 3 χρόνια. Το ύψος των ετήσιων αποδοχών θα φτάνει τις 800 χιλ. ευρώ. Γιάννενα, Παναθηναϊκός, Πόρτο, Μόσχα, Ατλέτικο και πάλι Παναθηναϊκός! Περασμένα ξεχασμένα και ο ΠΑΟ απ' ότι φαίνεται ανοίγει λογαριασμό στις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Τα μέτρα ασφαλείας για τους τελικούς στο ΣΕΦ


Η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας των τελικών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (18/5) με την συμμετοχή των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η μόνη διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορούσε την πτυσόμενη εξέδρα που βρίσκεται πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι» που εκπροσωπήθηκαν από τους κ.κ. Ματζάνα, Σταυρόπουλο και Μπουντούρη, υποστήριξαν πως η εξέδρα δεν θα πρέπει να παραμείνει κλειστή, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι η απόσταση που χωρίζει τον πάγκο του Ολυμπιακού από την εξέδρα στο ΟΑΚΑ δεν ξεπερνάει τα 8 μέτρα, ενώ στο ΣΕΦ ξεπερνάει τα 15!
Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Γεωργαντής, διαφώνησε με την άποψη που εξέφρασε ο Ολυμπιακός και τελικά αποφασίστηκε πως η εξέδρα στο ΣΕΦ (σ.σ. όπως άλλωστε και στο ΟΑΚΑ) θα παραμείνει κλειστή, όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια των δύο «αιωνίων».
Επίσης, για τον πρώτο τελικό αποφασίστηκε πως θα εκδοθούν 12.351 εισιτήρια, ενώ ο Παναθηναϊκός πήρε τις απαραίτητες διαβεβαίωσεις από τις αστυνομικές αρχές για την ασφάλεια της ομάδας κατά την προσέγγισή της στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που ελήφθησαν:

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19.00, δηλαδή δυόμιση ώρες πριν την έναρξη των παιχνιδιών (21.30) - Ο έλεγχος από τους αστυνομικούς των φιλάθλων που θα προσέρχονται στο Στάδιο, θα είναι ιδιαίτερα ενδελεχής. Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση σε κανέναν που δεν θα έχει εισιτήριο εισόδου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα προσέλθει και θα αποχωρήσει από το ΣΕΦ, συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, ενώ κατά την προσέγγισή της στο Στάδιο, αστυνομικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν σε επίκαιρες θέσεις. Στο χώρο των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού, θα υπάρχει μόνο αστυνομική δύναμη, ενώ φρουρούμενο θα παραμείνει σε ειδικό χώρο και το πούλμαν της ομάδας.

Αστυνομική δύναμη (Υ.ΜΕ.Τ.) θα υπάρχει εκατέρωθεν της φυσούνας και πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Πρόσθετο προστατευτικό στέγαστρο θα τοποθετηθεί στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Κατά την είσοδο – έξοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο η φυσούνα θα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, με την τοποθέτηση πρόσθετης, μέχρι τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ανάγκες του αγώνα θα διαθέσει 100 άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας, για να ασκήσουν καθήκοντα αρμοδιότητάς τους.
Στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκονται μόνο πρόσωπα, που έχουν διαπίστευση και δικαίωμα εισόδου. - Δεν θα επιτραπεί η εισαγωγή στο ΣΕΦ πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Στο parking Α’ θα σταθμεύσουν μόνο οχήματα κατόχων σχετικών διαπιστεύσεων και αντίστοιχων εισιτηρίων διαρκείας.
Το νερό και τα αναψυκτικά ,που θα πωλούνται από το μπαρ του Σταδίου, θα διατίθενται σε πλαστικά κυπελάκια. Απαγορεύεται η πώληση και η κατανάλωση αλκοολούχων.

Ανακοίνωση "Θύρας 13" για τα δρώμενα στον ΠΑΟ

Το πιο ζωντανό κομμάτι του Παναθηναϊκού κόσμου, τα οργανωμένα παιδιά της «Θύρας 13», δε συνηθίζουν ειδικά φέτος να μιλάνε για τα Παναθηναϊκά δρώμενα. Γι αυτό και έχει ιδιαίτερη σημασία η ανακοίνωση που βγάλανε ενόψει του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟ την προσεχή Πέμπτη.

"Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13

Ένας χρόνος πέρασε από τις ιστορικές εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και από όσα όλα φανταζόμασταν και ελπίζαμε λίγα έχουν αλλάξει. Και ενώ η ομάδα παλεύει για να κατακτήσει τη 2η θέση οι δηλώσεις των μεγαλομετόχων διαδέχονται η μία την άλλη. Πρωτοσέλιδα διαγκέλματα, δηλώσεις, ʽʼκαρφώματαʼʼ μεταξύ όλων αυτών που πριν από ένα χρόνο μας διαβεβαίωναν ότι θα κάνουν τον Παναθηναϊκό πάλι πρώτο στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στην Ευρώπη.

Κύριοι μέτοχοι: Στις 13/04/2008 ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τις εκδηλώσεις του σας έκανε σαφή τα κίνητρα του που τον οδήγησαν να βγεί στους δρόμους. Μην μας κάνετε να ξεχάσουμε το όνειρο που μας έφερε ως εδώ σήμερα. Μην μας απογοητεύσετε και δικαιώστε την εμπιστοσύνη που σας δείξαμε. Κλείστε τα στόματα σας, σταματείστε τις διαμάχες και κάντε αυτό που πρέπει για τον Παναθηναϊκό μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοιες κόντρες. Τα χρόνια περνάνε, οι τίτλοι χάνονται, οι νέοι οπαδοί λιγοστεύουν και ο κόσμος του τριφυλλιού υποφέρει. Βάλτε στην άκρη τους εγωισμούς και τις φιλοδοξίες σας και εργαστείτε ομαδικά για να έρθει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε. Στηρίξτε τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Στηρίξτε τον άνθρωπο που εσείς επιλέξατε γιʼ αυτή τη θέση και βοηθήστε τον να πετύχει. Αφού όλοι τον στηρίζετε και τον εμπιστεύεστε, όπως λέτε, αφήστε τον να κάνει τη δουλειά που πρέπει. Εμείς είμαστε στο πλευρό του όπως και όλος ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού και θα είμαστε στο πλευρό οποιουδήποτε θέλει να εργαστεί για το καλό της ομάδας μας. Ο καιρός περνάει και η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα. Μην χάνετε χρόνο. Συνεργαστείτε για το καλό της ομάδας, αρχής γενομένης από το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο την Πέμπτη. Κάντε τα όνειρα μας πραγματικότητα...

Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13"

Οι νέες είναι ωραίες!!

Οι νέες εμφανίσεις των ομάδων είναι πάντα ένα θέμα που απασχολεί τους φιλάθλους το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν όμως φυσικά αυτοί που αποφασίζουν είναι οι ομάδες, οι εταιρείες που τις «ντύνουν» καθώς και οι χορηγοί. Πάρτε μία ιδέα για τις επόμενες εμφανίσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Για τον Παναθηναϊκό, η adidas αλλά και η παε κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τα νέα «kits» των πράσινων. Ωστόσο εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μία εντυπωσιακή φανέλα σαν κι αυτή της Τσέλσι. Οπότε πάρτε μία ιδέα.


Για τον ΟΣΦΠ η PUMA καθώς και η vodafone(???) συνεχίζουν παρέα με την ερυθρόλευκη και το σχέδιο όπως βγήκε είναι αυτό:











Γράφει με ...Μπλάνκο..!

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο είναι ένας πολύ καλός επιθετικός. Αυτό το ξέρουμε. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έχει παθιαστεί με την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Αυτό το μάθαμε. Αυτό που δεν ξέρουμε εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου είναι το αν θα παραμείνει στην ομάδα. Αυτό που εκλαμβάνουμε σαν τον κύριο πόθο των αεκτσήδων είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ ο αργεντίνος killer. Πέρα από τα αγωνιστικά του προσόντα και την αίσθηση του γκολ, ο Μπλάνκο έχει αναπτύξει μία ηγετική μορφή για τους κιτρινόμαυρους φιλάθλους. Έχει όλο το πακέτο, που λέμε. Καλός παίχτης, παίζει με πάθος, έχει αγαπήσει και αγαπηθεί από το σύνολο των φίλων της ομάδας. Έχει όλα τα προσόντα για να οδηγήσει την ΑΕΚ στις επιτυχίες εφόσον βέβαια ενισχυθεί η ομάδα με παίχτες ανάλογης αξίας στις υπόλοιπες θέσεις.

ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ!


Οι τελικοί στο μπάσκετ πλησιάζουν και ο μπασκετικός Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Η ευκαιρία που παρουσιάζεται στους πειραιώτες είναι μοναδική, να αντιμετωπίσουν δηλαδή τους Πρωταθλητές Ευρώπης σε μία σειρά αγώνων με πλεονέκτημα έδρας. Το στοίχημα είναι να κρατήσουν την έδρα αλώβητη κάτι που συνεπάγεται και τίτλο. Οι μουρμούρες για τις σχέσεις Παπαλουκά-Τεόντοσιτς δείχνουν να σωπαίνουν και οι παίχτες του Π. Γιαννάκη δηλώνουν όπου σταθούν και βρεθούν, έτοιμοι να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα και δώσουν στους οπαδούς ακόμα μία χαρά για φέτος μετά το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ.

Η βόλτα του Πατέρα

Και κάτι που πέρασε στα ψιλά: Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλας Πατέρας περίπου μία ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας ΠΑΟ-ΑΕΛ χθες στο ΟΑΚΑ, έκανε βόλτα στον «στίβο» του Σταδίου. Στο γήπεδο δεν υπήρχαν πάνω από 1000 φίλοι του τριφυλλιού οι οποίοι έσπευσαν να κατέβουν τα σκαλιά των εξεδρών για να φτάσουν κοντά στον αγωνιστικό χώρο και να μιλήσουν στον κ. Πατέρα. Οι ατάκες πολλές.
«Πρόεδρε σε στηρίζουμε»
«Πρόεδρε καθάρισε τους τουρίστες»
«Πρόεδρε, την Πέμπτη βγείτε όλοι ενωμένοι και πετάξτε έξω τον Τζίγγερ»

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

-Αληθεύει ότι εθεάθησαν Πατέρας και Αντωνίου να τρώνε μαζί με τον Γιούρκα?
Ξέρεις κάτι?
Μανόλης.


-Μανόλη το θέμα με Γιούρκα παίζει για τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό. Δεν ξέρω κάτι για αυτό που λες όμως δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο. Φήμες λένε οτι ο Αντωνίου τον έχει κλείσει με 700 χιλιάρικα. Ρίσκο το ποσό, όμως όταν μάθουμε κάτι στα σίγουρα θα το διαβάσεις εδώ.

Ολοι για Σιμάο

Γιουβέντους, Σαμπντόρια, Αμβούργο, Ντόρτμουντ, Αστον Βίλα και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες προσφέρουν από 3 έως και 7 εκατομμύρια ευρώ για τον αμυντικό μέσο του ΠΑΟ Σιμάο Μάτε Ζούνιορ. Τα λεφτά είναι πολλά και καλά, το θέμα είναι τι θέλουν να κάνουν στον ΠΑΟ…
Δεδομένου ότι οι Πράσινοι κοιτάνε δυνατά την υπόθεση Κατσουράνη καθώς και κάποιους παίχτες από τις συγκεκριμένες ομάδες, δεν θεωρείται εντελώς απίθανο να αποχωρήσει ο Μοζαμβικανός. Από κει και πέρα η αξία του παίχτη καθώς και η εκτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟ στις ικανότητές του είναι δεδομένα.

Εκλογές στον ΑΡΗ


Από σήμερα αλλάζει σελίδα ο Άρης στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στις εκλογές που ολοκληρώθηκαν το βράδυ το ψηφοδέλτιο «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» επικράτησε άνετα αυτού του Λάμπρου Σκόρδα και ο Θανάσης Αθανασιάδης μαζί με τους συνεργάτες του αποτελούν τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ. Στην καταμέτρηση που ολοκληρώθηκε ο κ. Αθανασιάδης απέσπασε 1896 ψήφους (75,5 %) έναντι 615 (24,5%) του κ. Σκόρδα, ενώ 44 ήταν τα λευκά και 9 τα άκυρα. Να σημειωθεί ότι στην εκλογική διαδικασία μετείχαν 2564 μέλη της Λέσχης. Από αύριο και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Θανάσης Αθανασιάδης θα κρατά τις τύχες της ομάδας στα χέρια του και άπαντες στις τάξεις των οπαδών ανυπομονούν για νέα αρχή, που θα συνοδευτεί με επιτυχίες και λήξη των προβλημάτων.

http://www.metrosport.gr/archives/21313

sport-fm.gr ΤΟ SITE ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ


Παλιό αλλά καλό. Σε κάποια θέματα στο σάιτ του σπορτ-φμ το σχόλιο του αναγνώστη προηγείται της είδησης. Το οποίο σχόλιο όλως τυχαίως συμπληρώνει την είδηση βέβαια.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ

ΑΕΚ και ΠΑΟ θα «χτυπηθούν» για την πρώτη θέση των play-off που οδηγεί στην επίπονη διαδικασία των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πράσινοι σκόρπισαν 3-1 την Λάρισα χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ (με ευκαιρίες και ποιοτικό ποδόσφαιρο που θα μπορούσε να έχει εκτοξεύσει το σκορ στο 6-1), ενώ οι κίτρινοι του Μπάγιεβιτς βγήκαν ζωντανοί με 9 παίχτες από την Τούμπα και από έναν ΠΑΟΚ που ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη (ΑΕΛ-ΠΑΟ, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ).

Στο ΠΑΟ-ΑΕΚ καταλογήστηκαν 2 πέναλτυ εις βάρος της ΑΕΚ (σωστά). Εχθές δώθηκαν 2 κόκκκινες κάρτες εισβάρος της ΑΕΚ (αυστηρά σωστά θα λέγαμε). Έτσι για την ιστορία...

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Ξανοίγονται στον Ολυμπιακό!


Νέα πρόσωπα στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ΑΜΚ

Ο διακαής πόθος επιφανών ολυμπιακών του τόπου γίνεται πραγματικότητα. Οι Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Γλου, Τσάκου, Μαρινάκης και ο Κωσταντίνος Αγγελόπουλος σηκώνουν μανίκια και ετοιμάζονται να τα ..χώσουν γερά. Ο Λαυρεντιάδης αναμένεται να δώσει ένα ποσό γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος περίπου 10-15 εκατ. ευρώ και οι υπόλοιποι με ένα ποσό της τάξης των 5 εκατ. ευρώ. Με αυτά τα λεφτά το σωματείο του Πειραιά ευελπιστεί να κάνει και μία μεταγραφή «βόμβα» που θα αναπτερώσει το ηθικό των φίλων της ομάδας.

Το στοίχημα για τον Σωκράτη Κόκκαλη (που θα παραμείνει κύριος μέτοχος με το 68% περίπου της παε) είναι πως θα «δαμάσει» τους διψασμένους και πεινασμένους νέους μετόχους που βλέπουν μετά από χρόνια το όνειρο της ανάληψης των ηνίων στην παε να πλησιάζει.

Καλοκαίριασε...

"ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ!!"


Κάτι παραπάνω από καυστικός ήταν ο Τεν Κάτε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής». Το κομμάτι που έκανε αίσθηση ήταν η εκτίμησή του πως «μόνο σε υποανάπτυκτη χώρα παίρνει 12 στα 13 πρωταθλήματα η ίδια ομάδα».

Η συνέντευξη:

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_357_17/05/2009_315007

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Τον Πατέρα και τα μάτια σας εκεί στον πολυμετοχικό!! Ξέρει τι κάνει ο πρόεδρος και τον εμπιστευόμαστε. Και σχετικά με το Δ.Σ. της Πέμπτης, έχω την αίσθηση ότι αυτοί που πρέπει τα έχουν βρει και τα πρωτοσέλιδα είναι κινήσεις στρατηγικής. Για άδειασμα του Γιαννάκη πάει η δουλειά.

Ξέρεις κάτι;..

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Σωκράτη, ο Βαλβέρδε έφυγε, ο Ντάρκο δυστυχώς σταμάτησε, ο Τζόλε τελείωσε και γενικά βλέπω να αδειάζει ο Πειραιάς από πρόσωπα που έχει αγαπήσει ο κόσμος. Κράτα τον Ντέρμπισιρ, παρε Μπόμπο και παιχταρά στην άμυνα, γιατί με τον Αβραάμ δε μας βλέπω καλά για του χρόνου. Α και πάρε και προπονητή.


Το τελευταίο, το σημαντικότερο.

Βγήκαν τα μαχαίρια στη διαιτησία



Βγήκαν λοιπόν τα μαχαίρια σε έναν προαναγγελθέντα «πόλεμο». Σε αυτόν για την ελληνική διαιτησία. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας κινείται έντονα στο παρασκήνιο με ορθή και κοφτή απαίτηση το παιχνίδι να παιχτεί στα ίσα πλέον. Το αντίπαλο δέος δεν έχει κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα και εκμεταλλευόμενο την ασταθή κατάσταση στον πολυμετοχικό ΠΑΟ προσπαθεί να περάσει τους δικούς του ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις. Όλα αυτά την ώρα που ο ΠΑΟΚ ενισχύεται ακόμα περισσότερο στα παρασκηνιακά. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στον δικέφαλο κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους αντιπάλους αλλά και στους φίλους των θεσσαλονικιών.